- 1
- 2
-
ktoś
Ile człowiek powinien spać zeby był wypoczęty i mu dobrze mózgownica pracowała:] Raz słyszałam że 8 godz raz że 7 a osttanio wogole ze minimum 4 godziny...; ] JAk wy sądzicie?? -
Chmiel
Mi najlepiej mozgownica pracuje jak sie wyspie ponad 10 godzin:P Tylko z drogiej strony jak wstaje o 14 to potem juz nie mam czasu zeby cokolwiek zrobic to sie obijam i wtedy mi nie potrzebna wypoczeta mozgownica:P -
Anonim
Ja uważam że człowiek powinien spać tyle aby się wyspał:) wtedy wszystko jest ok:)he he -
Anonim
zgadzam sie z przedmówczynią:D z łóżka powinien wychodzić tylko wyspany człowiek:D -
-
Anonim
-
U!
-
klaudyna
-
Gościu
>IDĘ NA KONCERT 50 CENTA!!!! napisała:
>w tym roku szkolnym w weekend ani razu nie spałam mniej
>niż 10 godz.
>
wam małolatom to dobrze, a ja styrany po calonocnym chlaniu wracam z ranca do domu, no to zara jakis kochany sąsiad chwyci z wiertare i boruje...damn -
Madzik
oj ja nie pamietam kiedy spalam wiecej niz 6 godzin.; -( niestety ... a wracajac do tematu to powinno sie spac tyle ile sie potrzebuje w danej dobie ( raz potzrebujemy tylko 5 godzin a innym razem 15! ); D -
Anonim
Ja $pię 7godzin i moim zdaniem to jest dobry czas na sen, ja się wysypiam <czasami> :p -
milena
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Hm. Organizm jest wypoczety po 15minutach snu na 3 godziny potem działania; wiec zeby przetrwac 12 godzin wystarczy hm... godzina?
Chore, ale prawdziwe.
Ja się najlepiej wysypiam jak zasnę przez 23. O 7 pobudka i żyje xD Ale ja nie kładę sie o 23... nigdy. -
♪ Aśkuu xD
hmmm chciałabym żeby mi się taki przysnął idealny sen.....:)
Czytałam w gazecie "Brawo Girl!" O "Tajemnice Snów"
Napisze wam co nie co :) -
♪ Aśkuu xD
5 SPOSOBóW NA SłODKIE SNY!!:)
1. Przed pójściem spac pójdź do toalety, bo ucisk na pęcherz moczowymoże nagatywnie wpłynąc na towoje sny.
2.Nie oglądaj horrorów przed pójściem spac!
3. śpij w ciemnym pomieszczeniu!
4.jezeli dręczą cie jakieś problemy, posłuchaj przed snem jakiś ładnych spokojnych piosenek lub poczytaj jakąś miła książkę!
5. Nie objadaj się przed pójściem spac! -
Anonim
-
Martuś<3
-
aby telefon nie zadzwonił to są fajne i długie sny a jak mnnie ktos obudzi to sam wymyslam koniec; ) -
humm.
idealny sen?
ja nie lubię spac.
to jest takie nic nie robienie.
nienawidze tego.
ja bym sie cieszyla jakbysmy nie mieli potrzeby kilkugodzinnego snu.
- 1
- 2