-
Tomasz "Johnny" Mielcarz
Jakiś czas temu wracając do domu po NRku z Dareiosem i Fabryką pomyślałem sobie, że z okazji zimy i tego że wszystkie elektrociepłownie idą pełną parą można by zorganizować NR tematyczny. Zima co prawda dobiega końca ale może to i lepiej dla NRa tematycznego z dłuższą trasą po mieście. Co wy na to żeby korzystając z ocieplenia trzasnąć rundkę po Wawie od ciepłowni do ciepłowni pod hasłem: "Kto nas grzeje" :)))
Kto chętny? To już w ten piątek. Godzina 23:00 zbiórka na dziedzińcu budynku Metropolitan na pl.Piłsudskiego. Zapraszam... gorąco!
Planowana trasa to:
Metropolitan(pl.Piłsudskiego)- >-ciepłownia Wola (Połczyńska/Dźwigowa)->-elektr ociepłownia Żerań (Modlińska)->-elektrociepłowni a Kawęczyn (Chełmżyńska)->-elektrociepłow nia Siekierki (Augustówka)->-Metropolitan
-
Anonim
-
Tomasz "Johnny" Mielcarz
-
UFOlka
ja walczę z obcymi atakującymi krtań - jak się ich pozbędę do piątku to z chęcią wybiorę się na takie rozpoczęcie; ) -
-
Giv
-
Sjidżej
-
pchełas
-
Tomasz "Johnny" Mielcarz
Udało się! Sezon (N)ocno (R)owerowy rozpoczęty w wielkim stylu! Dziękuję wszystkim za wspólną jazdę i przemiłe towarzystwo. Udało nam się przejechać pomiędzy wszystkimi zaplanowanymi punktami a finalnie pod Metropolitanem wyszedł dystans ponad 60km :)
Dzisiejszy Nocny rower wystartował przy stanie równym 18 osób a do końca dotrwały 4! W tym nasza Żelazna Ania. Brawo! :) Dziękuję wszystkim za zaufanie w przeprawie przez most Grota-Roweckiego... jednak nie było tak strasznie jak niektórzy ...myśleli a nadrobiliśmy te parę kilometrów, które przydały się na koniec :)
Dzięki należą się też wszystkim nowym twarzom (Vivi - szacun, naprawiaj kolano; ), które mam nadzieję nie zrażą się do nas za początkowo mordercze tempo. Dla wymiataczy delikatne przypomnienie, że jednak nie wszyscy robią dziennie ponad 50-70 km i mogą potrzebować fizycznej adaptacji do naszych możliwości.
Reasumując... Było zajebiście i oby cały ten rok upłynął pod znakiem tak udanych NRów! Czego i Wam i sobie życzę! Pozdrower! -
Giv
Niestety ja przybyć nie mogłem, ponieważ dorwała mnie grypa żołądkowa... czego bardzo żałuję bo poggoda do jazdy jest super, a już dawno nie zaliczyłem nr-a...