-
Anonim
Na Mystic Festival, 29.05.2005 w Chorzowie, na Stadionie Śląskim.
Za http://www.mystic.com.pl
Z nieukrywaną przyjemnością informujemy, że 29 maja 2005 roku na Stadionie Śląskim w Chorzowie wystąpi fiński zespół NIGHTWISH! Ta ogromnie popularna w naszym kraju grupa, zagra koncert w ramach Mystic Festival u boku samego IRON MAIDEN!
Nightwish to zespół, który od początku kariery urzeka fanów na całym świecie przepięknym operowym głosem wokalistki Tarji Turunen i wyrafinowanymi kompozycjami, które łączą w sobie pierwiastki muzyki metalowej i symfonicznej. Wydany w zeszłym roku, piąty studyjny album grupy, zatytułowany „Once”, znalazł już blisko milion nabywców, w rodzinnej Finlandii zdobył status potrójnej platyny (sprzedaż 90 tys.), w Niemczech platyny (200 tys.), a w Szwecji, Austrii, Norwegii oraz Szwajcarii złotej płyty. „Once” była również przez dwa tygodnie numerem 1 notowania Billboardu, jako najlepiej sprzedająca się płyta na rynku europejskim.
Bilety na koncert wciąż w sprzedaży!
Organizatorem koncertu jest firma Mystic Production.
Ceny biletów w przedsprzedaży:
Płyta 100 zł
Sektory 20-26, 34-40 120 zł
Sektory 27-33 150 zł
Sektor 30 VIP 200 zł
W dniu koncertu bilety będą droższe o 20 zł.
Bilety dostępne w sklepach muzycznych, empikach oraz w sprzedaży wysyłkowej http://www.mystic.com.pl
Wszelkie informacje pod numerami telefonów (012) 3892135 oraz (012) 3890517 -
Antek
-
ShiningBlack
tak tak, wiem :))
a ja juz kaske mam i zamawiam bilecik :))
29 Maja 2005 - Najszczesliwszy dzien w moim zyciu!
Pozdrawiam wszystkich bardzo goraco!!
:)))))) -
Kris
-
-
Anonim
-
ShiningBlack
to trzeba sie umowic bo jak bedzie ze 70 tys ludzi to ciezko bedzie sie znalezc :D -
Tomek
hehe ja tam bilecik mam juz od grudnia :)))))) Nawet fajnie ze Nightwish bedzie grac przed IRON MAIDEN :))) -
Anonim
moje bileciki już dawno leżą schowane i czekają na koniec maja :)
i któż by pomyślał... kiedy je kupowałam nawet przez myśl mi nie przeszło, że i Nightwisha uświadczyć dane mi będzie :)
jedno jest pewne - czekam jak najbardziej niecierpliwie. -
Bruce ]:->
Nio ja tam jadę z jednego prostego powodu Iron Maiden najlepsza kapela metalowa, jaką znam, ale nie powiem Nightwisha również lubię, więc to będzie na pewno bardzo miły dodatek do koncertu a jak jeszcze będą grali kawałki z nowej płytki to na pewno będzie tam jak w piekle:D:D.
-
Anonim
jeśli chodzi o Nightwisha, liczę głównie na kawałki z Wishmastera i Angels Fall First, z dopełnieniem utworami z Century Child i Once :) -
Arion a z iloma osobami się wybierasz na mystica ?? i jaki masz numer na bilecie :P.
Pozdrawiam :D -
Antek
-
ShiningBlack
-
Anonim
dokładnie - jak się skończą :>
z iloma osobami nie wiem - spróbuję zgadać się ze znajomymi z 3city i forum, prawdopodobnie będzie nas więcej niż się spodziewamy :) i dobrze, bo z Olsztyna droga PKP długa i wiele można w jej trakcie wspólnymi siłami zdziałać :>
a numer bileciku mojego to 0005887, sektor 29, rząd 8, miejsce 9 gwoli ścisłości; ) -
Nio mój numer biletu to 4373 zapewne się spotkamy na koncercie ja cie znajdę hehe;p
Tylko, że ja mam bilecik na płytę nio, ale postaram się ciebie znaleźć hehehe:P.
Pozdrawiam:D:D.
-
ShiningBlack
-
Anonim
zawsze można się zmówić na spotkanie w jakimś określonym miejscu z gronowiczami ^^ -
Tomek
hehe no nie sadze zeby cos wyszlo z takiego spotkania na koncercie - 2 lata temu dwa razy na okncertach Ironow chielismy z kumplem stac w miare razem w jednym miejscu ( bo tylko jeden z nas mial jakas kase na picie ) i oczywiscie jak sie zaczela pierwsza piosenka,to znalazlem go dopiero jakies 20 min po koncercie przy samochodzie :DD -
Antek
Ile zespołów grało na mystic festival w zeszłym roku? Pytam bo jestem ciekaw czy na Nightwish i Iron Maiden sie skonczy, czy jeszcze dorzucą jakies zespoły -
Grono.Net
Ja też będę na płycie z tarnogórską gromadką; ) Łatwo będzie mnie poznać po pomarańczowych glanach w stylu "roboty drogowe" %)