-
Anonim
Choć grono pedagogiczne nie jest zbyt lubiane w naszej szkółce, podobnie jak w każdej innej normalnej szkole, to pomimo temu chciałbym aby wpisali się tu wszyscy którzy z wyżej wymienioną panią magister mieli zajęcia, byli jej wychowankami (i tu liczę na całą 4e rocznik 85) lub poprostu mają związane z nią miłe wspomnienia. Na wstępie dodam, że liczę jedynie na wypowiedzi o pozytywnej-nieobraźliwej treści... -
elisie :)
Ja aktualnie jestem wychowanką p. Zdunik :D Spoko babeczka.. Moim zdaniem jedna z najfajniejszych nauczycielek w naszej sql :))) -
۞agata m ۞
nom i ja tez jestem jej wychowanka:))))))
uwielbiam ja za jej poczucie humoru wyrozumialosc <ale ma czasami swoje humory> pomimo tego nasza ciocia Monisia:P jest the best
jednym slowem z nia mozna konie krasc:D:D:D:D:P:P:P !!!!!!!!!!
-
Smoder
-
-
Monika
Ja również miałam przyjemność ją spotkać. Robi wrażenie szalenie sympatycznej kobity :P tylko dlaczego musi uczyć właśnie ruska? :( :P -
-
Anonim
Jasne że robi to dobrze... w końcu zdałem mature z tego pięknego języka; ) i ona nie sprawia wrażenia sympatycznej... Ona taka poprostu jest!!!
-
*Moni *
zgadzam się p. Zdunik jest the best ...szzcególnie przy 6h ruska w tygodniu =)
Elis masz rację jedna z najfajniejszych nauczycielek w skoolllll :] -
*Moni *
-
۞agata m ۞
popieram wszystkie wypowiedzi; )))))
i wspolczuje tym ktorzy sie ucza niemca w tej szkole bo nic z tego nie wyniosa a my tak:] -
-
۞agata m ۞
-
*Moni *
Agacia ..gooooooood <lol2>..
niemieckie hmmmm popieram że w tej szkole się go nie nauczy może i dobrze że mam klasę z ruskim :p heheh , niemiecki swoją droga :d -
۞agata m ۞
hehehe Monis juz dawno tego nie mowilam:D:D:D
dzieki za przypomnienie:D
gooooooooooood:P -
*Moni *
-
Dzioobek
Wyrozumiała babka ... :D looźna przy tym choc czase miał swoje humory to ogólnie spoko ciocia: D
-
Dominik
Tylko jedno:
"Ooooo Monikka, Monikka - dziewczyno ratownikka..."
Jak sie jest z pania Z w zgodzie to jest fajna - ale jak sie na kogos uprze to prze....rabane.
Ja Ją bardzo lubilem. :):):) ---> Pozdro dla niej.
(Maly trick jaki na jaki wpadlem kiedys-tam:
narysujecie sobie jedno Z a na nim drugie - obrocone o 90 stopni. Jezleli "Z" bedza bardziej kwadratowe to.... zreszta sami zobaczycie).
-
Eeeeeeeeee wyszedł kwadrat :D tak miało być? :P :P :P Bo ja nie rozumiem :P -
Dominik
-
Martusia:D
Mnie p. Zdunik uczyła roki i bardzo miło wspominam lekcjie z nią pewnie dlatego ze lubie ruski no i napewno dlatego ze p. Zdunik jest naprawde fajnia, dowcipna itd.
A teraz ruska uczy mnie caryca i powiem wam że tez nie jest źle, mi się podoba :)