-
Anonim
Jeśli wątek gdzieś był to sorry, ale tu nie widziałam..
no więc? :D u mnie było tak, że w piątek mi się strasznie nie chciało iść do szkoły. więc brat, który szedl na późniejszą godzinę, zadzwonił do mamy i powiedział, że się strułam hamburgerem i cały czas siedzę w łazience. mama się nabrała, tylko ja musiałam trochę oczywiście udawać :D -
Angel of darkness
mnie bolała głowa w niedziele po sobotniej imprezce u ciotki.W poniedziłęk używłąm tego by nie pójść do szkoły bo była klasówkai udało sie tylko babcia miała podejrzenia:-( -
Monika.
w szkole są matury, a że po długim weekendzie strasznie nie chciało mi się iść na jakies durne lekcje to powiedziałam, że nie ma większości lekcji bo nauczyciele są w komisji i nie opłaca mi się nawet wychodzić z domku:D -
Anonim
mam przygotowanie do 50 lecia. i powiedziałam dokładnie to samo, że na lekcja jest po 5,6 osób. bezsensu iść. :) -
-
Dori.s
Moje najlepsze kłamstwo, to że nie mogę znaleźć okularów, a pisze sprawdzian i nic z tablicy nie będę widziała xD -
Ann
boli mnie brzuch zawsze działa bo mam chory żołądek wiec mnie niewysyłają
albo poprostu ze mamy mało lekcji i niewarto -
Anonim
fakt ze mamy mało lekcji i sie nie opłaca ale dużo łatwiej nie isc na 1 lekcje (szczególnie gdy to religia) i po prostu sie wyspać -
czaro
-
Dziuniaczek91
-
Anonim
mówie że mnie strasznie głowa boli; )
Czasem Udaje że mdleje...
Mama gada ze sie wydurniam ale i tak wtedy nie ide... :p
Ale to tak czasem robie.... w tym roku raz tak zrobilam bo naprawde nie chcialo mi sie isc... nie dlatego ze byla kartkowka z maty... tylko dlatego ze mi sie nie chcialo... :P -
maarti
A ja często mówię, ze mnie bardzo boli brzuch, albo, że tak mi się w głowie kręci, że nic nie widzę xdd -
kurta
ja udaje że mnie brzuch boli chociaż może nie jest najwymyślniejsze kłamstwo xD -
kasz.
-
Anonim
ja też takie robię xD ale tylko wtedy, gdy tata jest w pracy :d bo mamie to można wszystko wcisnąć, a ojciec od razu się skapnie, że ściemniam :D ale ogółem to jak nie chce mi się iść to nie idę.. -
Ivan (TEN Ivan z TYCH Ivanów)
-
ஜKlaudiaஜ
mozna tez powiedziec ze sie zaspało do szkoły np. ma sie na 10 a ty wstaniesz o 10 i powiesz mamo miałam na 7 nie opłaca mi sie isc na 2 godziny czasem tak była zeby nie miec przypału -
meg_997
nie mam sprawdzianów i same luźne lekcje a do tego bardzo mało... :D
Tym czasem dwa sprawdziany ii osiem lekcji w tym biola, dwie matmy i dwa polskie ^^''
Ale poskutkowało i mnie ominęło :D -
K i n g a .
-
Ola; d
-
Anonim