-
Daisy
Ja w poniedziałek zdaję historię sztuki i przyznaję, że praktycznie nic nie umiem :P a na dodatek zdaję rozszerzoną bo to dodatkowo. Jest jeszcze jakiś głupek, który się porwał na historię sztuki? :) Pozdro -
Sylwia .
no ten tego...ja
ucze się,ale mam wrażenie,że też nic nie umiem i wszystko mi się miesza,jedyne co mnie pociesza,to to,że w miarę,miarę próbną zdałam na obu poziomach i co najśmieszniejsze, o 30% więcej dostałam z rozszerzonej,a wtedy,z ręką na sercu mogę się przyznać,ze byłam łysa,w porównaniu z wiedzą,którą mam dzisiaj....
-
Daisy
W takim razie czy życzę powodzenia... moich znajomych sporo zdaję historię sztuki, ja niestety nie miałam okazji zdawać próbnej z tego przedmiotu jedyna co mnie podtrzymuje na duchu to to, że to mój dodatkowy przedmiot i mogę go nie zdać:) Masz wykaz rzeczy, które trzeba umieć>? Masakra 14 stron no i jeszcze tych 360 pojęc. no nic zobaczymy, daj znać po jak Ci poszło albo przed jak masz jakiś fajny sposób na nauke :) Pozdrawiam pa -
Sylwia .
nie mam tgo wykazu...
:(((((((((
gdzie go mogę znaleźć ?
wiesz,ja przeglądam,czytam...chyba nie mam sposobu...
pozdrawiam:) -
-
Daisy
-
Sylwia .
-
Daisy
-
Sylwia .
-
Daisy
-
czekajac na....
A czy moge i ja prosic?? monika_wrzeszcz@poczta.fm.. co prawda ja zdaje na UW w lipcu ,ale zagadnienia sie przydadza;) -
Sylwia .
-
Daisy
Przepraszam Rejka ale miałam problem, 3 razy wysyłałam i 3 razy sie nie udało, dzisiaj spróbuje znowu a jak nie to podaj gg, lub przez tlena , sorry chciałam wysłać :( -
Daisy
-
Daisy
I jak wam poszło, ja nie pisałam bo w ten dzień pogotowie zabrało mnie na sygnale do szpitala i jeszcze tego samego dnia byłam operowana. Ale OKE pozytywnie rozpatrzyła mój wniosek i napisze tą maturę w czerwcu więc trzymajcie kciuki. -
Anonim
-
Daisy
-
czekajac na....
-
Daisy
-
Anonim
no to się nazywa pech.. że też akurat w dzień matury..; /
ale zawsze masz jeszcze trochę czasu na naukę, nie?; ) -
Daisy