Nie zdam matury! Idę kopać rowy. [118]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ● mag.

u was też jest tak że właśnie w obecnym, najgorętrzym przecież czasie zadają wam najgrubsze (co znaczy nie najgorsze) lektury ?!

jestem w trakcie Dżumy. wiem że w planie mamy Tango.. zdążymy? nikogo to nie obchodzi. tylko czasu wolnego nie ma prawie na nic ..
  • Anonim

u mnie to samo... pare dni temu skonczylam dzume... nie wyrobimy sie na pewno...
    ale przeciez za bardzo to nikogo nie interesuje...
  • Anonim

no, ja jestem na innym swiecie... nie jest zle ale przerobic wszystkiego nie zdazymy
  • karola

ja właśnie skończyłam katować się "rozmowami z katem" a z tego co wiem to jeszcze 3 lektórki mnie czekają
  • Anonim

my też niby mamy tango. ale ja się coś nie czuje.
  • karola

ja na tangu byłam obowiazkowo w teatrze a i tak ją mam czytać -to dopiero bezssęs
  • Grono.Net

hm nam zostal "folwark zwierzecy" i chyba jeszcze jedna lektora oraz masa wierszy wiec sie wyrobimy
    nasza kochana polonistka zrobila nam co tydzien lektore i czasmi z dwoch roznych epok...
  • Anonim

ja dżumę mam jeszcze przed sobą, a najgorsze jest to, że mam ją zapowiedzianą na własne urodziny
    grrrr
  • Anonim

troszke pozno... no ja mam 6h polskiego w tyg... a potem konsultacje wiec moze przejdzie..:/
  • Anonim

A ja mam "Tango" przeczytać na 14 IV. :P
  • Anonim

taaaak, a "Tango" na 14IV to jest kolejny megapomysł naszego kochanego polonisty :D
    na pewno wszyscy przeczytają
  • Anonim

ja 14 juz nie bede o szkole myslec:D
  • Anonim

druga sprawa że ja nie czytam lektur praktycznie w ogóle. zresztą u mnie w klasie ze względu na zastraszające tempo 90% osób czyta TYLKO opracowania.
  • Anonim

w mojej klasie nawet po opracowania nie sięgają, swoją drogą, lecimy z programem tak szybko, że polonistka nie jest nawet w stanie wychwycić która z osób przeczytała, a która nie...
  • SpInKa

ja jestem na etapie szczypiorskiego ale mysle ze sie wyrobimy;] hm ale i tak najgorsze sa cotygodniowe klasowki z epok po 100pyt;p
  • TomeK

u nas polonistka nie jest w stanie wychwycic kto jest na lekcji a kto nie, a co dopiero ma sie orientowac w lekturach.. kobieta maxymalnie zakręcona (ale nie pozytywnie.. niecierpie @%%&%^*$*#Q@)
  • Anonim

taa... u nas odpowiadają trzy osoby w kółko a reszta nawet nie wie o co kaman w ogóle :D
  • TomeK

nie chodzimy do jednej klasy; ); P ??
  • Anonim

mam tylko 9 facetów. zauważyłabym na pewno :D jestem zamotana ale chyba nie aż do tego stopnia :D
  • karola

no u mnie jest obowiązek zaliczania wszystkich lektór i czasem nawet opracowanie nie pomaga.kazda nieprzeczytana ksiązka = 1
  • 1
  • 2
| |

Połączmy się w bólu kochani... Nic z WAS nie będzie!!!

Fotki

Miejsca grona (0)