-
Anonim
o 6;00 wlacza mi sie budzik, kilka min potem radyjko/ /gloooośno//.. budzik wyłaczam zaraz potem to samo robie z radiem i jak zawsze biegnę na przystanek z ledwościa wyrabiając sie na autobus.. zyć nie umierac;[ -
Anonim
NIEE 6.00 PORA WSTAC, MOZE JESZCZE PIEC MINUTEK.
OJEJ ZASPALAM, A TERAZ SZYBO BO BEDZIE ZLE...:( -
kasia czarna
-
paulina
ja jako budzik mam ustaione BIG CITY LIFE mattafix i teraz gdy slyszze gdzies ta piosenke to odrazu musze to wylaczyc nie wime dlaczego xP -
-
Anonim
-
Anonim
niezależnie od budzika i tak nigdy nie wstaję na czas. To święto, jak na pierwszej lekcji w szkole sie pojawię... :) -
karolina
-
Anonim
-
Mike
codziennie jak słysze budzik i musze isc do szkoly ... tak na dzien dobry tylko przeklinam ....
to źle ??? :) -
karcia
Ja akurat nie narzekam na mój budzik, bo ustawiam go sobie w komórce. Mam ustawioną piosenke Fergie. -
Anonim
ja też nie narzekam na swój dzwonek bydzika,co prawda żadko dzwoni bo sama się budze ale jak już dzwoi to słyszę kubusia "już pora wstać......" chyba wszyscy to znamy z dobranocki:))hehe -
gośś
hmmm jakby mnie ktos zapytał o najgorszy dzwiek w moim zyciu chyba wybrałabym dzwiek budzika... I hate!! -
Wazza
budzik to coś ochydnego. ja też zawsze przełączam na drzemkę i nigdy sie nie myle co najgorsze -
Anonim
Kiedyś lubiłem dzwięk swojeho budzika, ale teraz go nie nawidze!!!!!! jest okropny!!!!!! -
Anonim
heheheee
ja co trochę zmieniam, co by melodiiiia się nie przejadła :-) -
Krysia =))
a ja mam Kilera ustawionego :P i jak narazie wystarcza mi jeden budzik, ale w czasie roku szkolnego to budzi mnie 4 budziki! masakra! -
Anonim
-
Anonim
-
CzEsŁaW
-
karina