Nie zdam matury! Idę kopać rowy. [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

przykladowo:

uw, fib, dzial rekrutacji

"PR = 0,42 MAT + 0,16 JEZ + 0,42 TEST

gdzie:
    MAT - jest to wynik pisemnego egzaminu maturalnego z matematyki, w którym 1/3 stanowią punkty z poziomu podstawowego, 2/3 punkty z poziomu rozszerzonego,
    JEZ - jest to wynik pisemnego egzaminu maturalnego z języka obcego - procentowa liczba punktów uzyskanych w arkuszu poziomu podstawowego,
    TEST - jest to wynik egzaminu wstępnego - testu percepcji, obliczany jako procentowy udział punktów uzyskanych przez kandydata w maksymalnej liczbie punktów z tego egzaminu (maksymalna liczba punktów bez przeliczenia wynosi 35, po przeliczeniu 100)."

ciekaw jestem jak ten test bedzie wygladac?

domysly/info/komentarze
  • bird of prey

ja wiem bo ide :) ...masz tak ok 4 str podaniowych tekstu ekomoniczego i do teho pytania zamkniete. wydaje sie chyba trudniejsze niz wyglada ale sie przekonamy :) przypomnim ze ten test jest CHYBA 8 lipca :)
  • Anonim

a ma ktoś może coś podobnego z wcześniejszych lat??;]
  • bird of prey

em kot mi cos mówił ze na stronie są ale nie szukałam jeszcze...bo am sie ciezko połapać.... mam pytanie do kieedy trzeba wpłacic kase do 12 czerwcja (czyli do konca rejestracji) i kiedy na uw podanie mamy złozyc?
  • AguLec

pieniądze do 12 czerwca, alenajpierw internetowa rekrutacja :> A test faktycznie jest 8 lipca o godz. 14, pozdrawiam
  • Młodsza Górka

czy ja jestem nie w temacie????

mnie sie wydawało ze rejestracja na UW jest do 3 lipca
    niech mnie ktos w koncu oswieci bo sie obudze z reka w nocniku...
  • bird of prey

ale ty nie zdajesz wstepnych tam? bo jestli zdajesz to do 12 czerwca a jak nie to własnie do lipca...tak mi sie wydaje.
  • Młodsza Górka

no ja zdaje na ekonomie tez, ale ja zrozumialam to w ten sposob, ze CEW sa dla tych ze stara matura i to dla nich jest termin do 12 czerwca a dla tych z nowa matura jest termin do 3 lipca...

chyba ze mi sie cos pokrecilo, jesli tak to niech mnie ktos oswieci...
  • TomeK

heheh:) ten test to jakis pikus podobno.. mam wydrukowany z poprzednich lat.. musze go zrobic w koncu:) opowiem wam jak go ogarne:)

pzdro
  • AguLec

Dla osób z nową maturą jest do 12 czerwca internetowa rejestracja, a wyniki wpisujesz w lipcu,jak juz je dostaniesz :D https://irk.uw.edu.pl/login.php tu jest wszystko napisane
  • AguLec

Sielu a skąd je wziąłes? Znaczy te z poprzednich lat?
  • Anonim

Sielu:

mialbym prosbe ...zapodaj linka skad mozna sciagnac te testy bo niestety moje poszukiwania spelzly na niczym:(
  • TomeK

szczerze to mama mi przyniosla juz wydrukowne, ale jest na nich adres..

http://www.wne.uw.edu.pl/rekrutacja...

nie dziekujcie;)
  • Anonim

nie to nie:P:) hihi
    ale :* to masz:)
  • bombel magda magdalena

czy jest tu ktoś kto jeszcze nigdzie sie nie zarejestrował tak jak ja??; > wygląda na to że 8 lipca się spotkamy:)
  • bird of prey

tak tak spotkamy :D
  • ..:::Pumkas:::..

jeszcze troszke czasu zostalo....;]
  • Anonim

Ktos wyzej napisal 4 tekst do testu percepcji ma 4 strony - NIE PRAWDA. Jak wklejilem tekt wykladu z 2004 roku wyszlo 21stron!! Czytalem go strasznie dlugo, no i wcale latwy nie byl wynik = 27/35pkt wiec troche za nisko.
  • Anonim

Do zobaczenia 8 lipca!
  • bird of prey

fakt ...choc nie jest niewykonalny to starsznie duzo tego :/
| |

Połączmy się w bólu kochani... Nic z WAS nie będzie!!!

Fotki

Miejsca grona (0)