-
Konrad G.
Witajcie serdecznie,
na okres czasu od 12.07 do 27.08 poszukuje pilnie opiekunki nad mowiaca po polsku niespelna 6-letnia Amelka. Amelia mieszka ze mna w Berlinie i od konca sierpnia idzie do pierwszej klasy. W okresie wakacji szukam dla niej opiekunki, poniewaz pracuje zawodowo(mniej wiecej w godzinach 8/9 - 17/18). Weekendy wolne.
Jesli masz ochote poczuc klimat Berlina, nieco osluchac sie z j. niemieckim i przekonac sie, ze jezyk, ktorym mowi sie na codzien diametralnie rozni sie od tego nauczanego w szkole, to mysle ze ta oferta Cie zainteresuje.
11.07 musialabys przyjechac do Berlina, gdzie czeka dla Ciebie osobny pokoj. Ja z Amelia mieszkam w drugim. Za bilet do i z Berlina ja place.
Dodatkowo na ten 1,5-miesieczny okres otrzymasz kieszonkowe w wysokosci ok. 200 Euro. Za jedzenie nie placisz oczywiscie nic, wiec kieszonkowe jest po prostu kieszonkowym.
Wolalbym zeby Twoja glowna motywacja nie byly finanse, a bardziej to, zeby przyjechac tutaj, obyc sie z jezykiem, poznac klimat Berlina.
Jeszcze moze cos o moim skromnym istnieniu :) :
jestem raczej wyluzowanym 25-letnim kolesiem, ktory pracuje w branzy IT. Moje nastawienie do zycia jest jednakze wysoce humanistyczne i lewackie :) (nie kojarzyc z lewactwem politycznym). Humanizm duchowy pokrywa sie z wyksztalceniem - studiowalem germanistyke, wiec w problemach jezykowych chetnie rowniez sluze pomoca :)
A tak to lubie sobie pofilozofowac czasem nad sensem zycia, nad (nie)porzadkiem swiata, staram sie nie przejmowac rzeczami blahymi dnia codziennego.
I jeszcze zeby pozbawic wszelkich watpliwosci - szukam opiekunki dla mojej corki, a nie dla siebie - takze zupelny looz :)
Osoby zainteresowane niech skrobna kilka slowek na priva, mozemy potem zaskypowac albo zatelefonowac.
Pozdrawiam
Konrad -
Aneta Domańska
Witaj.
Jestem zainteresowana Twoją ofertą pracy.Mieszkam na co dzień w Kołobrzegu.
Byłam niedawno w Szczecinie na kursie.Jestem lojalna i niepaląca.
Bardzo lubię małe dzieci i lubię się nimi opiekować.
Jeśli Twoja oferta jest nadal aktualna to mogę przesłać CV i zdjęcie.
Uczyłam się jęz.niemieckiego 6 lat łącznie ze szkołą podstawową i średnią.
Moja zainteresowanai to języki obce,basen,psychologia,itp.
Pozdrawiam Aneta Domańska
aneta.domanska28@o2.pl -
Aneta Domańska
Jestem zainteresowana Twoją ofertą pracy.
Mieszkam w Kołobrzegu,niedawno byłam na kursie w Szczecinie.
Jestem lojalna i niepaląca jak również kochająca małe dzieci
i opiekowanie się nimi i spędzanie czasu.
Mogę wysłać CV i zdjęcie.
Kontakt ze mną aneta.domanska28@o2.pl -
lupin.
>Jestem zainteresowana Twoją ofertą pracy.
Mieszkam w Koło
zegu,niedawno byłam na kursie w Szczecinie.
Jestem lojalna i niepaląca jak również kochająca małe dzieci
i opiekowanie się nimi i spędzanie czasu.
Mogę wysłać CV i zdjęcie.
Kontakt ze mną aneta.domanska28@o2.pl
:D pompa -