-
zrobię to z płetwą w dziobie.
http://www.zosia.piasta.pl/coelho/w...
muscie wejść na tą stronę. po niej niemam już słów na wyszydzanie paolo coehlo. to tak jakby szydzić ze ślepego że niewidzi. -
▫ η
przeczytałam dwa zdania, więcej nie zdzierżę. obrazek zacny. z dzieckiem rosemary mi się skojarzyło. -
Anonim
" Tak więc wojownik światła dziękuje swoim towarzyszom podróży, bierze głęboki oddech i rusza naprzód pełen wspomnień z niezapomnianej podróży."
my też "panu już podziękujemy"
:D -
Anonim
nie mam siły tego czytać, ale kiedyś już wchodziłam na tę stronę. myślę, że zosia to miła dziewczynka, posiadająca bardzo refleksyjne podejście do życia; > dajmy żyć i takim ludziom.
paulo coelho to temat-rzeka, lubię go z tego względu, że mi akurat pomysłów na wyszydzanie jego twórczości nie brakuje. napisał zbyt dużo zdań. -
-
Anonim
aaaaa...dostaję drgawek gdy czytam takie bzdury przyprawione pseudo-patosem; /
a tak swoją drogą, ciekawe czy Zosia próbuje się w życiu kierować tymi wskazówkami i naprawdę zamierza zostać wojownikiem światła... -
▫ η
z mieczem świetlnym i w jakimś klawym wdzianku - każdy by chciał, nie tylko zosia. -
Anonim
-
Marta
a to nie są po prostu fragmenty "Wojownika światła"? tak jest napisane na górze tej strony.
więc nie ma się co martwić, to tylko coelho :) -
ewa tejlor krass
ale właśnie, o co wam chodzi? coehlo to coehlo, to nie jesteśmy chyba tu zaskoczeni, że to nędza -
zrobię to z płetwą w dziobie.
chyba niebyłaś na tej stronie..coehlo to coehlo ,a strona wyglądaj ąca jak sekciarski ołtarzyk i powpisywane na nia fragmenty coehlo to inna sprawa.wsumie może to zrobił ktoś dla żartu -
ewa tejlor krass
-
Marta
-
Anonim
"Wojownik wie, że słowa najistotniejsze w każdym języku, to słowa bardzo krótkie. "Tak". "Miłość". "Bóg".
Te słowa przychodzą nam najłatwiej i wypełniają olbrzymie przestrzenie pustki.
Jednak istnieje inne słowo, też bardzo krótkie, którego wypowiedzenie sprawia wielu ludziom nie lada kłopot: "Nie"."
takiemu wojownikowi światła to musi być w życiu łatwiej, lżej.
wiara, nadzieja, miłość i doktryna asertywności.
też chcę być aforyzmem, też chcę być wojownikiem światła. -
Anonim
may the force be with you
strong in the force he is, undałtedliiii
khu, khu
smutne, bo panna zosia nie dodala nic od siebie. alez ile potu i lez musiala wlozyc w swe dzielo, by okruchy mysli mistrza rozsypac po wirtualnym wszechswiecie. wiadomo, ile zagubionych duszyczek dzieki jej tytanicznemu wysilkowi odnajdzie swe miejsce w zyciu?
chlip. -
ewa tejlor krass
martusiu, mój rycerzu :D
skojarzenie z master yoda słuszne acz krzywdzące dla mistrza (jody nie królika oczywiście) -
Marta
zastosujmy składnię, której radośnie używa mistrz yoda, do tekstów pc. będzie napewno fajnie. może coś na tym zarobimy. -
Anonim
-
Anonim
-
ewa tejlor krass
-
Anonim
Ogólnie wszystkich. Z zaznaczeniem tych, co to pod wpływem lektury książek pana Coelho "odnajdują sens życia" i zakładają strony typu tej, o której jest ten temat...