NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kasia czarna

Są takie zespoły, tacy wykonawcy, takie kawałki, utwory... ktore nie potrafią wyrzucić z łóżka. Przy jakich kawałkach z rana jeszcze bardziej się rozleniwiacie?:)
    U mnie ostatnio króluje w tej sprawie KOMBAJN dzkpw. sprawia, że przestawiam budzik w komórce co chwile - i trwa to do około dwóch godzin. wczesniej płyta tego zespolu z łozka nie wypuszcza; ) tak dobrze się słucha... i leży. i dosypia; )
  • kasia czarna

no nie mówcie, że tak nie macie; >
  • Dżasta♥

ja mam tak tylko ze sie przebudzam :D bo codziennie słucham ESKI :D
  • FLawiusH

muzyka z rana niezbedna dla mnie budzi mnie i powoduje ze sie szybciej ogarniam na obudzenie dobry shranz albo trans psychodelci
  • wk

Nie próbowałam xP. Ale dobry pomysł^^
  • Anonim

ja jak slysze Feel to mi się tak dobrze robi "chodź tu do mnie poczuj sie swobodnie..." i po cholere z łóżka wyłazić;p
  • Kasia Katarzyna

ja słucham miki albo systemu of a down
  • puHas

głosna, z bitem, pobudzająca; oczywiście rap !!!! yeeeeeh ; D; P
    no albo jakis metal heheh:P
  • Dori.s

Taka piosenka która daje mi kopa i automatycznie wstaje z łóżka to Linkin park "No more sorrow", a rozleniwiająca to James Blunt "My lover" xD
  • Angel of darkness

ja włączam piosenkę "Numb" z rano bo nadaje emocji i energii
  • Anonim

Danny -If Only You
    Us5-Rythm Of Live
    Richie Stringini-Best Friends
    Crazy Loop-Crazy Loop
    i Crazy For You Love...
  • Anonim

ja nie slucham rano muzyki
  • >Banan<

No:D:D:D muzyka z rana ..extra sprawa:) nic mnie tak nie pobudzi do życia po pobudce jak dobra muzka...codziennie słucham eski no i częśto swojej muzy;];];];];];];] polecam, zajefajnie się po tym czuje...no przynajmniej ja tak mam:D pozdrawiam
  • Anonim

ja jak sobie słucham VavaMuffin to z łózka nigdy nie wychodzę...;D
  • Anonim

ja zawsze włączam sobie radio rano, tak się jakoś przyjemniej robi wszystko przy muzyce :)
  • Ja to Ja

ja muzyke rano słucham, ponieważ słucham jej całą noc i wyłączam ją dopiero gdy wychodze do szkoły
  • ღBeatkaღ

ja nie lubie słuchac z rana muzy!! wole tak po południu;>
  • Anonim

ja muszę słuchać muzy, inaczej jestem nieprzytomna. Puszczam durną eskę, bo tam jest durne techno i disco, ale bardzo pobudza.
  • B.Black

ja puszczam takie że jeszcze bardziej mnie usypia:P
  • Adzian.

6.30 i zjedz pawelca na sniadanie W Esce!!!!
  • 1
  • 2