-
Wątek mniej lub bardziej ogólny, tak żeby nie smiecic forum zbędnymi tematami z 1 linkiem albo głupim pytaniem.
-
-
Anonim
-
karol
-
-
-
GrubaZ
-
ONYOURFEETKID
>GrubaZ napisał
>troszke dresem i białymi skarpetkami pachną
Ta. A LTD juz nie?
Za 20 lat Twoje dzieci beda sie jarały i mówiły na nie "oldskul", a hajpbisci beda sie zabijali o superlimitowane kolabo, hehe. -
GrubaZ
ltd jeszcze ujdą ale te i 360 są wg. mnie typowo dresiarskie...
możliwe ze moje dzieci bd sie jarały co nie zmienia faktu że jaranie się tymi butami mnie nie dotyczy
5! -
Barti
a mnie najbardziej wkurwia ze w chuj podrob jest i na 1 rzut na ulic trudno odroznic orginał bo trzeba by soie przyjzec a taki pajac jeden z drugim załozy se butki z marcpolu za stówe i kozaczy a inny ciuła poł roku te 500 pln zeby nabyc w sklepie -
Anonim
>Bartek S. napisał
>a mnie najbardziej wkurwia ze w chuj podrob jest i na 1 rzut
>na ulic trudno odroznic orginał bo trzeba by soie przyjzec
>a taki pajac jeden z drugim załozy se butki z marcpolu za
>stówe i kozaczy a inny ciuła poł roku te 500 pln zeby
>nabyc w sklepie
to znajdz kicksy nawet w marcpolu za 100; ] -
Anonim
niem juz marcpola; P
pol roku cilac na skoki....??
to do work trzeba isc;) -
Anonim
>Bartek S. napisał
>a mnie najbardziej wkurwia ze w chuj podrob jest i na 1 rzut
>na ulic trudno odroznic orginał bo trzeba by soie przyjzec
>a taki pajac jeden z drugim załozy se butki z marcpolu za
>stówe i kozaczy a inny ciuła poł roku te 500 pln zeby
>nabyc w sklepie
ja akurat nie przykładam do tego wagi czy ktoś chodzi w podróbach czy w orginałach, ważne że ja kupuje orginaly, źle bym się z tym czuł jakbym nie miał 100% pewności że buty są orginalne i jakbym je kupił na bazarze, albo Ci to nie przeszkadza ze kupiłeś buty taniej, gdzieś z nie pewnej ręki albo przeszkadza i nie kupujesz w takich miejscach i tak mam nie tylko z butami. Jestem zwolenikiem kupowania w sklepach nawet za większe pieniądze. -
karol
>Jerz napisał
>>karol napisał
>>Tobie sie one podobaja ? :o
>
>"Tobie" czyli mnie?
tak, Tobie.
dzisiaj widzialem chlopaka w tych butach.
i jak szanowni koledzy mowili ze pachnie dresem to maja racje bo dres je mial xd -
Fajnie ze widziales, ale jeszcze nie bylo ich premiery, kolego.
A ja szczerze powiem ze jestem wstepnie na tak, musze jeszcze je obczaic na zywo. -
karol
moze w polsce nie bylo.
ale widzialem, naprawde.
nie chce sie klocic ale dalbym sobie reke uciac ze to te. -
Wojtuś eR.
one jeszcze na świecie nie wyszły. po prostu nike ma wiele podobnych modeli niektórych biegówek. -
karol
-
Nasti
-
Anonim
-
Anonim