NIENAWIDZĘ RANO WSTAWAĆ [11931]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jeśli wątek gdzieś był to sorry, ale tu nie widziałam..

no więc? :D u mnie było tak, że w piątek mi się strasznie nie chciało iść do szkoły. więc brat, który szedl na późniejszą godzinę, zadzwonił do mamy i powiedział, że się strułam hamburgerem i cały czas siedzę w łazience. mama się nabrała, tylko ja musiałam trochę oczywiście udawać :D
  • Angel of darkness

mnie bolała głowa w niedziele po sobotniej imprezce u ciotki.W poniedziłęk używłąm tego by nie pójść do szkoły bo była klasówkai udało sie tylko babcia miała podejrzenia:-(
  • Monika.

w szkole są matury, a że po długim weekendzie strasznie nie chciało mi się iść na jakies durne lekcje to powiedziałam, że nie ma większości lekcji bo nauczyciele są w komisji i nie opłaca mi się nawet wychodzić z domku:D
  • Anonim

mam przygotowanie do 50 lecia. i powiedziałam dokładnie to samo, że na lekcja jest po 5,6 osób. bezsensu iść. :)
  • Dori.s

Moje najlepsze kłamstwo, to że nie mogę znaleźć okularów, a pisze sprawdzian i nic z tablicy nie będę widziała xD
  • Ann

boli mnie brzuch zawsze działa bo mam chory żołądek wiec mnie niewysyłają
    albo poprostu ze mamy mało lekcji i niewarto
  • Anonim

fakt ze mamy mało lekcji i sie nie opłaca ale dużo łatwiej nie isc na 1 lekcje (szczególnie gdy to religia) i po prostu sie wyspać
  • czaro

nienawidze niedziel bo potem się idzie do budy
  • Dziuniaczek91

ja sie nie tłumacze poprostu nie ide i już :0
  • Anonim

mówie że mnie strasznie głowa boli; )
    Czasem Udaje że mdleje...
    Mama gada ze sie wydurniam ale i tak wtedy nie ide... :p

Ale to tak czasem robie.... w tym roku raz tak zrobilam bo naprawde nie chcialo mi sie isc... nie dlatego ze byla kartkowka z maty... tylko dlatego ze mi sie nie chcialo... :P
  • maarti

A ja często mówię, ze mnie bardzo boli brzuch, albo, że tak mi się w głowie kręci, że nic nie widzę xdd
  • kurta

ja udaje że mnie brzuch boli chociaż może nie jest najwymyślniejsze kłamstwo xD
  • kasz.

haha ja tez udaje ze mnie boli brzuch np. zrobilam tak wczoraj :p
  • Anonim

ja też takie robię xD ale tylko wtedy, gdy tata jest w pracy :d bo mamie to można wszystko wcisnąć, a ojciec od razu się skapnie, że ściemniam :D ale ogółem to jak nie chce mi się iść to nie idę..
  • Ivan (TEN Ivan z TYCH Ivanów)

nie ma nauczycielki i idziemy na 10:30 :D:D:D
  • ஜKlaudiaஜ

mozna tez powiedziec ze sie zaspało do szkoły np. ma sie na 10 a ty wstaniesz o 10 i powiesz mamo miałam na 7 nie opłaca mi sie isc na 2 godziny czasem tak była zeby nie miec przypału
  • meg_997

nie mam sprawdzianów i same luźne lekcje a do tego bardzo mało... :D
    Tym czasem dwa sprawdziany ii osiem lekcji w tym biola, dwie matmy i dwa polskie ^^''
    Ale poskutkowało i mnie ominęło :D
  • K i n g a .

że są loooozne lekcje i są zastępstwą i nauczycieli nie ma:D
  • Ola; d

zle sie czuje:))))
  • Anonim

Mamo mamo brzuch mnie boli mamo mamo umieram <beczy> <lol2>