- 1
- 2
-
nevermind
kto ma? co o tym sądzi? czy warto kupić? (pewnie pyt. retoryczne :P)
ja niestety nie mam, pożądam, i bardzo chcę wiedzieć, jak dobre toto jest :) -
Anonim
mam :] jesli chodzi o muzyke to jest strasznie duzo kawalkow granych przez kurta solo na akustyku. przerozne piosenki, przerozne wersje. sa tez nagrania z prob, sesji na plyty... ciekawe, bardzo ciekawe :) a dvd... ehhh to to juz jest po prostu miod :] kilka klipow normalnie mozna znalezc w sieci ale ich jakosc na dvd jest o wiele lepsza. a poza tym ten pierwszy sfilmowany "koncert" z '87, klipy zza sceny... po prostu rewelacja! szkoda tylko ze jak pomysle o cenie to mi mina rzednie... niestety... ale warto! jak ogladalem to dvd pierwszy raz to mi tylko galy na wierzch wychodzily :) -
Nαταηαελ
mam... kupilem jakis czas temu w Amsterdamie... tam kosztuje prawie 200 zl.
mniej niz u nas...
pozatym... genialne... ladnie wydany...
pudelko zmienia kolor w zaleznosci od
temp. otoczenia... i metalowa plytka ze zdjeciem zespolu...
w srodku... jazda... DVD... odlot...
i Reap Me z innym tekstem...
no wlasnie duzo piosenek z innymi lub
zmienionymi tekstami... tak jak wygladaly na poczatku...
-
Ola
ugh.. aż wstyd przyznac.. ze przegrałam.. te płyty.. ale nie moge na nie patrzeć;[;[.. porażka.. ale dzilenie zbiram.. te 300 zł;/..ale mój brothes jest w anglii.. to mu kasiorę wyślę.. moze tam jest taniej!!;];] pozdr -
-
nevermind
ehhh... no to teraz nie spocznę, dopóki nie zdobędę... tylko jeszcze nie wiem, jak....; ( -
Ola
-
Anonim
mnie sie pieniadze dlugo nie trzymaja i obawiam sie, ze zanim uzbieram w koncu na ten box to bede miala tyle lat, ze Nirvana mi sie odwidzi:P hmm...a moze by cos sprzedac?? np siostre:D tylko ze ja nie mam siostry...:P -
Kurczak
box jest genialny.. demo smellsa, polly, rape me, do re mi... cholera długo można by wymieniać.. box jest świetny, polecam -
Różka
-
Kurczak
jakieś dvd chodzi po sieci tylko nie wiem czy ono jest orginalne/pełne.. bo ma tylko 23 minuty -
Anonim
te 23 min to tylko video z aberdeen ale jest tez i reszta. mozna zassac cale 4 plyty -
Kurczak
nie no tak, w sieci są spakowane 3 płytki a dvd trzeba oddzielnie, i chodzi mi o to czy to co jest w sieci jako film z with the lights który ma 23 minuty czy to jest całość? 23 minuty, troche mało:/ -
Anonim
-
Emi
-
Anonim
fajna płytka:)sprawiłam sobie na Boże Narodzenie...:)można z przyjemnością wrócić i powspominać stare czasy:))fantyzmu nirvanowego
:)))
-
Anonim
A to jest zajebiiiiiiiiiiiiste!! na gwiazdke kupili mi :P to jedna z moch najwiekszych dum :p pokazuje znajomym i szpanuje i wszyscy chca pozyczyc a ja im na to : "pierdolcie sie". i wszyscy macaja ta powieszchnie co sie zmiena pod wpływem ciepła :p
xD xD xD -
Pan Piotr
wcale nie jest to takie fajne na jakie wygląda, wszystkie praktycznie piosenki zostały wczesniej wydane na różnego rodzaju bootlegach jakość ich jest moim zdaniem kiepska jak na takie przedsięwzięcie,dvd całkiem spoko, ale za tyle kasy można było się spodziewać czegoś o wiele lepszego, ogólnie nie polecam -
MegaEgo
-
Anonim
-
MegaEgo
- 1
- 2