Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Spooky

Dobra - rozkrecmy to :)
    Jakie sa wasze ulubione clipy NIN i wogole jak wam sie podobaja clipy spod reki Trenta
    Dla mnie :
    - Perfecr Drug
    - Closer
  • zej

no w koncu trza sie rozkrecic- tyle ludzi i milcza wszyscy (myslalam ze bedzie mniej jak zakladalam to grono :)

teledyski sa super (przynajmniej dla mnie) - bardzo bardzo czuje pociag :) do teledysku Into The Void.... hmm.... moge go ciagle ogladac :)
    jesli chodzi o reszta - musze przemyslec sprawe - moze jutro cos jeszcze napisze

pozdrawiam :)
  • Spooky

Racja "Into the Void" tez ma klimat :)
  • kisi

oczywiscie cale atchb :)

a poszczegolne, to hmm:

hurt, closer, into the void no i oldschoolowy Down in it; )

no i jeszcze sin, burn, march of the pigs, gave up itede :)
  • kisi

no i oczywiscie perfect drug!
  • lucas fistfuck

hm.. klipy.. w sumie kazdy mi sie podoba...:) ale tym razem stawiam na 'the day the world went away'. wiem, ze pewnie nie kazdy widzial... WASZA STRATA :D
  • Spooky

Ja widzialem :D
    Szkoda ze oficjalnie w tv nie puszczali, musialem dopiero w necie sie o tym dowiedziec !
  • alukah

jak dla mnie numerem jeden jest 'the perfect drug'... mam do niego olbrzymi sentyment i chyba nigdy sie nie odkocham...; )

poza nim bardzo lubie 'closer', 'into the void', 'tdtwwa' (coz, jak na razie nie wykazalam sie zbytnie oryginalnoscia; P), 'we're in this together', 'pinion'... 'burn' i 'deep' (tak, za 'deep' mozecie mnie zlinczowac) takze sympatia darze spora... cala reszta zreszta tez nie pogardze...
  • the perfect drug

ja też kocham "the perfect drug" jak widać zresztą :>a to dlatego, że to właśnie ten teledysk zrobil przewrót w mojej główce i nawróciłam się na NIN
    no i siedzi mi w głowie i siedzi
    i nie pozwolę wyjść :>
  • lucas fistfuck

a co z najgorzymi klipami?:) stawiam na .. burn :)
  • the perfect drug

hmm nie znam wszystkich...więc no comments nie będę się udzielać; )
  • Anonim

A kto nie kocha Perfect Drug? :>
  • rxqueen

deep
  • the perfect drug

oł ja kooocham :> wcale nie widać :D
  • lucas fistfuck

deep bylby lepszy gdyby sam utwor byl lepszy :D
  • alukah

a mi sie wlasnie utwor bardzo podoba... moze nie jest taki charakterystycznie 'ninowaty'; ), ale nie zmienia to faktu, ze jest niezly... ma cos z 'closer', nie sadzicie?; )
  • rxqueen

deep jest fajny bo naladowany
  • lucas fistfuck

w sumie lubie ogladac the fragile zagrane na zywo na jakiejsc gali rozdania nagrod mtv chyba w 99 roku.
  • Anonim

We`re In this Together
    The Perfect Drug
    March of The Pigs
    The Day the World Went Away
  • {just like you imagined}

Broken Movie