Nie lubię Paulo Coelho [1319]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rocki

Czytałam dziś wywiad z naszą nową miss Polonia (w Metropolu)... Zgadujcie, jak była jej ulubiona książka; )
  • Anonim

"pan tadeusz"? "jak wojtek został strażakiem"?
    :D
  • Anonim

Kiedys trafilam na artykul z cyklu "7 pytan do..." Mandaryny. Owa Pani w wolnych chwilach uwielbia czytac a literatura to jej hobby. Jej ulubiony pisarz to Coelho; )
  • Anonim

Tak nie do konca na temat ale "Rzeczpospolita" zadaje pytanie jaki jest ideał mężczyzny wg Miss Polonia 2006. Odpowiedzi udziela sama Miss. W swoim kwestionariuszu Marzena Cieślik napisała: "Uczciwy i mądry jak bracia Kaczyńscy, charyzmatyczny jak Marcinkiewicz, sprawiedliwy jak Ziobro, odważny jak Wassermann, nieugięty jak Dorn, bezkompromisowy jak Wildstein, opiekuńczy jak Religa, przystojny jak Olejniczak". To wiele wyjasnia.
  • Lokepine

i ona tak na serio?????
  • 1=2

Olejniczak i Kaczyńscy? dobre zestawienie.
  • Anonim

>Silverhands napisała:
    >i ona tak na serio?????
    Widzalem tylko jedna wypowiedz podczas konkursu... miss intelektu to one na pewno nie byly. Jesli sie ma problemy z prosta odmiana przez przypadki...
  • Marta

koronowana panna ma spore problemy z wypowiedzią po polsku - widziałam w niedzielę jakiś teleturniej, w którym zadawała pytania i było to raczej załamujące.

eh, żeby chociaż była piękna...

a jaka w końcu jest jej ulubiona książka? czyżby alchemik? :D
  • Anonim

Wybor tej szkarady moze oznaczac tylko jedno - w jury zasiadal Paolo :<
  • Rocki

Zdradzę wam wreszcie tę straszną tajemnicę...

To oczywiście:

ALCHEMIK!!!
  • AA

skad od razu wiedzialam?
  • Marta

ja się spodziewam, że paulo wybrałby kogoś ładniejszego... podejrzewam, że w kwestii pięknych dziewcząt może mieć równie dobre rozeznanie jak w sprawie robienia pieniędzy.

nietrudno było zgadnąć, że to właśnie alchemik, chociaż 11 minut i weronika też wchodziły w grę :)
    chociaż może 11 minut jest za bardzo zbereźne i nie pasowałoby do wizerunku miss.
  • Lokepine

misski to maryje zawsze dziwice;)
  • strofa

Nie ogladałam, ale znalazłam ten link:
    http://www.itvp.pl/misspolonia2006/...

- Jakie są Twoje umiejętności, co potrafisz w życiu robić najlepiej?
    - Hmm... [przerwa, ściśnięte gardło] Myślę, że wiele jest takich rzeczy.
    - Ale co najbardziej?
    - Na pewno bardzo dobre piekę ciasta.
    - Jakie?
    - Różne.

:)))))
  • zakia

heheh dobre :))

ciekawe co czytaja kandydatki do tytulu miss swiata? moze jakies nowe perelki wylapiemy :)
  • Agata

Ta miss to w ogole jest, hm, tragiczna. :-)
  • strofa

Taka trochę powiatowa Wenus; )
  • Sonia

Powiatowa moze i tak. Ale nie wyglada jak Wenus zrodzona z morskiej pianki u wybrzezy Cypru. Bardziej jak zrodzona w poblizu solarium i salonu niewidomego fryzjera :)
  • Ewa T

nie powinnam sie smiac, bo sama mam dosc szeroki usmiech, mocna szczeke i duze zeby, ale SZCZEŻUJA to dla niej najlepsza ksywka :)))
  • Ewa T

albo SZCZERZUJA :)))
| |

Gromadźcie się wszyscy Wy, w których Alchemik wywołuje torsje! Wymiotujmy razem do rzeki Piedry!

Fotki

Miejsca grona (0)