NOCNY ROWER [2777]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomasz "Johnny" Mielcarz

Jakiś czas temu wracając do domu po NRku z Dareiosem i Fabryką pomyślałem sobie, że z okazji zimy i tego że wszystkie elektrociepłownie idą pełną parą można by zorganizować NR tematyczny. Zima co prawda dobiega końca ale może to i lepiej dla NRa tematycznego z dłuższą trasą po mieście. Co wy na to żeby korzystając z ocieplenia trzasnąć rundkę po Wawie od ciepłowni do ciepłowni pod hasłem: "Kto nas grzeje" :)))
    Kto chętny? To już w ten piątek. Godzina 23:00 zbiórka na dziedzińcu budynku Metropolitan na pl.Piłsudskiego. Zapraszam... gorąco!

Planowana trasa to:
    Metropolitan(pl.Piłsudskiego)- >-ciepłownia Wola (Połczyńska/Dźwigowa)->-elektr ociepłownia Żerań (Modlińska)->-elektrociepłowni a Kawęczyn (Chełmżyńska)->-elektrociepłow nia Siekierki (Augustówka)->-Metropolitan

• Anonim

Anno Domini 2011!!!! :P

tia... wiedziałem że coś spieprzę; )
  • UFOlka

ja walczę z obcymi atakującymi krtań - jak się ich pozbędę do piątku to z chęcią wybiorę się na takie rozpoczęcie; )
  • Giv

ja tam się piszę.
  • Sjidżej

Postaram się przybyć, ale nic na razie nie obiecuje :)
  • pchełas

weź hefalumpa! weź hefalumpa!

Udało się! Sezon (N)ocno (R)owerowy rozpoczęty w wielkim stylu! Dziękuję wszystkim za wspólną jazdę i przemiłe towarzystwo. Udało nam się przejechać pomiędzy wszystkimi zaplanowanymi punktami a finalnie pod Metropolitanem wyszedł dystans ponad 60km :)

Dzisiejszy Nocny rower wystartował przy stanie równym 18 osób a do końca dotrwały 4! W tym nasza Żelazna Ania. Brawo! :) Dziękuję wszystkim za zaufanie w przeprawie przez most Grota-Roweckiego... jednak nie było tak strasznie jak niektórzy ...myśleli a nadrobiliśmy te parę kilometrów, które przydały się na koniec :)
    Dzięki należą się też wszystkim nowym twarzom (Vivi - szacun, naprawiaj kolano; ), które mam nadzieję nie zrażą się do nas za początkowo mordercze tempo. Dla wymiataczy delikatne przypomnienie, że jednak nie wszyscy robią dziennie ponad 50-70 km i mogą potrzebować fizycznej adaptacji do naszych możliwości.
    Reasumując... Było zajebiście i oby cały ten rok upłynął pod znakiem tak udanych NRów! Czego i Wam i sobie życzę! Pozdrower!
  • Giv

Niestety ja przybyć nie mogłem, ponieważ dorwała mnie grypa żołądkowa... czego bardzo żałuję bo poggoda do jazdy jest super, a już dawno nie zaliczyłem nr-a...
| |

Zapraszam wszystkich, którzy lubią jeździć nocą na rowerze. Regularnie urządzam samotne i zbi...

Fotki

Miejsca grona (6)