ninsane [80]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • raziel

Witajcie Misiaki-Słodziaki!

Jest mi niezmiernie miło, że pomimo letniej kanikuły zjawiliście się w Metal Cave w tak znakomitej ilości i jeszcze lepszej jakości. Część twarzyczek była zupełnie mi nieznana z poprzednich edycji, więc moje zadowolenie jest tym większe. Chciałem tez serdecznie podziękować tym, którzy zamawiali kilkanaście kawałków na wishlist i nie przyszli staropolskim ch** wam w ****.

Wracając do imprezy - pisząc na naszej stronie WWW, że ninsane to coś takiego, czego jeszcze nie przeżyliście wiemy co mówimy. Na sławetnej czwartej edycji mieliśmy więc:
    - patrol obywatelski pod wezwaniem św. Mohera
    - miłą, acz krótką wizytę panów z radiowozu zaniepokojonych śpiewaniem pieśni izraelskich
    - dym ( i to nie tylko 1 na 1)
    - wysoką liczbę zgonów pospożyciowych

Jak widać powyżej ninsane wzbudza duże emocje i dlatego minister zdrowia nie zaleca tej imprezy ludziom zdrowym na umyśle, a jeżeli już trzeba wejść do lochu, to tylko z maseczką chroniącą przed pierdolcem dołączaną do każdego biletu (brak baterii w zestawie).

I muzyka była. I wizki. I teledyski. I w ogóle - jak to mówi brat Baro - było w pytkę. A może i dwie.

Zapraszam do komentowania :)

®@ЗЕЛ

• Anonim

O kurde... To wizki jednak były... Zadziwiam sam siebie...
    Ale mnie głowa booooliii...
    Gdyby nie nasza klima (As - Matiz & Dziki Wild & Michał - tu bez pod i sub tytułów bo to legenda sama w sobie; -) & Inixi aka "Malutki" & jeszcze dużo ludu kurde...) to by dym się rozprzestrzeniał, a tak zrobiliśmy "Fight Fire with Fire" i znów było "Quiet Place" :-)
    Reszta imprezy przebiegała w miarę spokojnie :-)
    Ale i tak "na szatni najwięcej się dzieje" :-D
    "Whisky" się polało zwłaszcza ta "in the jar" :-)
    Czego zapomniałem dodać - serdecznie tego nie żałuję - nie obiecuję poprawy i nie proszę nikogo o rozgrzeszenie :-P
    BTW - zdjęcia jeśli ktoś takowe ma - i chce się nimi z nami podzielić, prosimy o przesyłanie na adres ninsane@onet.eu... Najlepsze zostaną zamieszczone w galerii na stronie ninsane...
    A teraz - Spać...
  • akinorew

No ta edycja była inna niż poprzednie, ale równie fajna. Na prawdę świetnie się bawiłam, mimo że byłam trochę niewyspana. No i tzw. petarda o północy była mistrzowska. I zaskoczyła mnie, oczywiście bardzo bardzo pozytwnie, Metallica :) i dużo Typów było taaak. No i ogólnie dużo się działo (patrz wyżej). Jak dla mnie impreza bardzo udana. I pozdrowienia dla panów organizatorów i panów od szatni; P
  • Anonim

Moherpatrol obywatelski górą !! Nie ma to jak babcie z lornetką stojące w oknie i dokładnie obserwujące co się dzieje na ich ukochanym osiedlu. Pomagają w akcji "Bezpieczne miasto" i są prawą i lewą ręką CBA/ GROMU/ i naturalnie Policji oraz szlifujbruków czyli "Miejskich"... Cechy charakterystyczne - Moher z antenką ( do bezprzewodowego łączenia się z bazą, oraz wysyłania przekazów podprogowych )...
    Moherpatrol ma również w planach rozszerzenie swojej działalności na "Cały świat i orbitę okołoziemską".
    Podstawowe zadanie Moherpatrolu to niewątpliwie załatanie dziury która pojawiła się w polskim wywiadzie i kontrwywiadzie po rozwiązaniu WSI. TAK! Nie ma już WSI. Jest Moherpatrol...
    A niedługo nie będzie już niczego!
    SVN™ aka Sulli™ aka AKA 47™ aka - tylko Moherpatrol wie ile jeszcze będzie tych aka™
  • Criss

Co tu dużo mówić, było po prostu zajebiście:)

