-
Piątkowe (23.07) nocne kręcenie.
O 23 pod Metro, w planach zrobienie co najmniej 80 km., przez Lomianki, Czosnow, Nw. Kazun, Roztoke, Julinek, Leszno, Str. Babice. Cały czas asfalt. Tempo dostosowane; -)
Jest to ta sama trasa co w zeszły piątek, tylko chcemy go trzasnąć w druga stronę niż tydzień temu:)
Jeśli ktoś jest chętny, zapraszamy. -
d a r e i o s
-
pchełas
-
Paweł Wojciechowski
dobra możecie powiedzieć dokładniej gdzie bo ostatnio dnie mam całe zajete skrecaniem rowerow a bym sobie troche pojeździł
asfalt - czyli rower szosowy mile widziany -
-
Anonim
>Paweł Wojciechowski napisał
>dobra możecie powiedzieć dokładniej gdzie
jak tu, tylko w odwrotnym kierunku
http://picasaweb.google.com/snoopyi...
-
Paweł Wojciechowski
a tak dokładniej bo za małe przyblizenie jest chodzi mi o miejsce spotkania -
Metropolitan (w środku fontanna) godz, 23:00, czekamy zawsze 15 min na ewentualnych spóźnialskich; )
-
>asfalt - czyli rower szosowy mile widziany
tia, ale jak będziesz zapierniczał, to później będziesz czekał jak to nasi szosowcy robią :) -
znowu ta traska? cholera, ale mam na nią chrapkę. tylko że chyba dziś nie dam rady się pojawić. a jak dam, to się będę spieszył i zafunduję Wam dobre BiO. :-)
-
GrzegorzOsuch.com
Będę.
Jak ktoś chce posłuchać jak kurwię na urzędy, to wskazana jazda blisko mnie. -
ArteQ
Jak ktoś zna drogę to można w Czosnowie odbić i jechać na Janówek - Truskawka - Wiersze. Wyjeżdża się przed Roztoką omijając znaczny fragment drogi NDM-Leszno.
Podobnie na drodze z Leszna do Warszawy można skręcić za Zaborowem i jechać przez Mariew - Lipków - Izabelin.
Obydwa objazdy pozwalają uniknąć jazdy głównymi drogami, które są tam niestety nieoświetlone i nie mają pobocza. -
GrzegorzOsuch.com
-
ArteQ
-
Paweł Wojciechowski
-
Анджей
przeczytaj sobie temat ZASADY GRONA NOCNY ROWER i wszystko będziesz wiedział. -
>Paweł Wojciechowski napisał
>moze mi ktoś zaznaczyć na maps google miejesce spotkania
nie. To jest pewien rodzaj testu na inteligencję. Nie zdasz - nie jedziesz :)
P.S. Może i ja będę... -
Paweł Wojciechowski
-
Anonim
Średnia z tracka wyszła 16.70 (z postojami), odległość 93km. Dzięki ekipo, jechało się bardzo fajnie.
PS - Andrzej, zostawiliśmy cię, czy zrezygnowałeś? -
GrzegorzOsuch.com
Mi w sumie wyszło tego wieczorka 130km, czyli może być; )
DZIĘKUJĘ wszystkim!! :) -
dystans cały zamknąłem wczoraj w 103km. Fajnie było, szkoda że się nie udało dogonić holownika... muszę więcej jeździć :)