-
ewelisa
byłoby super :) a jest ktoś jeszcze w tym gronie, kto też dostał pozytywną odpowiedz odnośnie kursu wakacyjnego? gdzie planujecie jechać? -
JK Ka
cześć, czy już mam się martwić, że nie dostaję odpowiedzi z Bonn? :) czy ktoś jest w podobnej sytuacji? -
Jacek
Ja też jeszcze nie otzrymałem odpowiedzi z Bonn odnośnie kursu wakacyjnego. Jakie miasta wybraliście na kurs i kiedy jedziecie?? Ja Berlin, Freiburg i Monachium - termin wrzesień.
PzDr -
JK Ka
Bayreuth, Bremen albo Muenster :) tylko, że w sierpniu. W takim razie czekamy na stronę niemiecką :) -
-
ewelisa
ja też jeszcze nie dostałam listu z bonn. chciałam jechać w sierpniu do aachen, heidelbergu lub stuttgartu. dajcie znać jak już dostaniecie potwierdzenie z boon, bo ja tu się strasznie denerwuję, że może o mnie zapomnieli :D -
Jacek
Dziś byłem w siedzibie DAAD i odpowiedź ma przyjść we czwartek przed świętami lub zaraz po świętach;)
PzDr -
.
-
JK Ka
-
.
-
ewelisa
ja jadę w sierpniu do Aachen :D ktoś jeszcze? i gratuluję pozostałym :) -
goha kita
a czy ktoś już wie co ze stypendiami na pobyty studyjne? ja już dostałam jakieś 4 tyg temu maila z bonn, że dostanę to stypendium, ale potwierdzenie pocztą jeszcze nie przyszło i mam smuteczek. ktoś coś?