-
Zielona Smoczyca
nie nie nie! za gadanie na Nabokova gryzę! A bokomaru uprawiam codziennie! (zresztą już powtarzam po innych) -
Dustekjestnafacebook
-
Anonim
Pójde dalej, Kurt pisał książki, a Coelho bierze czyjeś słowa,
dorzuca swoją newage'ową pseudochrześcijańską papkę
i rzuca je na papier. Ot co. -
Anonim
-
-
Anonim
jest najlepszy!! snaidanie mistrzow, slapsctick, galapagos, sinobrody, kocia kolyska, niech pana bóg błogosławi Panie... - rewelacja! -
izaa.
dokladnie. Vonnegut jest swietny. wiekszosc jego dziel jest naprawde genialnych. jedyny w swoim rodzaju i niepowtarzalny. dlatego porownywanie go do Coelho (jak to robily niektore osoby wczesniej) jest po prostu niepowazne, bo Coelho powtarza tylko w kolko rozne pseudochrzescijanskie i "glebokie" mysli. -
Anonim
Nie są pseudochrześcijańskie ale powoduje nim niezdrowy optymizm. Brzmi on z tym strasznie nieautentycznie a poza tym, nie potrafi napisać nic sensownego, ze wględu na brak talentu. :] -
izaa.
no i o to chodzi; ) dlatego porownywanie go do Vonneguta mnie bulwersuje ^^ -
Anonim
-
Anonim
-
izaa.
-
Anonim
-
Anonim
-
zrobię to z płetwą w dziobie.
myślę,że mieliśmy powiedzieć ,co sądzimy,a nie zmieszać się nawzajem z błotem.
ja tam lubię ,ale bez przesady. czasem,jak czytałam np dwie pod rząd,to mi się zdawało,że to ta sama książka.ale zabawny jest.też. -
exkomandor kowboj inż. ironman
Kurt jest gość! Był właściwie. A każdego, kto nie zgadza się z tą opinią należy potraktować lodem 9 :D -
ka
-
Accion Mutante
Rzeczywiscie Vonnegut to kawal dobrej roboty. Uwielbiam ŚM i Rzeznie nr 5 -
mm
"Śniadanie mistrzów" to jedna z najlepszych książek, jakie przeczytałam. Pełna absurdu i uroczego, czarnego humoru. Scena (prawie) finałowa z pianinem dostarczyła mi takiej dawki humoru, że cały kolejny dzień na samo wspomnienie wybuchałam śmiechem.
Kurtowi mówimy zdecydowanie tak :) -
chojęsia
no ja przedwczoraj dopadłam po raz pierwszy (!) vonneguta, mianowicie kocią kołyskę i powiem tylko tyle: na pewno będę kontynuować ten romans. -
mm
>neurolada napisała:
na pewno
>będę kontynuować ten romans.
Wróżę długi i trwały związek; )