ninja tune [1989]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak wasze wrażenia ?? Ja jestem po kilkunastu przesłuchaniach i stwierdzam co następuje:
    - zdecydowanie się uspokoili muzycznie - z jednej strony to dobrze, bo większy nacisk położyli na melodyzm i harmonię kompozycji, z drugiej źle, bo stracili dużo ognia, szaleństwa, nieprzewidywalności - czyli tego co u nich ceniłem najbardziej. Generalnie płyta ciekawa, ale niestety w mojej opinii do rewelacyjnego Necessary Measures jej daleko. Z lepszych tracków wymieniłbym: "Wuju", "Pat Pong", "Ogres", "Delucid" i "Click Bitches"
    5
  • Anonim

Aaa, polecam dorwać epkę Pat Pong. Na niej świetny remix ww tracka w wykonaniu Dieslera oraz ciekawy utwór "Chimps" zbliżony nieco bardziej do dawnych aranży
  • Di.

kurde gdzie to wyszlo i skad dorwales? pat pong jeszcze tez nie slyszalam bo niby sie sciaga ale cos marnie.
  • Anonim

Wyszło tradycyjnie w Ninjy - oficjalnie 29.08.2005 :D. Jeżely jesteś zainteresowana "pobraniem" pisz na privie, pozdrawiam
  • kotek

osobiscie nie trawilem starego pesta, brakuje mi klarownej a jednoczesnie nie nudnej muzyki o ktora nowszy pest zaczyna zahaczac, choc tylko odrobinke; ) oby tak dalej
  • Di.

mi bardziej stary drażni przewody ale do nowego juz sie przyzwyczailam.tez niezly.
  • Uncle Mishka

Pesta to tylko przesluchalem Necessary Measures i ta plytka baaaaaaaaardzo mi podeszła...; ) Chyba tesz sie skusze i sobie sciagne...

PZDR
  • Anonim

WUJU .... WUJU .... WUJU ....
    wiadomo komu feks BIG FENKS !!

............

czesc kompozycji w wolnej atosferze co nie ozbacza ze zla wrecz odwrotnie czesc zywsza , ogolnie album na DUZY + !!

PEACE
| |

amon tobin, bonobo, cinematic orchestra, coldcut, dj food, dj vadim, hexstatic, jaga jazzist, kid ko...

Fotki

Miejsca grona (0)