-
Hermes
poszukuje wszystkich którzy maja z ta szkola cokolwiek wspolnego.... mam nadzieje ze wkrotce ktos sie znajdzie :) -
Grono.Net
-
Hermes
-
Hermes
no i ja wiem czy tesknie.... wiem ze napewno jak sie szkola skonczy to z wieloma bede utrzymywal kontakt nadal .... a grono to zalozylem zeby nas zebrac norwidowcow a Ty tesknisz?? czy zapisalas sie do grona z ciekawosci ?? :) -
-
Hermes
no ja juz siem klade spac ale zachecam was goraco zebyscie moze zarzucily jakis temat na forum albo cos.... w sumie to po 1 jest was wiecej a po 2 jestescie jednak dziewczynami wiec bez gadania..... jutro (tzn juz wlasciwie dzisiaj) ma tu byc nowy temat na forum....
ahhh ta sila persfacji; ) -
Maf16
Zgłaszam się :P Mam z tą szkołą wspólne wspomnienia, 4 przechodzone lata i trochę ziomków, którzy zaraz się tu pewnie wbiją, bo sami się zastanawialiśmy nad zrobieniem tego grona, ale w końcu skupiliśmy się w gronie Karuzela. Sporo się chyba pozmieniało? Jakieś klasy profilowane i inne gadżety:) Powiedzcie co tam nowego, i czy uczą jeszcze JWP Zakrzewska i Czyżewska? -
$pagg ™
Czyzewska jest, bo nawet niedawno wpadlem tam w odwiedziny i z nia gadalem:)
uprzedzajac twoje pytanie Maf - nie wnikaj po co tam pojechalem :P -
Hercules
Hermes, Ty weź zmień fotkę, bo z tym kotkiem to.... Widać, że Norwid odcisnął na Tobie ślad :D
Pozdrawiam. Nasze kochane LO mam już dawno za Sobą, podobnie zresztą jak wpisany powyżej Spagg.
Na co zbierasz ludzi z Norwida, Hermes? Organizują jakąś imprezkę w szkole z udziałem absolwentów? :)) Pewnie dla ucznia, który nazbiera najwięcej dawnych Norwidowców, jest nagroda.
Spagg: nikt nie wnika - wszyscy wiemy :)
-
$pagg ™
co do tej foty, to pamietam, ze jak na historii msuailem "z mapy" odpowiadac, to tak wlasnie wygladalem :D -
Hercules
Przypomniałeś mi mapę :D Ze względu na inny fakultet, do mapy się nie przykładałem, więc dla mnie była to przeważnie improwizacja połączona z analizą kresek i kolorów :) Ale miło wspominam. -
$pagg ™
no ja tez milo wspominam, mimo ze po pewnej slynnej wycieczce moje (i nie tylko moje :P) "spotkania z mapa" staly sie...jakby to powiedziec...CZESTSZE :D a konkretnie, to na kazdej lekcji - i za co to?moze ktos mi powie, no bo ja nie pamietam :P -
Maf16
Spagg, ja też chciałem podjechać do szkółki :) ale teraz znów nie będzie czasu, może w czerwcu, ablo we wrześniu?:) -
Anonim
-
Maf16
-
Anonim
Coz..odkad skonczylam szkole bylm tam..zero razy:) A juz ejstem pania Magister..pare late minelo:) -
Maf16
Ja byłem tam przynajmniej kilka, nie licząc wizyt na hali sportowej :) iwybiorę się tam znów :) -
Anonim
Hala sportowa..woszem-slyszalam ze ok..no ja juz raczej po 6 latach od skocnzenia nie zawitam.Jedyna moja ukochana Pani od biloogii jest:))).a.el nie chce mi sie tam jechac..znajomi juz dnaow pokonczyli szkole;) -
Hercules
Ja za szkołą także nie tęsknię. Miło wspominam spędzony tam czas oraz ludzi, z którymi przeżyłem te 4 lata. Czasem się nawet spotykamy :D Jednakże nie ma nic, co ciągnęło by mnie do szkoły. Nauczyciele? Byli OK, ale nie mam z nimi takich kontaktów, aby ich odwiedzać i się przypominać.
...nie dali nawet głupiego znaczka na zakończenie szkoły. Pamiętam, jak Zakrzewska kiedyś powiedziała, że taki znaczek jest tylko dla absolwentów i nauczycieli. Wtedy ten znaczek był dla mnie pewnym symbolem, ale jak po odebraniu świadectwa maturalnego dyrektor krzyknął sobie za tę pierdołkę 10zł, to mi się niedobrze zrobiło. Po 4 latach męczenia się z nim nawet głupiego znaczka na pamiątkę nie mógł dać. Nic, nic za darmo... Został tylko jakiś kaczor (a może pelikan) na szczęście z matury. -
Maf16
Sympatyczny ten kaczor, nadal go mam :) To w sumie od 3 klas, a nie od szkoły :) Dostaliśmy książkę przecież o Norwidzie z krzywo przyciętą i źle wklejoną dedykacją; P Ale co tam, i tak było miło :P -
$pagg ™
ej, jaki kaczor?! ja nic nie dostalem :( znaczy sie mam jakas ksiazeczke, ale to byla chyba prywatna inicjatywa ktorejsc nauczycielki, ale zadnego zwierzaka nie dostalem!
pojade i sie kurde upomne :)