Normalsi [188]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • evi_dzi

wszystkie piosenki tego zespołu są wyśmienite ale który kawałek najbardziej utkwił w waszej pamięci.
    Komin
  • Agusiaczek

tylko jeden mam wybrać??? fatalnie. ale skoro już, to chyba "do stracenia". jakoś tak to wyszło...
  • Anonim

mój ulubiony... "nie ma mowy"
  • Ryvkah

mmm ja w sumie nioe mam takiego
    zaleznosci od nastroju rozne mi sie bardziej podobaja
    Łajze chyba najchetniej slucham zawsze ale hm to nie jest moj najukofanszy kawalek
  • Anonim

To ja moze powiem, ktora piosenka podoba mi sie najmniej ? :P " Czarny kot" jakos mnie najmniej kreci :P
    A tak w ogole...macie moze inne kawalki normalsow ? "Trzcine" np ?
    Bylabym bardzo wdzieczna, gdyby ktos mogl cos przeslac. Bede splacac dlog do konca zycia :)
    jak co podaje adres...bienia0@op.pl (po bienia jest zero :P )
    Pozdrawiam
  • Ryvkah

hm raczej nie ma dostepnych
    zanim plyte wydali to ich niektore piosenki mozna bylo sciagnac z http://www.listaniezaleznych.pl czy cos dawno nie bylam jak sie zalogujecie to mozna posciagac legalnie niezalezne zespoliki
  • WuPe

Może nie ulubiony ale sentymentalny bo od tego wszystko się zaczęło;-) To Łajza
  • Hera

wszytskie mają coś w sobie:)..ale ulubiony, to "Do stracenia"
  • Dzedzej

"...w dłoniach słońca będe leżał, w cieniu końca największego..." mój głos idzie na komin.
  • Anonim

nie należe jeszcze do tego grona chciałam tylko zaznaczyć że zespół ten niegdyś goscił w mojej małej miejscowości
    mi osobiscie sie podobał, moja koleżanka sliniła się na widok wokalisty
    nie zmienia to jednak faktu że pod sceną średnia wieku nie przekraczała 10 lat

Takie być może są początki świetnych zespołów. Pozdrawiam
  • Ryvkah

oj u nas troche inaczej to wygladalo...
  • Anonim

Czy w takim razie normalsi grali na "Wyciągamy dzieci z bramy"? :) tez tak kiedys gralismy - moze to dobry prognostyk:D
  • Ryvkah

hehe jak juz Bartkowi(Nikt) mowilam, ze to Piotrkow i nie mozna sie wiele spodziewac po nim...
  • Nikt

Ale jak by nie patrzeć to te koncerciki na dziedzińcu to podobno były z serii wyciągamy dzieci z bramy, więc wygrywamy w potyczce z Normalsami 2:1 w takich imprezach...
  • Ryvkah

no...
    tu wypowiem sie chyba za wszystkich, ze szkoda nam bedzie koncertow bez "hahaczyka"
  • Nikt

W tajemnicy Ci powiem że teraz Haczyka zostawiamy tak nieskromnie na bisa. Jak by przypadkiem ludzie coś tam jeszcze chcieli to przecież powiedzą... A że jak na razie za wiele bisować to nam nie pozwolono więc pewnie żadko kiedy Haczyk ujży światło dzienne... I takie proporcje nam odpowiadają...
    Za to właśnie z Igorem myślimy o Kominie, aby dobić Mateusza troszkę...
  • Dżus

!. nie ma mowy
    2. czarny asfalt
  • Elen

Kłotnia, Patologia i Łajza....

a tak w ogole to bry bo to moj pierwszy post tutaj; p
  • Anonim

Czarny asfalt, klotnia? Tego chyba nie znam....
  • Elen

Kłotnie dostalam kiedys od znajomego
| |

a co jest dzisiaj normalne? zapraszam do grona tematycznego fantastycznej grupy, ktora zaczyna istn...

Fotki

Miejsca grona (0)