-
Witam moje Mysie-Pysie!
W imieniu ninsane team dziękuję Wam za tłumne przybycie i jednocześnie zapraszam na kolejną edycję 26 maja do Metal Cave.
A teraz wykażcie się i podsumowujcie drugą edycję ninsane :> Wszelkie bluzgi mile widziane :> -
Anonim
SSIJ!
Ekhm, pardon.
Było świetnie; ) Będę bardzo miło wspominał tę imprezę i na pewno pojawię się na następnej edycji. A jeśli znowu będzie pokaz mody w trakcie to tym lepiej - można wyjść na przyjemny spacerek. -
Miki
Było bardzo fajnie :) Tylko niebardzo wiedziałem o co chodziło w pokazie mody, ale jeśli ludziom się podobało to ekstra :)
Mam kilka uwag co do strony organizacyjnej, ale o tym już Ci Raziel na imprezie mówiłem.
Dzięki za wspaniałą noc Misiaczku :* -
-
-
eirene.
bardzo pozytywne wrazenia...tylko po pokazie w jakas zamule wpadlam...czekam na kolejne ninsane...:) -
Anonim
Super się bawiłam i o ile matura pozwoli to będę na następnej edycji; ) i pamiętajcie: jedzcie pierogi!! xDxD -
>Raziel ]:> napisał
>Miki, każda nic z Tobą jest niezapomniana :*
Chodziło mi o noc oczywiście, Misiu; ) -
(s)AIИT
Było fajniusio; > cieszy mnie fakt, że było trochę więcej MM i NIN niż poprzednio, ale mogłoby być więcej TON'u...atmosfera baaardzo przyjemna, chociaż pod koniec większośc osób była lekko zmulona; )...no i koncert mc squadu mnie rozwalił; P... -
akinorew
Super, MCsquad jak zwykle powalający, pokaz też bardzo fajnie wypadł, jak zawsze świetna atmosfera no i ogólnie co tu więcej pisać, czekamy na następny ninsane. -
Topervampir
a jak dla mnie było dziwnie, do koncertu MC sQuad praktycznie nie bylo po co sie ruszać na parkiet, potem dopiero cośtam zaczęło swiatac, ale nadal nie to czego oczekiwalam, mam wrażenie, że była zupelnie inna muzyka niż ostatnio.Ale klimat swietny, jak by nie patrzył, poza tym co tam sprzet ruszali a i troszke mi przykro, że znajomi moi się rozpierzchli i nie pogadaliśmy:P -
Vivin
mi się podobało, choć na sam koniec padłam i zasnęłam na kanapie;]
niestety na kolejnej edycji nie będę mogła się pojawić, ślubu siostry nie przełożę -_- -
Witche
Podzielam zdanie kilku moich poprzednikow w wypowiedziach,ze pokaz mody wywarl mieszane uczucia :/ Muzyka w porzadku,choc rzeczywiscie podobnie jak Vampirek,odnioslam wrazenie ze momentami lecialy zagadkowe dzwieki lekko nie pasujace do caloksztaltu zabawy.Ale jesli czegos sie nie zna,to ciezej jest zaakceptowac i przyswoic,wiec tu moge sie myslic w ocenie.Na cala reszte nie mam co narzekac,choc samopoczucie mi nie dopisuje przez brak snu,wiec za niedlugo czas walnac sie do lozka i odreagowac sily :)
Thx 4 @ll >:D -
Anonim
Jakby nie było cieszę się że byłam. Podkreślam to.
Nie wiem co sie stało z muzyką ale czułam się jakbym siedziała przez większość czasu na love parade w Berlinie a nie w MC na ninsane.
Nie było obiecanego mi TBM w dużej ilości; [
Było dziwnie. W opinni mojego słońca (którą podzielam), gdyby nie występ MC Squad, konkurs i pokaz, blisko było by do klapy.
Syndrom drugiej edycji czy co ?
Jestem zniesmaczona sytuacją która wynikła podczas występu między Sullivanem a tym czymś co przylazło -
PioTTr
Z muzyką to jest tak, że najbardziej lubimy te piosenki, które już znamy. Prawda stara jak świat, która w praktyce przekłada się na zapełnienie parkietu przy dobrze znanych kawałkach dobrze znanych zespołów. Niemniej muzycznie jestem zadowolony, gdyż wszystko, co nie jest p...nym hiphopem, latino, popem czy disco polo jest warte poznania czegoś nowego.
Pokaz mody podobał mi się szalenie, Szacun i Respekt dla Aquilli i Jej Mamy oraz Modelek Które Wzięły Udział! Choć pewne rzeczy jeszcze można by dopracować (np. wykorzystać do tego wyłącznie scenę i poprawić oświetlenie). Niemniej pozytywnie, trochę zmęczony się czuję, a i numerek do szatni mi się znalazł, był w ...portfelu i do teraz nie wiem jak się tam znalazł, oddam przy okazji. Zaraz zgrywam fotki... -
Anonim
Kochany, musiałbyśmy po tej scenie każda po 5 minut odwłokiem wywijać bo reszcie musiałoby wystarczać czasu na przebranie się, co było niewątpliwym wyzwaniem; ) -
Anonim
Generalnie dobrze się bawiłam, ale raczej była to zasługa dobrego towarzystwa niż muzyki. Chciało mi się potańcować, a jakoś tak mało porywająco muzycznie było. Ja przynajmniej porwana się nie poczułam. I zdecydowanie za mało NIN, jak na imprezę nazywającą się Ninsane:) -
Topervampir
ciesze sie, że ktos podziela moje zdanie.
a i Piotrze, to nie o to chodzi, że sie tańczy rpzy tym co sie zna, ja tancze rpzy tym, [rzy czym czuje rytm, to coś, a tym razem mnie nic nie porwalo... -
Miki
> Niemniej pozytywnie, trochę zmęczony się czuję, a i numerek do szatni mi się znalazł, był w ...portfelu i do teraz nie wiem jak się tam znalazł, oddam przy okazji. Zaraz zgrywam fotki...
A MÓWIŁEM SPRAWDŹ W KIESZENI I W PORFELU? :* -
Miki
-
Anonim
>Miki napisał
>I jeszcze jak Wam się podoba mój nowy avatar? :D
uroczy xD
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne