NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

o 6;00 wlacza mi sie budzik, kilka min potem radyjko/ /gloooośno//.. budzik wyłaczam zaraz potem to samo robie z radiem i jak zawsze biegnę na przystanek z ledwościa wyrabiając sie na autobus.. zyć nie umierac;[
  • Anonim

NIEE 6.00 PORA WSTAC, MOZE JESZCZE PIEC MINUTEK.
    OJEJ ZASPALAM, A TERAZ SZYBO BO BEDZIE ZLE...:(
  • kasia czarna

przez dzwonek to mozna ulubiona piosenke znienawidzi(e)c; D
  • paulina

ja jako budzik mam ustaione BIG CITY LIFE mattafix i teraz gdy slyszze gdzies ta piosenke to odrazu musze to wylaczyc nie wime dlaczego xP
  • Anonim

głupi budzik; //
  • Anonim

niezależnie od budzika i tak nigdy nie wstaję na czas. To święto, jak na pierwszej lekcji w szkole sie pojawię... :)
  • karolina

I hate too! It's terrible!!!
  • Anonim

nie nawidze, tego dzwonka. dobija mnie!!!!
  • Mike

codziennie jak słysze budzik i musze isc do szkoly ... tak na dzien dobry tylko przeklinam ....
    to źle ??? :)
  • karcia

Ja akurat nie narzekam na mój budzik, bo ustawiam go sobie w komórce. Mam ustawioną piosenke Fergie.
  • Anonim

ja też nie narzekam na swój dzwonek bydzika,co prawda żadko dzwoni bo sama się budze ale jak już dzwoi to słyszę kubusia "już pora wstać......" chyba wszyscy to znamy z dobranocki:))hehe
  • gośś

hmmm jakby mnie ktos zapytał o najgorszy dzwiek w moim zyciu chyba wybrałabym dzwiek budzika... I hate!!
  • Wazza

budzik to coś ochydnego. ja też zawsze przełączam na drzemkę i nigdy sie nie myle co najgorsze
  • Anonim

Kiedyś lubiłem dzwięk swojeho budzika, ale teraz go nie nawidze!!!!!! jest okropny!!!!!!
  • Anonim

heheheee
    ja co trochę zmieniam, co by melodiiiia się nie przejadła :-)
  • Krysia =))

a ja mam Kilera ustawionego :P i jak narazie wystarcza mi jeden budzik, ale w czasie roku szkolnego to budzi mnie 4 budziki! masakra!
  • Anonim

brrr... jak o tym mysle to ciarki przechodza;(
  • Anonim

eh; /
  • CzEsŁaW

drzemka,drzemka;)
  • karina

brrrr...