XXIV LO im. C.K. Norwida w Wawie [2021]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Choć grono pedagogiczne nie jest zbyt lubiane w naszej szkółce, podobnie jak w każdej innej normalnej szkole, to pomimo temu chciałbym aby wpisali się tu wszyscy którzy z wyżej wymienioną panią magister mieli zajęcia, byli jej wychowankami (i tu liczę na całą 4e rocznik 85) lub poprostu mają związane z nią miłe wspomnienia. Na wstępie dodam, że liczę jedynie na wypowiedzi o pozytywnej-nieobraźliwej treści...
  • elisie :)

Ja aktualnie jestem wychowanką p. Zdunik :D Spoko babeczka.. Moim zdaniem jedna z najfajniejszych nauczycielek w naszej sql :)))
  • ۞agata m ۞

nom i ja tez jestem jej wychowanka:))))))
    uwielbiam ja za jej poczucie humoru wyrozumialosc <ale ma czasami swoje humory> pomimo tego nasza ciocia Monisia:P jest the best
    jednym slowem z nia mozna konie krasc:D:D:D:D:P:P:P !!!!!!!!!!

• Smoder

Ja również miło wspominam panią Monike !!! Pozdrawiam serdecznie !!
  • Monika

Ja również miałam przyjemność ją spotkać. Robi wrażenie szalenie sympatycznej kobity :P tylko dlaczego musi uczyć właśnie ruska? :( :P

Za to robi to bardzo dobrze.. przynajmniej moim zdaniem :]
  • Anonim

Jasne że robi to dobrze... w końcu zdałem mature z tego pięknego języka; ) i ona nie sprawia wrażenia sympatycznej... Ona taka poprostu jest!!!
  • *Moni *

zgadzam się p. Zdunik jest the best ...szzcególnie przy 6h ruska w tygodniu =)
    Elis masz rację jedna z najfajniejszych nauczycielek w skoolllll :]
  • *Moni *

ale ruska to babka potrafi nauczyc :d:d:d
  • ۞agata m ۞

popieram wszystkie wypowiedzi; )))))
    i wspolczuje tym ktorzy sie ucza niemca w tej szkole bo nic z tego nie wyniosa a my tak:]

Z Bogucką napewno :D hehe

Ruskij jazyk rulez!! :D
  • ۞agata m ۞

taaaaaaaa;]
  • *Moni *

Agacia ..gooooooood <lol2>..
    niemieckie hmmmm popieram że w tej szkole się go nie nauczy może i dobrze że mam klasę z ruskim :p heheh , niemiecki swoją droga :d
  • ۞agata m ۞

hehehe Monis juz dawno tego nie mowilam:D:D:D
    dzieki za przypomnienie:D
    gooooooooooood:P
  • *Moni *

hehe spoko ...polecam się na przyszlość :p:P:P
  • Dzioobek

Wyrozumiała babka ... :D looźna przy tym choc czase miał swoje humory to ogólnie spoko ciocia: D
  • Dominik

Tylko jedno:

"Ooooo Monikka, Monikka - dziewczyno ratownikka..."

Jak sie jest z pania Z w zgodzie to jest fajna - ale jak sie na kogos uprze to prze....rabane.
    Ja Ją bardzo lubilem. :):):) ---> Pozdro dla niej.

(Maly trick jaki na jaki wpadlem kiedys-tam:
    narysujecie sobie jedno Z a na nim drugie - obrocone o 90 stopni. Jezleli "Z" bedza bardziej kwadratowe to.... zreszta sami zobaczycie).

Eeeeeeeeee wyszedł kwadrat :D tak miało być? :P :P :P Bo ja nie rozumiem :P
  • Dominik

no krucze no :/ :) ---> http://okiem.boo.pl/okiem/grafika/k...

]:->
  • Martusia:D

Mnie p. Zdunik uczyła roki i bardzo miło wspominam lekcjie z nią pewnie dlatego ze lubie ruski no i napewno dlatego ze p. Zdunik jest naprawde fajnia, dowcipna itd.
    A teraz ruska uczy mnie caryca i powiem wam że tez nie jest źle, mi się podoba :)
| |

Grono uczniów i absolwentów placówki oświatowej przy ul. Obozowej 60 UWAGA! Wszelkie ogłoszeni...

XXIV LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE IM. CYPRIANA NORWIDA

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)