Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gwarek

czesc
    czy jest ktos obecnie w Tokyo albo bedzie w krotce i ma ochote sie spotkac na jakies sushi??:)
  • Anonim

ja od listopada będę w sagamihara :)
    jak dojadę to jak najbardziej
  • Anonim

jestem w korkilandzie, wracam 25 sierpnia. jak najbardziej jedzenie/picie. kontakt na privie jak jestes zainteresowana.
  • gwarek

>edzia napisała:
    >ja od listopada będę w sagamihara :)
    >jak dojadę to jak najbardziej

edzia ja w listopadzie zjezdzam do kraju:(

• Anonim

szkoda
    w takim razie miłej zabawy i daj znać gdzie warto iść :))
  • gwarek

ja najbardziej lubie yoyogi park, taki duzy park przy harajuku;) swoja droga harajuku tez super fajna ulica:D
  • Anonim

yoyogi jak kazdy inien park w japonii ma jedna wade, nie mozna w nim chlac. niemniej jednak w tak duzych parkach, moze to przejsc gadem/plazem przy odrobince szczescia nawet.

bawic to ja sie lubie w roppongi bo tam malo japsow i sami znajomi :) pozatym tez jest pelno miejsc.
  • jaro

w mniejszych tez daje rade; )) Np. niedaleko stacji nogizaka jest taka mala miejscowka wrecz stworzona do tego typu rozrywek hehe. Zagladam tam dosyc czesto i z reguly widze tam pelno roznej masci salarymanow "odpoczywajacych" po ciezkim dniu.Inna sprawa ze o tej porze roku picie alkoholu na otwartym powietrzu w tokio pachnie mi lekkim masochizmem, cos jak spozywanie % w saunie :)
  • Anonim

mnie dotyczy akurat rozgrzewanie % zimą :) chyba że los się uśmiechnie po jeszcze się załapię na deszczowy czerwiec
  • gwarek

hehe dobre porownanie z ta sauna;) trafione w 10-tke,
    ostatnio jest tutaj tak duszno.. picie tylko w klimtyzowanych pomieszczeniach;)
  • Pamela Anna Szatan

ja mam pytanie. chcialabym poleciec do tokyo do pracy. jednak bez wczesniejszego zalatwiania. czy jest mozliwosc ze znajde prace na miejscu? tylko sie troche boje bo nie zamierzam sie wplatywac w zadne bycie hostessa.
  • gwarek

szczerze to nie mam pojecia, ale tutaj jest duze zapotrzebowanie na roznego rodzaju stanowiskach, wiec czemu nie, no chyba ze umiesz japonski to wtedy na pewno cos znajdziesz, zycze powodzenia;)