- 1
- 2
-
kasia czarna
Są takie zespoły, tacy wykonawcy, takie kawałki, utwory... ktore nie potrafią wyrzucić z łóżka. Przy jakich kawałkach z rana jeszcze bardziej się rozleniwiacie?:)
U mnie ostatnio króluje w tej sprawie KOMBAJN dzkpw. sprawia, że przestawiam budzik w komórce co chwile - i trwa to do około dwóch godzin. wczesniej płyta tego zespolu z łozka nie wypuszcza; ) tak dobrze się słucha... i leży. i dosypia; ) -
kasia czarna
-
Dżasta♥
-
FLawiusH
muzyka z rana niezbedna dla mnie budzi mnie i powoduje ze sie szybciej ogarniam na obudzenie dobry shranz albo trans psychodelci -
-
wk
-
Anonim
ja jak slysze Feel to mi się tak dobrze robi "chodź tu do mnie poczuj sie swobodnie..." i po cholere z łóżka wyłazić;p -
Kasia Katarzyna
-
puHas
głosna, z bitem, pobudzająca; oczywiście rap !!!! yeeeeeh ; D; P
no albo jakis metal heheh:P -
Dori.s
Taka piosenka która daje mi kopa i automatycznie wstaje z łóżka to Linkin park "No more sorrow", a rozleniwiająca to James Blunt "My lover" xD -
Angel of darkness
-
Anonim
Danny -If Only You
Us5-Rythm Of Live
Richie Stringini-Best Friends
Crazy Loop-Crazy Loop
i Crazy For You Love... -
Anonim
-
>Banan<
No:D:D:D muzyka z rana ..extra sprawa:) nic mnie tak nie pobudzi do życia po pobudce jak dobra muzka...codziennie słucham eski no i częśto swojej muzy;];];];];];];] polecam, zajefajnie się po tym czuje...no przynajmniej ja tak mam:D pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
ja zawsze włączam sobie radio rano, tak się jakoś przyjemniej robi wszystko przy muzyce :) -
Ja to Ja
ja muzyke rano słucham, ponieważ słucham jej całą noc i wyłączam ją dopiero gdy wychodze do szkoły -
ღBeatkaღ
-
Anonim
ja muszę słuchać muzy, inaczej jestem nieprzytomna. Puszczam durną eskę, bo tam jest durne techno i disco, ale bardzo pobudza. -
B.Black
-
Adzian.
- 1
- 2