-
Witajcie!
Dziękujemy Wam za przybycie do klubu Neo :)
Zapraszamy do komentowana szesnastej edycji ninsane. -
Anonim
>raziel napisał
>Witajcie!
>
>Dziękujemy Wam za przybycie do klubu Neo :)
>
>Zapraszamy do komentowana szesnastej edycji ninsane.
było całkiem sympatycznie, szkoda tylko, że niedziela i w pon trzeba na rano do pracy wstwać , frekwencja chyba dopisała chociaz na początku nic na to nie wskazywało -
Wiesz, studenci mają sesję, a uczniowie też kują, bo koniec roku szkolnego... Niemniej 55 osób jak na niedzielę, to wynik przyzwoity. Miejmy nadzieję, że w lipcu takich przeszkód nie będzie i frekwencja podskoczy.
Dzieki za przybycie :> -
PioTTr
No, to była impreza! Czuję się doinwestowany muzycznie na najbliższe 2 tygodnie.
Co do kaca, to jakoś przeboleję, ale trzeba podkreślić, że Neo ma na prawdę najlepsze piwo, jakie ostatnimi czasy piłem w klubie. Wszelkie Tyskie wymiękają przy tym arcydziele z Browaru Sierpc.
Co do klubu, to jest moim zdaniem zajebisty. Wielkie przestrzenie, GENIALNE nagłośnienie, tak, że na parkiecie wszystko słychać, a w głębi można rozmawiać. I co najważniejsze jest to 30 minut drogi ode mnie wraz z dojściem.
A kto nie był, niech żałuje :-P -
-
Anonim
Gdy emocje już opadły... (ale tylko trochę ((; )
No więc, ja wybawiłam się baaardzo, no i tak jak Piortuś dostałam dawkę porządnej muzyki na następne dwa tygodnie (do następnego Ninsane chyba nie starczy ^^).
Wytańczyłam się też, no i jak niektórzy zauważyli złamałam jedną ze swoich zasad czyli, nie tańczę ^^ zwłaszcza na trzeźwo, co wczoraj musiałam zrobić bo muzyka porywała sama.
Najbardziej mi się śmiać chciało z tego, że przez całą imprezę nie dałam rady wypalić ani jednego całego papierosa d;
Jeżeli chodzi o sam klub, no cóż, byłam tam już czwarty raz, od początku Neo mi cholernie przypadło do gustu, tak więc, jak sie dowiedziałam, że Ninsane będzie właśnie tam to prawie skakałam z radości <debil> d; Uważam, że w tym momencie Neo przebija wszystkie kluby (to takie moje, ale myślę, że niektórzy się ze mną zgodzą).
aa, piwo, piwo, właśnie, wypiłam wczoraj tyle, że ogólnie powinnam leżeć pod stołem, to mówi samo za się d;
Raziel, dzięki wielkie za TBM !!! mua! *; ale trzymam za słowo, że na następnej edycji będzie go więcej ((;
Sulli, dzięki też, gdyby nie Ty i Twoja robótka, na pewno by się tak dobrze nie tańczyło ((;
no i nadal jesteście moimi bogami ^^ (:
to tak krótko podsumowywując :D:D:D -
-
(s)AIИT
>Defka. napisała:
>aa, piwo, piwo, właśnie, wypiłam wczoraj tyle, że
>ogólnie powinnam leżeć pod stołem
ja też...gdybym została do końca to pewnie bym tak skończyła ];D
Cóż mogę powiedzieć...muzyka super :D, atmosfera też super :D. Nowy klub wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Na lipcowej edycji z pewnością pojawię się ponownie coby poskakać na parkiecie i powydzierać się troszeczkę do kawałków NIИ ];) -
-
PioTTr
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne