-
Spooky
Dobra - rozkrecmy to :)
Jakie sa wasze ulubione clipy NIN i wogole jak wam sie podobaja clipy spod reki Trenta
Dla mnie :
- Perfecr Drug
- Closer -
zej
no w koncu trza sie rozkrecic- tyle ludzi i milcza wszyscy (myslalam ze bedzie mniej jak zakladalam to grono :)
teledyski sa super (przynajmniej dla mnie) - bardzo bardzo czuje pociag :) do teledysku Into The Void.... hmm.... moge go ciagle ogladac :)
jesli chodzi o reszta - musze przemyslec sprawe - moze jutro cos jeszcze napisze
pozdrawiam :) -
Spooky
-
kisi
oczywiscie cale atchb :)
a poszczegolne, to hmm:
hurt, closer, into the void no i oldschoolowy Down in it; )
no i jeszcze sin, burn, march of the pigs, gave up itede :) -
-
kisi
-
lucas fistfuck
hm.. klipy.. w sumie kazdy mi sie podoba...:) ale tym razem stawiam na 'the day the world went away'. wiem, ze pewnie nie kazdy widzial... WASZA STRATA :D -
Spooky
Ja widzialem :D
Szkoda ze oficjalnie w tv nie puszczali, musialem dopiero w necie sie o tym dowiedziec ! -
alukah
jak dla mnie numerem jeden jest 'the perfect drug'... mam do niego olbrzymi sentyment i chyba nigdy sie nie odkocham...; )
poza nim bardzo lubie 'closer', 'into the void', 'tdtwwa' (coz, jak na razie nie wykazalam sie zbytnie oryginalnoscia; P), 'we're in this together', 'pinion'... 'burn' i 'deep' (tak, za 'deep' mozecie mnie zlinczowac) takze sympatia darze spora... cala reszta zreszta tez nie pogardze... -
the perfect drug
ja też kocham "the perfect drug" jak widać zresztą :>a to dlatego, że to właśnie ten teledysk zrobil przewrót w mojej główce i nawróciłam się na NIN
no i siedzi mi w głowie i siedzi
i nie pozwolę wyjść :> -
lucas fistfuck
-
the perfect drug
-
Anonim
-
rxqueen
-
the perfect drug
-
lucas fistfuck
-
alukah
a mi sie wlasnie utwor bardzo podoba... moze nie jest taki charakterystycznie 'ninowaty'; ), ale nie zmienia to faktu, ze jest niezly... ma cos z 'closer', nie sadzicie?; ) -
rxqueen
-
lucas fistfuck
w sumie lubie ogladac the fragile zagrane na zywo na jakiejsc gali rozdania nagrod mtv chyba w 99 roku. -
Anonim
We`re In this Together
The Perfect Drug
March of The Pigs
The Day the World Went Away -
{just like you imagined}