Nie zdam matury! Idę kopać rowy. [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Daisy

Ja w poniedziałek zdaję historię sztuki i przyznaję, że praktycznie nic nie umiem :P a na dodatek zdaję rozszerzoną bo to dodatkowo. Jest jeszcze jakiś głupek, który się porwał na historię sztuki? :) Pozdro
  • Sylwia .

no ten tego...ja

ucze się,ale mam wrażenie,że też nic nie umiem i wszystko mi się miesza,jedyne co mnie pociesza,to to,że w miarę,miarę próbną zdałam na obu poziomach i co najśmieszniejsze, o 30% więcej dostałam z rozszerzonej,a wtedy,z ręką na sercu mogę się przyznać,ze byłam łysa,w porównaniu z wiedzą,którą mam dzisiaj....
  • Daisy

W takim razie czy życzę powodzenia... moich znajomych sporo zdaję historię sztuki, ja niestety nie miałam okazji zdawać próbnej z tego przedmiotu jedyna co mnie podtrzymuje na duchu to to, że to mój dodatkowy przedmiot i mogę go nie zdać:) Masz wykaz rzeczy, które trzeba umieć>? Masakra 14 stron no i jeszcze tych 360 pojęc. no nic zobaczymy, daj znać po jak Ci poszło albo przed jak masz jakiś fajny sposób na nauke :) Pozdrawiam pa
  • Sylwia .

nie mam tgo wykazu...
    :(((((((((

gdzie go mogę znaleźć ?

wiesz,ja przeglądam,czytam...chyba nie mam sposobu...

pozdrawiam:)
  • Daisy

Podaj mi swojego maila to podeśle Ci te wymagania.
  • Sylwia .

sylwia.g@gmail.com

to ja czekam; )

dziękuję z góry :*

• Daisy

Nie ma za co. Trzeba sobie pomagać :) Zaraz to wyślę :)
  • Sylwia .

:)

• Daisy

Dobrze, że założyłam taki temat przynajmniej komuś pomoglam :)
  • czekajac na....

A czy moge i ja prosic?? monika_wrzeszcz@poczta.fm.. co prawda ja zdaje na UW w lipcu ,ale zagadnienia sie przydadza;)
  • Sylwia .

ja nie dostałam...
  • Daisy

Przepraszam Rejka ale miałam problem, 3 razy wysyłałam i 3 razy sie nie udało, dzisiaj spróbuje znowu a jak nie to podaj gg, lub przez tlena , sorry chciałam wysłać :(
  • Daisy

Wysłałam do was dziewczyny, mam nadzieję że dojdzie !
  • Daisy

I jak wam poszło, ja nie pisałam bo w ten dzień pogotowie zabrało mnie na sygnale do szpitala i jeszcze tego samego dnia byłam operowana. Ale OKE pozytywnie rozpatrzyła mój wniosek i napisze tą maturę w czerwcu więc trzymajcie kciuki.
  • Anonim

a co Ci się stało? :(
  • Daisy

Wyrostek :( w poniedziałek ściągają mi szwy.
  • czekajac na....

:((( no to kiepsko.. powodzenia zycze w czerwcu:))
  • Daisy

Nie dziękuję :)
  • Anonim

no to się nazywa pech.. że też akurat w dzień matury..; /

ale zawsze masz jeszcze trochę czasu na naukę, nie?; )
  • Daisy

w sumie tak!
| |

Połączmy się w bólu kochani... Nic z WAS nie będzie!!!

Fotki

Miejsca grona (0)