Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Niesamowity film przedstawiajacy Britpop w latach 90'tych:):):) Ze smaczkow jest m. in. Damon Albarn,Noel i Laim wypowiadajacy sie o "konflikcie" po wypuszczeniu singli w tym samym czasie no i oczywiscie Liam mowiacy "I'm a pretty boy":D.Ogolnie film mega-pozycja obowiazkowa dla kazdego fana Oasis!
  • Freesbee

Liam to niewiele w tym filmie mówi niestety, ale za to Noel jest zaje*** dowcipny
    my fav to już w czasie napisów końcowych kiedy Noel opowiada o jakimś zespole dziecięcym i pokazuje ich choreografię ROFL

A najlepszy wogóle to jest kawałek Champagne Supernova z Knebworth z pierwszego dnia...kurde i nie ktoś mi nie mówi że cały koncert nie lezy gdzieś w BBC w jakości DVD ?
  • august winterman

a gdzie tą perełke znależć/zobaczyć??
  • Anonim

Live Forever i caly koncert w knebworth jest na ed2k z tym ze ten ostatni ma ze 4 zrodla:P
  • K&K

dobra mi brakuje już tylko 10 mb i bede miałe ten "legendarny film" :)
  • marta

film jest świetny!!
    porównywalny z 24 hour party people!
  • Anonim

Dla mnie bylo zajebiste jak Liam opowiadal jak kradl ubrania z pralek jak mu sie podobaly i kradl kosiarki zeby miec kase na trawe:D
  • Anonim

Live Forever - kozak kawałek - najlepszy Oasis - a ta solówka na giotarce mistrzowska...mógłbym słuchac tego godzinami!
  • Anonim

kozak, kozak.
    też mój ulubiony.
    pozdro chłopaku.
  • sury

Poczucie humoru Noela i wyżej wspomniany układ choreograficzny... Rozwaliło mnie to bardziej niż aż urocza głupota Liama :D
    Ale przyznam się, że w pewnym momencie po prostu się wzruszyłam...
    Świetny, świetny film. Nie tylko ze względu na Oasis.

'What do you remember from that day?'
    Liam: 'Nothing.'
  • Uzytkownik usuniety

>sury napisała:
    >Poczucie humoru Noela i wyżej wspomniany układ
    >choreograficzny...
    "what the fuck is this thing?", czy jakoś tak; )
| |

"Some might say that sunshine follows thunder" ______________________________ ►O...

Fotki

Miejsca grona (0)