Nine Inch Nails [979]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jakies propozycje? wiadomosci?
  • Tortura

stary dowcip, nie wysiliłeś się.
  • lucas fistfuck

u ciebie w domu, jak rodzice wyjada
  • FSM

jestesmy rodzicami, wlasnie wyjezdzamy... :]
  • zej

to juz bylo; p zero inwencji tworczej; p
  • Agugu

to jedno z tych pytan na ktore filozofowie wciaz szukaja odpowiedzi...
  • Anonim

rozmawialam z Odysseyem kilka razy ostatnio probujac wyciagnac im jakies informacje z gardla. nic nie chcieli powiedziec. nawet czy jakies plany, propozyjce byly w przeszlosci. nic a nic.

przy okazji chce wyrazic swoje zazenowanie brakiem kompetencji lujdzi ktorzy tam pracuja.
  • rez

z Odyssey rozmawialas czy z jakas pania z recepcji, ktora nic nie wie i zadnych telefonow "wyżej" podac nie chce?;p...
    odyseje i inne maja to chyba w dupie--powod chyba jeden--po prostu im sie nie oplaca [ale ja kurwa nie wiem czemu :)--mieli by zajebany caly spodek...no ale coz..ich biznes. ]
  • Anonim

z pania od kontakow medialnych i jeszcze jedna pania (Magda i Marta).

widzisz ja uwazam tak jak Ty ze w Polsce ogloszony odpowiednio wczesniej koncert by wypalil.
  • rez

nawet niekoniecznie wczesnie...wystarczyl by tydzien..bo podejrzewam biletow by po - góra- 2 dniach nie było;]
  • Krachu

Myślisz że NIN ma tyle fanów?
  • _

"nawet niekoniecznie wczesnie...wystarczyl by tydzien..bo podejrzewam biletow by po - góra- 2 dniach nie było;]"

moze wogole jeszcze przed wydrukawaniem zostaly by wysprzedane ?

rez czy ty masz juz bilet na ten koncert ?
    moze nie ma koncertu dlatego, ze bilety i tak sa juz rozsprzedane a gdyby rzucili nowe to byloby to niebezpieczne bo duzo ludzi mogloby zginac w wyniku tloku itp ??
  • rez

hoho...jaka docina od kedziego...Długo nad tym myslales?

2 dni to oczywiscie przesada z mej strony, ale bilety - w przystepnej cenie-rozeszly by sie jak cieple buły - w tydzien góra dwa.

uwazam ze NIN jest bardzo znanym zespolem w Polsce-trudno to oczywiscie oszacowac ze wzgledu na brak koncertów w Polsce ale osobiscie uwazam ze sporo ludzi sluchajacych zwyklej ciezkiej muzy lubi kapele Trenta co daje dosc spora publike.na pewno czesc tych ludzi pojawila by sie na koncercie...do tego fani industrialu, rampsztajnuf mensonuf i innych i spokojnie by sie zebralo troche ludożerki:]
    NIN jest ogolnie szanowanym zespolem wiec na pewno np.: jakis warszawski klub badz spodek byłby pełny.
  • Anonim

Pamiętam jak chyba ze 2 lata temu ktoś zadał pytanie na oficjalnej stronie zespołu;
    - Trent, kiedy przyjedziesz do Polski z jakimś koncertem?
    Odpowiedź:
    - Polska??? A gdzie to jest ? ??

:)))))))
  • Krachu

Mózg mu od koksu wyjadło.

Reż, nie Kedź, tylko Kess.
    A myślałem nad tym cały dzień. :D
  • LeonPL

:))

byla chyba petycja kiedys w necie, ktora podpisalem. efekt jak przy wiekszosci petycji=0

kedzi i kess to chyba 2 rozne osoby panie Kess:)
  • Anonim

podpisywanie tej petycji skończyło się tym, że większość pojechała w końcu na koncert do
    Berlina :>
  • rez

swieta prawda...ja nie do kessa tylko do kedziego czy jak mu tam :D

• Anonim

cyt:
    <Pamiętam jak chyba ze 2 lata temu ktoś zadał pytanie na oficjalnej stronie zespołu;
    - Trent, kiedy przyjedziesz do Polski z jakimś koncertem?
    Odpowiedź:
    - Polska??? A gdzie to jest ? ?? >

JESTEM W SZOKU!!!! NAPRAWDE TAK BYLO???
  • Anonim

Naprawdę. To było jak urachamiali nową wersję strony oficjalnej.
    Mnie to jakoś specjalnie nie zaszokowało :>
  • 1
  • 2