Nie zdam matury! Idę kopać rowy. [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rambel

Będzie dobry temat na dzisiaj...; ) Zapraszam więc do dyskusji, of kors jak już "będziemy po"...

Właśnie zaraz wychodzę, hmmm... >:^]

p0zdRo! & cYa
  • mnnb

trzymam kciuki za Was :)
    jeszcze troszke i WAKACJE; p
  • !@#$%^&*

hehe jak to dobrze juz miec wszystko za sobą...trzymam kciuka za biologów!!!
  • Agnieszka

no i ja już po. mam mieszane uczucia. strasznie dużo kombinowania i wymyślania, zamiast wiedzy. moja nauczycielka załamała się, bo nie ma pojęcia jak będzie takie zadania sprawdzać. no nie wiem, zobaczymy...
    nawiasem mówiąc jakie jest społeczne znaczenie badań genetycznych??? :|
  • rambel

Podstawowy maksymalnie prosty, aż zadziwiający... Z rozszerzonym chyba gorzej. Tak jak mówiłaś dużo kombinowania etc. No sam nie wiem jak to będzie... Nie było chyba źle, ale liczyłem na więcej.

btw. Społeczne znaczenie przy wyznaczaniu ojcostwa. Pozwala to zweryfikować biologicznego ojca dziecka, który jest za nie odpowiedzialny. Badania genetyczne wykorzystywane są również w kryminalistyce w celu potwierdzenia tożsamości sprawców. Zapobiega to niesłusznym osądom pod adresem niewinnych ludzi i pozwala ująć przestępcę. <- Mniej więcej w ten sposób.

p0zdRo!
  • ♥ Aś ♥

zgadzam się, podstawowy był podejrzanie prosty. rozszerzony też nie taki strasznych, chociaż napewno trudniejszy niż na próbnej.
  • Hanh

ehh...nie mogę sobie darować kilka głupich błędów w podstawie, no, ale rozszerzona jak najbardziej - mocna podstawa wiedzy teoretycznej ale też kombinacja + logiczne myślenie!(= mieszane uczucia :P)
  • hanex

a dla mnie rozszerzony byl prostszy...

na podstawowym tez sie kopnelam niepotrzebnie na paru rzechach ale na szczescie dla mnie wazna jest ilosc pkt z rozszerzonego; ))

zobaczymy, bo wszystko zalezy do klucza:)

ale ogolnie nie bylo zle.. pamietajcie, ze zawsze moglo byc gorzej!!:)
  • Agnieszka

Rambel to ja mniej więcej tak napisałam, tylko nie byłam pewna czy o to chodzi :)
    No nic teraz trzeba zapomniec o bio i skupic sie na gorszych rzeczach - fizyka juz w środę... :/
  • قوسيا

i jak Wasze powtórki?
| |

Połączmy się w bólu kochani... Nic z WAS nie będzie!!!

Fotki

Miejsca grona (0)