-
Anonim
złapał mnie własnie taki wkurw, że...://
ale idę zaraz do domu więc wam o nim nie powiem i z jeszcze innych względów, niestety:-(
musiałam tylko jakoś zaznaczyć moje "niezadowolenie" -
just KARLA
no i dobrze, ze piszesz - wierze, ze chociaz ciuteczko Ci lepiej
idz na piwo/deske serow/zakupy/pobiegaj/wykrzycz sie
niech Ci bedzie lepiej!!! -
Grono.Net
dostalas po premii?:DDDD
:PPP
ja wlasnie skonczylam wyplate:]
jeszcze tylko wynagrodzenie za czas choroby przelicze i luuus;)
Buziole:*
mua:p -
Anonim
Karla - dzięki, dużo lepiej, ale do póki problem nie zniknie, to będzie odżywał...
zaraz sprawdzę, czy juz został usunięty;-) -
-
Anonim
-
just KARLA
kuźwa!!! weekend sie zaczyna - nie mysl o problemach tylko o wolnych dniach!!! -
Anonim
-
jozia_turbulencja
wez wdech.
i na tym 1 wdechu powiedz kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa....
kazde kurwa inaczej:D
POMAGA!:> -
Anonim
no mi nie pomogło...:p mam ochote cos rozwalić jutro egzamin a ja siedze w domu...miałam iść gdzieś ale przecież nie bo po co?!?!?!?! co za rodzina...:/ pewnie beidze jak zwykle wybije z domu koło 2 na rowerku z koelżaną spiszą mnie i jeszcze bardzej sie wkurwie...no tak nie am to jak dziewczęcy charakter, prawda...:D;p -
Anonim
na wkurw najlepszy jest mały wandalizm; p.... czyli poddaj sie emocjom i niszcz. -
Anonim
wyzwól agresję. pomaga. a jeśli akurat nie możesz. ja mam paznokcie na czarno-krwistoczerwowo. w chwili, gdy nie mogę sie wyładować, wystarczy, że spojrzę. niby nic, ale POMAGA. wiem, że te paznokcie są niegrzeczne, agresywne i szatańskie, widzę, jak kogoś drapią.. nadaję im cechy ludzkie, możliwie te jak najgorsze.
pojeb ale jakoś sobie trzeba radzić -
Kasiunia
a jak ja mam zupełnie odwrotnego wkurwa obecnie?? Tzn. totalnie w sobie się gotuję i nie moge tego wyrzucić... to 1000 razy gorsze!!!!!! -
Anonim
nie martw się. w końcu coś tak Cię dobije, że zaczniesz się wyładowywać :) -
Agnieszka
noo mam i nie wiem na co i to jest najgorszeeeeeeeee :/:/:/:/ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
paff.