-
ubunoir
duzo ostatnio fajnych rzeczy dzieje sie za oceanem. znacie? lubicie? co myslicie? -
putingapustinga
jasne, że znamy -wolf eyes LP z minionego roku jest wielkie,; hair police - dune sores - medytacyjne, niezłe; ostatnimi czasy kieruje się w stronę nieco starszej macronymphy - na początek polecam 'greatest hits 93' niech nazwa nie zmyla -
Karolin a
-
putingapustinga
-
-
Anonim
-
putingapustinga
-
Anonim
-
putingapustinga
-
Anonim
-
putingapustinga
e-e, bywaja noisy urozmacione, np. wolf eyes wspomniane czy doskonale the path to the death naszego krajanina - roberta piotrowicza. polecam obadać : napisał (a) Asia Bandos -
Anonim
-
rzyg_z_marsa
Witam kolejne jedno z niewielu fajnych i normalnych gron tematycznych :P Merzbow LuX :P ... POZDRO -
Anonim
znam....lubię.
Wolf Eyes - zabija, fajne podejście do maszynek robiących hałas; )
poza tym lighting bolt - brzmią jakby grało kilka osób a tu tylko 2.....
do black dice nie mogę się przekonac :(
-
Anonim
Moim faworytem z USA jest John Wiese. Ale nie tylko. Rzeczywiscie zrobila sie tam przez ostatnie kilka lat bardzo aktywna scena. Szczegolnie koncertow maja duzo. Z drugiej strony tkwia troche w schematach. Polecam liste http://p206.ezboard.com/biheartnois... -
ubunoir
-
Anonim
wiecie co jest dobrym polskim noizzzem? ...siekiera, ktora zachowala sie chyba tylko w jakosci noiseowej:) - nie mowie o aleksandrii
pozdro -
auto.matt
ale tak koniecznie usa? jesli tak to daniel menche jesli nie to keiji haino, masonna, knurl, iran.... -
Anonim
noise japonski to klasyka i potega, ale wg mojego rozeznania po 2000 troche sie zatrzymal w miejscu, a nawet zaczal ulegac degradacji. fajnie byloby, gdyby ktos mi udowodnil, ze jestem w bledzie. -
Anonim
>bartek napisał
>noise japonski to klasyka i potega, ale wg mojego rozeznania
>po 2000 troche sie zatrzymal w miejscu, a nawet zaczal
>ulegac degradacji. fajnie byloby, gdyby ktos mi udowodnil,
>ze jestem w bledzie.
Popieram to co napisałeś....poza tym część przerzuciła się na
lap topy i brzmienie stało się "mniej brudne"
z moich ostatnich hitów polecam "hijokaidan"