J. Niemiecki - Auf jeden Fall !! [4734]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ewelisa

byłoby super :) a jest ktoś jeszcze w tym gronie, kto też dostał pozytywną odpowiedz odnośnie kursu wakacyjnego? gdzie planujecie jechać?
  • JK Ka

cześć, czy już mam się martwić, że nie dostaję odpowiedzi z Bonn? :) czy ktoś jest w podobnej sytuacji?
  • Jacek

Ja też jeszcze nie otzrymałem odpowiedzi z Bonn odnośnie kursu wakacyjnego. Jakie miasta wybraliście na kurs i kiedy jedziecie?? Ja Berlin, Freiburg i Monachium - termin wrzesień.
    PzDr
  • JK Ka

Bayreuth, Bremen albo Muenster :) tylko, że w sierpniu. W takim razie czekamy na stronę niemiecką :)
  • ewelisa

ja też jeszcze nie dostałam listu z bonn. chciałam jechać w sierpniu do aachen, heidelbergu lub stuttgartu. dajcie znać jak już dostaniecie potwierdzenie z boon, bo ja tu się strasznie denerwuję, że może o mnie zapomnieli :D
  • Jacek

Dziś byłem w siedzibie DAAD i odpowiedź ma przyjść we czwartek przed świętami lub zaraz po świętach;)
    PzDr
  • .

dostałam odpowiedź :) jadę do Berlina :)
  • JK Ka

Gratuluję! I sobie też :P Bayreuth! Powodzenia wszystkim!
  • .

również gratuluję :)!
  • ewelisa

ja jadę w sierpniu do Aachen :D ktoś jeszcze? i gratuluję pozostałym :)
  • goha kita

a czy ktoś już wie co ze stypendiami na pobyty studyjne? ja już dostałam jakieś 4 tyg temu maila z bonn, że dostanę to stypendium, ale potwierdzenie pocztą jeszcze nie przyszło i mam smuteczek. ktoś coś?
| |

Wszyscy, którzy mają coś wspólnego z tym językiem (zawodowo bądź niezawodowo) prosimy do NAS!...

Fotki

Miejsca grona (0)