Nie lubię Paulo Coelho [1319]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Princess Tigeress

Żeby już człowiek nawet zakupów zrobić spokojnie nie mógł! Wszędzie musi się natknąć na to dziadzisko... Taki oto przerażający widok ukazał się wczoraj moim oczom w sklepie Mango:

• Marta

jeeee!!!

niedawno wypatrzyłam w mango piękną sukienkę, już miałam się szarpnąć i kupić, ale teraz poczekam, może będzie taki sam fason w wersji z cytatem z alchemika.

• Ejdriana

Owszem, ja sadzilam z daleka ze to moze jakis ciekawy typograficzny tshirt a potem - o nie COEHLO!!! No nie wiem, na mcu tak 'wybitnego' pisarza uznalabym to za 'szmacenie sie'; ]
  • delicious milenicious

Coelho robi kariere w centrach handlowych; p
  • mademoiselle lennon

a ja dziś widziałam nową kolekcje z cytacikami "mistrza".
  • BIIPBIIIP

Coehlo atakuje grono!! Przed chwilą wyskoczyła mi reklama o przecenie jego książek (wszystkie kosztują teraz w jakiejś księgarni/sklepie internetowym 9,90). Czyli idealne prezenty na święta w tym roku to Paulo! xD
  • exkomandor kowboj inż. ironman

Nie ma wersji dla mężczyzn, ale to nic, kupię sobie dla kobiet. Znacie jakiś mądry cytat tłumaczący takie zachowanie?
  • Zjeb Niezrównany

Owszem, masz go na bluzce po prawej.
  • Anonim

a w empiku, oprócz jego książek znalazł się także... kalendarz!
  • Anonim

Swiat ksiazki w ogole ma jakias manie z tym coelho; / katalogi pelne jego ksiazek.
| |

Gromadźcie się wszyscy Wy, w których Alchemik wywołuje torsje! Wymiotujmy razem do rzeki Piedry!

Fotki

Miejsca grona (0)