-
Anonim
Niesamowity film przedstawiajacy Britpop w latach 90'tych:):):) Ze smaczkow jest m. in. Damon Albarn,Noel i Laim wypowiadajacy sie o "konflikcie" po wypuszczeniu singli w tym samym czasie no i oczywiscie Liam mowiacy "I'm a pretty boy":D.Ogolnie film mega-pozycja obowiazkowa dla kazdego fana Oasis! -
Freesbee
Liam to niewiele w tym filmie mówi niestety, ale za to Noel jest zaje*** dowcipny
my fav to już w czasie napisów końcowych kiedy Noel opowiada o jakimś zespole dziecięcym i pokazuje ich choreografię ROFL
A najlepszy wogóle to jest kawałek Champagne Supernova z Knebworth z pierwszego dnia...kurde i nie ktoś mi nie mówi że cały koncert nie lezy gdzieś w BBC w jakości DVD ? -
august winterman
-
Anonim
Live Forever i caly koncert w knebworth jest na ed2k z tym ze ten ostatni ma ze 4 zrodla:P -
-
K&K
dobra mi brakuje już tylko 10 mb i bede miałe ten "legendarny film" :)
-
marta
-
Anonim
Dla mnie bylo zajebiste jak Liam opowiadal jak kradl ubrania z pralek jak mu sie podobaly i kradl kosiarki zeby miec kase na trawe:D -
Anonim
Live Forever - kozak kawałek - najlepszy Oasis - a ta solówka na giotarce mistrzowska...mógłbym słuchac tego godzinami! -
Anonim
-
sury
Poczucie humoru Noela i wyżej wspomniany układ choreograficzny... Rozwaliło mnie to bardziej niż aż urocza głupota Liama :D
Ale przyznam się, że w pewnym momencie po prostu się wzruszyłam...
Świetny, świetny film. Nie tylko ze względu na Oasis.
'What do you remember from that day?'
Liam: 'Nothing.' -
Uzytkownik usuniety
>sury napisała:
>Poczucie humoru Noela i wyżej wspomniany układ
>choreograficzny...
"what the fuck is this thing?", czy jakoś tak; )