NOCNY ROWER [2777]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • colorofon

moj tatko mawial jak z samochodem to do pana Janka..... a z rowerami gdzie je w wawie serisujecie ,moze powstanie ranking miejsce ....
  • cons

ja sie tam serwisuje, albo w domu metoda DIY
    albo w ski teamie; )
  • colorofon

to moze zaczne ... numer jeden załoga barta marsa 3
    a i pan adam (chyba:)) na nowowiejskiej pierwsza brama
  • Krzyś

Witam ,

Nieśmiertelna strona zbooya ma listę sklepów z komentarzami:
    http://www.cyfronet.krakow.pl/rower...

Ja osobiście polecam Plus-a na Ursynowie http://www.rowery.com.pl

• Maciek

na górczewskiej Wheeler jest OK
  • colorofon

ma pytanko czy ktos wie gdzie moge kupic taki klucz z jednej strony nasadowa waskosciankowa 14/ 13 a z drugiej plaska 14 ?
    z góry dziekuwa za pomoc
  • Maciek

ale nie ma to jak w domu :D
    Nik tak nie zrobi roweru jak właściciel, no chyba że pojęcia nie ma :P
  • Maciek

http://www.allegro.pl
  • Święty

>ale nie ma to jak w domu :D
    >Nik tak nie zrobi roweru jak właściciel, no chyba że pojęcia nie ma :P

Dokładnie...

Chłopaki na Nowowiejskiej dobrze robią(przeglądy)...
  • g r o o v e

Na nowowiejskiej w del sport chlopaki rzeczywiscie maja pojecie. Co prawda mieli obsuwe 2 dni od daty odbioru ale wszystko ladnie zrobione i jeszcze moglem sobie pogadac z serwisantem.
  • Marcin

ja polecam Bebe Bike Servis
    Robią wszystko od ręki.
    Można sie przyglądać i sporo nauczyć.
    a cena baaardzo przystępna.
    Dobry serwis jest na góreczewskiej vis-a-vis wola park.
    Leader zwany też wheelerem
  • Bebe

Dziekuje Buciku za reklame i milo mi ze tak myslisz. Tylko ze Bebe Bike Servis jest tylko dla Vip'ow; ) Ja tesh polecam Leader'a (Górczewska i Nowowiejska). Jak sam sobie z czyms nie radze to lece do nich. Polecam tesh iX (Broniewskiego)
  • rozgwiazda

nowowiejska del sport.
    chlopcy szybcy, sprawni i mają o rowerach pojęcie.
    ach,no i wyzwań się nie boją,a to co oddałam im do serwisu - wierzcie mi, wyzwaniem było:)
  • Gu-netka

a ja polecam Robercik Bike Servis - fachowa mloda obsluga:)
  • ...

:) dziękuje :)
  • Raffi

Serwis Roberta Dudy przy skrzyżowaniu Mechoffera i Światowida w pawilonach... robię tam od lat i jeszcze się nie zawiodłem (w końcu serwis grupy kolarskiej Intel-Action), no i mają spory wybór części i rowerów. Ceny też są ok (cennik: http://www.skleprowerowy-duda.pl/?p... ), a dla stałych klientów mają upusty.

Od niedawna jeżdżę też do Chłopaków na Spójnię do Gianta... też robią bardzo ok, ceny mają dobre, tylko z wyborem części już nieco gorzej.

A generalnie to najlepiej jednak samemu robić... nikt nie zrobi Ci roweru dla Ciebie lepiej niż Ty sam... znasz swoje przyzwyczajenia, wiesz jak lubisz mieć ustawione hamulce, jak napompowane koła itp... nejlepszy fachowiec zrobi to po prostu technicznie dobrze, ale nie zrobi tego pod Ciebie, bo nie jest Tobą.
  • Straznik Ogniomistrz

najbardziej hujooowy serwis rowerowy jaki kiedykolwiek mialem okazje odwiedzic to Giant metro ursynow
  • яazo я

jeszcze tylko pozostaje Ci opisać swoje spostrzeżenia
  • inż. Buber-Turbo

ja niestety dzios swoj rower musial oddac do panow z GIANTa na Ursynowie; )
    Ale ze przyjechalem do nich w brawach pracowniczych SKI TEAMu to na mnie inaczej poptzryli.. jeden ze sprzedawcow okazal sie znajomym z tras maratonów i postanowił przypilnowac mechanikow...
    Naszczescie tylko regulacja hamulcy...

A ja swoja maszyne do maratnów składam i serwisuje w SKI TEAM BIS
    ul. Karolkowa 17/19 (pod ALBERT em)
    3 serwisanci to zawodnicy...
  • bero

mi rower robi kolega, w tej chwili zalozyl serwis w sklepie fun design tuning center, adres al ken 54, lokal uslugowy nr 1, przy rondzie ken/plaskowicka... wiem ze robi dobrze, na pewno jest najtanszy na ursynowie bo sam z nim biegalem po serwisach porownac ceny; ) polecam
  • 1
  • 2
| |

Zapraszam wszystkich, którzy lubią jeździć nocą na rowerze. Regularnie urządzam samotne i zbi...

Fotki

Miejsca grona (6)