- 1
- 2
-
Anonim
w imieniu swoim i zapewne kilkudziesięciu innych osób pięknie proooszę o tematy jakie mieliście na angielskim rozszerzonym!!
ja osobiście dodam coś jutro (noo, chyba że nie zdam i rozwalę komputer... :/?) -
Agnieszka
jest wszystko:
-uzależnienia
-nowoczesna technologia-wplyw na obecne zycie
-podróże poszerzaja horyzonty,rozwin,wyjasnij
-zdrowy tryb życia
-rodzaje domow
-wady i zalety bycia singlem
-wystroj wnetrz i jego zaleznosc z osobowoscia danej osoby
-dlaczego mlodzi ludzie nie ufają politykom,co zrobic aby to zmienic
-porownac szkolnictwo w Polsce i usa
-czy programy tv i gry komputerowe powinny byc ocenzurowane
-ludzie ciągle poszukują nowych diet, rozwiń wyjaśnij
itp itd... -
Anonim
ja mialem alkochol, wpływ i reklama tak czy nie
i największe osiagnięcia 20 wieku
-
talar
Materiał stymulujacy mialem na temat milosci,malzenstwa,sposobow szukania partnera.
A ten mini esej:
1.Jak zmieniły sie zwyczaje zywieniowe na przestrzeni ostatnich 50 lat.
2.Oko za oko, ząb za ząb. Czy uwazasz ze to jest sluszne czy cos takiego... -
-
Anonim
oki, ja miałam obrazki jakichś wnętrz i coś o domach, a spicz o tym, czy bogaci ludzie zasługują na kasę któ¶a zarabiają
moi znajomi mieli jeszcze:
alkoholizm
shopping
reklamy
sztuka we współczesnym świecie
ogłoszenia
zmiany w modelu rodziny -
Anonim
oprócz tego oko za oko ząb za ząb (chociaż to akurat extremalnie skomplikowane nie jest) to wszystko raczej standardowo widze. -
tao
ja miałam stymulus o problemach w edukacji, ich źródłach i sposobach ich rozwiązywania (4 obrazki z dzieckiem nad książką. co widzisz na obrazkach? eee... dzieci nad książkami? :D).
a spicz miałam o tym, że coraz mniej jest "drukowanych źródeł informacji" (książki i gazety) - dlaczego i jak to wpływa na nas.
drugi był fragment piosenki franka sinatry (sic!) i miałam zinterpretować saying tam zawarty.. przyznam szczerze, że nie bardzo skumałam, o co w tym sayingu chodziło, więc siłą rzeczy ten pierwszy wybrałam; )
-
Anonim
najśmieszniejsze jest to, że mało kto pamięta temat do spicz, którego się nie wybrało. ja osobiście nawet nie kojarzę o czym był ten drugi :) -
Anonim
dobra. ja się ucieszę jak zapamiętam chociaż ten który wybrałam hehehe :D -
Anonim
2bad, to ty nie zdawałaś dzisiaj? chyba za dużo siedze przy kompie bo już mi się doby (i posty) zlewają ze sobą :) -
Anonim
niestety. ja dopiero w następny wtorek polish a w środę za tydzień english :(((( ja już chcę być PO!!!!!!!!! -
Anonim
ups!! rzeczywiście za dużo tych postów... to ja już może pójdę spać :/ -
K.
no ja mialam KOSMOS
doslownie i w przenosni
totalnie nie wiedzialam co mam mowic o tych maluskich gównianych obrazkach....
tyle ze takie badania sa drogie, cos tam ze kevlar, cos tam ze mikrofale, zrobilam juz nawet dygresje o zimnej wojnie i tyle
chyba najbardziej beznadziejny material stymulujacy małostymulujacy :/
2 tematy:
- studiowanie zagranica. za przeciw bla bla
- rola mody, jej wplyw na ludzi i czemu niektórzy staja sie niewolnikami mody -
truskawa
-
Anonim
trudno mi powiedzieć.... mówi się że 50 i wg mnie to możliwe - ja miałam nr 35 ale widziałam też 48.... -
bird of prey
-
tao
Zestawów jest podobno 50, ale u nas w szkole danego dnia były podzielone na dwie sale, w każdej zdawało 25 osób mniej więcej - chodziło o to, żeby pytania między salami się nie powtarzały; ) -
Anonim
U mnie były sposoby spędzania wolnego czasu,zalety spędzania aktywnego wypoczynku, który sposób jest lepszy dla nas. Speache:
1.Koniec świata-przewiduje sie,że wydarzy się już niedługo.Czy zgadzasz się z tą tezą.
2.Nowoczesne maszyny.Jaki mają wpływ na ludzi. -
Anonim
materiał stymulujący: kilka obrazków o sporcie zwykłe i ekstremalne, kilka ulotek, pytania o zarabianie na sporcie itd speach: czy małżeństwo staje się niemodne? czy rodzice powinni zabraniać dzieciom spożywania narkotyków ( co za pytanie :]) -
Anonim
ja też już po : stymulu o postępie technologiczntm
a tematy
1.demokracja to najgorszy sposób rządzenia państwem,szerzy się korupcja,jest niesprawiedliwa-ustosunkuj się do tego stwierdzenia i uzasadnij swoje zdanie.
2.matki powinny zostać w domu na conajmniej 2lat i zająć się wychowaniem dzieckazai przeciw
- 1
- 2