PS. Raziel wielkie dzięki za Zeromancer i In flames, już nie mogę się doczekać kolejnej edycji :P
  • raziel

>Criss napisał
    >Co tu dużo mówić, było po prostu zajebiście:)
    >
    >PS. Raziel wielkie dzięki za Zeromancer i In flames, już
    >nie mogę się doczekać kolejnej edycji :P

To chyba Kai grał prędzej :>
  • Criss

Raziel przepraszam że tak trochę nie na temat ale mam jeszcze jedną prośbę czy mógłbyś wstawić lub wysłać mi na maila (adres w profilu) set list z tej edycji, oczywiście jeśli to nie problem. Z góry dziękuje:)
  • Criss

>Raziel ]:> napisał
    >
    >To chyba Kai grał prędzej :>

Sorki, w takim razie podziękowania dla wszystkich organizatorów:P
  • Anonim

W moim przepitym rozumku jest za mało słów które mogły opisać to jak fantastycznie było na imprezie.
    Ludzie, miejscie, alkohol i muzyka. <3 bawiłem się świetnie, więcej takich imprez! Chwała Dj'om, VJ'owi i ekipie z Szatni :D
  • Anonim

Dzięki za ciepłe słowa :-)
  • Łysenkowiec

jak dla mnie to normalnie bomba :d
  • raziel

>Criss napisał
    >Raziel przepraszam że tak trochę nie na temat ale mam
    >jeszcze jedną prośbę czy mógłbyś wstawić lub wysłać
    >mi na maila (adres w profilu) set list z tej edycji,
    >oczywiście jeśli to nie problem. Z góry dziękuje:)

Bardzo chętnie, ale pojawiają się dwa problemy:
    - klipy nie są rejestrowane przez Traktora, co może zaburzyć wizję tego, co leciało na imprezie
    - konfiguracja Traktora - gdybym wiedział, że ktoś będzie chciał setlistę, to zmieniłbym ustawienia - teraz wyświetlane są kawałki, które zostały załadowane do decku, a niekoniecznie puszczone - często zmieniam zdanie na temat tego co ma iść po danym kawałku, a oglądanie potem setlisty daje pomysły na następną edycję z tych kawałków, które załadowałem, ale z jakichś przyczyn nie pusciłem; )

Możemy się tak umówić, że zmienię konfigurację na następną imprezę i będzie OK :> A jeżeli masz pytania co do nieznanych Ci kawałków, to bardzo chętnie pomogę skoro jeszcze pamiętam swoje sety :>

Duże pozdro!
  • Anonim

Bawiłam się świetnie (przynajmniej na początku, bo potem wynikł mi mały osobisty problem)...
    Anyway, w moim rozumieniu, ninsane to impreza na którą się powraca; ) i da się ze wszystkimi dogadac; P;P
  • Criss

>Raziel ]:> napisał
    >
    >Możemy się tak umówić, że zmienię konfigurację na
    >następną imprezę i będzie OK :> A jeżeli masz pytania
    >co do nieznanych Ci kawałków, to bardzo chętnie pomogę
    >skoro jeszcze pamiętam swoje sety :>
    >
    >Duże pozdro!

OK! To jesteśmy umówieni; P
  • kredka

Dziękuję, dziękuję dziękuję bardzo za The 69 eyes i The Cure :))) i całą fantastyczną muzykę no i oczywiście za TON. Wielki ukłon w Waszą stronę. Wyskakałam się i wytańczyłam ,choć do samego końca nie wyczerpałam energii hehe. Pozdrawiam :)
  • vagina dentata

Mi też się bardzo podobało :). Wytańczyłam się i wyskakałam tak, że rano wstać nie mogłam.
    I bardzo dziękuję za The Birthday Massacre (poleciały akurat moje ulubione kawałki, których ostatnio na okrągło słucham; )).
  • Inixi

Casting shadows in the pale shade of blue...
  • Inixi

Jeszcze...
    ja całą trójcę uduszę, wypatroszę, ugotuję i zagryzę... za to że wprawdziła mnie w ten stan... byłem w takim stanie, że przez godzinę z łóżka nie mogłem wyjść...
  • raziel

Dobre combo nie jest złe :>
  • Anonim

"serce nie sługa", szkoda, że musiałam wyjść tak wcześnie i wszystko mnie ominęło;/