Nie zdam matury! Idę kopać rowy. [118]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

w imieniu swoim i zapewne kilkudziesięciu innych osób pięknie proooszę o tematy jakie mieliście na angielskim rozszerzonym!!
    ja osobiście dodam coś jutro (noo, chyba że nie zdam i rozwalę komputer... :/?)
  • Agnieszka

jest wszystko:
    -uzależnienia
    -nowoczesna technologia-wplyw na obecne zycie
    -podróże poszerzaja horyzonty,rozwin,wyjasnij
    -zdrowy tryb życia
    -rodzaje domow
    -wady i zalety bycia singlem
    -wystroj wnetrz i jego zaleznosc z osobowoscia danej osoby
    -dlaczego mlodzi ludzie nie ufają politykom,co zrobic aby to zmienic
    -porownac szkolnictwo w Polsce i usa
    -czy programy tv i gry komputerowe powinny byc ocenzurowane
    -ludzie ciągle poszukują nowych diet, rozwiń wyjaśnij
    itp itd...
  • Anonim

ja mialem alkochol, wpływ i reklama tak czy nie
    i największe osiagnięcia 20 wieku
  • talar

Materiał stymulujacy mialem na temat milosci,malzenstwa,sposobow szukania partnera.

A ten mini esej:
    1.Jak zmieniły sie zwyczaje zywieniowe na przestrzeni ostatnich 50 lat.

2.Oko za oko, ząb za ząb. Czy uwazasz ze to jest sluszne czy cos takiego...
  • Anonim

oki, ja miałam obrazki jakichś wnętrz i coś o domach, a spicz o tym, czy bogaci ludzie zasługują na kasę któ¶a zarabiają

moi znajomi mieli jeszcze:
    alkoholizm
    shopping
    reklamy
    sztuka we współczesnym świecie
    ogłoszenia
    zmiany w modelu rodziny
  • Anonim

oprócz tego oko za oko ząb za ząb (chociaż to akurat extremalnie skomplikowane nie jest) to wszystko raczej standardowo widze.
  • tao

ja miałam stymulus o problemach w edukacji, ich źródłach i sposobach ich rozwiązywania (4 obrazki z dzieckiem nad książką. co widzisz na obrazkach? eee... dzieci nad książkami? :D).

a spicz miałam o tym, że coraz mniej jest "drukowanych źródeł informacji" (książki i gazety) - dlaczego i jak to wpływa na nas.
    drugi był fragment piosenki franka sinatry (sic!) i miałam zinterpretować saying tam zawarty.. przyznam szczerze, że nie bardzo skumałam, o co w tym sayingu chodziło, więc siłą rzeczy ten pierwszy wybrałam; )
  • Anonim

najśmieszniejsze jest to, że mało kto pamięta temat do spicz, którego się nie wybrało. ja osobiście nawet nie kojarzę o czym był ten drugi :)
  • Anonim

dobra. ja się ucieszę jak zapamiętam chociaż ten który wybrałam hehehe :D
  • Anonim

2bad, to ty nie zdawałaś dzisiaj? chyba za dużo siedze przy kompie bo już mi się doby (i posty) zlewają ze sobą :)
  • Anonim

niestety. ja dopiero w następny wtorek polish a w środę za tydzień english :(((( ja już chcę być PO!!!!!!!!!
  • Anonim

ups!! rzeczywiście za dużo tych postów... to ja już może pójdę spać :/
  • K.

no ja mialam KOSMOS
    doslownie i w przenosni
    totalnie nie wiedzialam co mam mowic o tych maluskich gównianych obrazkach....
    tyle ze takie badania sa drogie, cos tam ze kevlar, cos tam ze mikrofale, zrobilam juz nawet dygresje o zimnej wojnie i tyle

chyba najbardziej beznadziejny material stymulujacy małostymulujacy :/

2 tematy:
    - studiowanie zagranica. za przeciw bla bla
    - rola mody, jej wplyw na ludzi i czemu niektórzy staja sie niewolnikami mody
  • truskawa

ile u was było zestawów pytań? Bo u mnie mowili ze szacuja na 20.
  • Anonim

trudno mi powiedzieć.... mówi się że 50 i wg mnie to możliwe - ja miałam nr 35 ale widziałam też 48....
  • bird of prey

u nas tyle ile zdajacych tego dnia plus 5
  • tao

Zestawów jest podobno 50, ale u nas w szkole danego dnia były podzielone na dwie sale, w każdej zdawało 25 osób mniej więcej - chodziło o to, żeby pytania między salami się nie powtarzały; )
  • Anonim

U mnie były sposoby spędzania wolnego czasu,zalety spędzania aktywnego wypoczynku, który sposób jest lepszy dla nas. Speache:
    1.Koniec świata-przewiduje sie,że wydarzy się już niedługo.Czy zgadzasz się z tą tezą.
    2.Nowoczesne maszyny.Jaki mają wpływ na ludzi.
  • Anonim

materiał stymulujący: kilka obrazków o sporcie zwykłe i ekstremalne, kilka ulotek, pytania o zarabianie na sporcie itd speach: czy małżeństwo staje się niemodne? czy rodzice powinni zabraniać dzieciom spożywania narkotyków ( co za pytanie :])
  • Anonim

ja też już po : stymulu o postępie technologiczntm
    a tematy

1.demokracja to najgorszy sposób rządzenia państwem,szerzy się korupcja,jest niesprawiedliwa-ustosunkuj się do tego stwierdzenia i uzasadnij swoje zdanie.

2.matki powinny zostać w domu na conajmniej 2lat i zająć się wychowaniem dzieckazai przeciw
  • 1
  • 2
| |

Połączmy się w bólu kochani... Nic z WAS nie będzie!!!

Fotki

Miejsca grona (0)