- 1
- 2
-
● mag.
u was też jest tak że właśnie w obecnym, najgorętrzym przecież czasie zadają wam najgrubsze (co znaczy nie najgorsze) lektury ?!
jestem w trakcie Dżumy. wiem że w planie mamy Tango.. zdążymy? nikogo to nie obchodzi. tylko czasu wolnego nie ma prawie na nic .. -
Anonim
u mnie to samo... pare dni temu skonczylam dzume... nie wyrobimy sie na pewno...
ale przeciez za bardzo to nikogo nie interesuje... -
Anonim
no, ja jestem na innym swiecie... nie jest zle ale przerobic wszystkiego nie zdazymy -
karola
ja właśnie skończyłam katować się "rozmowami z katem" a z tego co wiem to jeszcze 3 lektórki mnie czekają -
-
Anonim
-
karola
ja na tangu byłam obowiazkowo w teatrze a i tak ją mam czytać -to dopiero bezssęs
-
Grono.Net
hm nam zostal "folwark zwierzecy" i chyba jeszcze jedna lektora oraz masa wierszy wiec sie wyrobimy
nasza kochana polonistka zrobila nam co tydzien lektore i czasmi z dwoch roznych epok... -
Anonim
ja dżumę mam jeszcze przed sobą, a najgorsze jest to, że mam ją zapowiedzianą na własne urodziny
grrrr -
Anonim
troszke pozno... no ja mam 6h polskiego w tyg... a potem konsultacje wiec moze przejdzie..:/ -
Anonim
-
Anonim
taaaak, a "Tango" na 14IV to jest kolejny megapomysł naszego kochanego polonisty :D
na pewno wszyscy przeczytają -
Anonim
-
Anonim
druga sprawa że ja nie czytam lektur praktycznie w ogóle. zresztą u mnie w klasie ze względu na zastraszające tempo 90% osób czyta TYLKO opracowania. -
Anonim
w mojej klasie nawet po opracowania nie sięgają, swoją drogą, lecimy z programem tak szybko, że polonistka nie jest nawet w stanie wychwycić która z osób przeczytała, a która nie... -
SpInKa
ja jestem na etapie szczypiorskiego ale mysle ze sie wyrobimy;] hm ale i tak najgorsze sa cotygodniowe klasowki z epok po 100pyt;p -
TomeK
u nas polonistka nie jest w stanie wychwycic kto jest na lekcji a kto nie, a co dopiero ma sie orientowac w lekturach.. kobieta maxymalnie zakręcona (ale nie pozytywnie.. niecierpie @%%&%^*$*#Q@) -
Anonim
taa... u nas odpowiadają trzy osoby w kółko a reszta nawet nie wie o co kaman w ogóle :D -
TomeK
-
Anonim
mam tylko 9 facetów. zauważyłabym na pewno :D jestem zamotana ale chyba nie aż do tego stopnia :D -
karola
no u mnie jest obowiązek zaliczania wszystkich lektór i czasem nawet opracowanie nie pomaga.kazda nieprzeczytana ksiązka = 1
- 1
- 2