-
Rocki
Czytałam dziś wywiad z naszą nową miss Polonia (w Metropolu)... Zgadujcie, jak była jej ulubiona książka; ) -
Anonim
-
Anonim
Kiedys trafilam na artykul z cyklu "7 pytan do..." Mandaryny. Owa Pani w wolnych chwilach uwielbia czytac a literatura to jej hobby. Jej ulubiony pisarz to Coelho; ) -
Anonim
Tak nie do konca na temat ale "Rzeczpospolita" zadaje pytanie jaki jest ideał mężczyzny wg Miss Polonia 2006. Odpowiedzi udziela sama Miss. W swoim kwestionariuszu Marzena Cieślik napisała: "Uczciwy i mądry jak bracia Kaczyńscy, charyzmatyczny jak Marcinkiewicz, sprawiedliwy jak Ziobro, odważny jak Wassermann, nieugięty jak Dorn, bezkompromisowy jak Wildstein, opiekuńczy jak Religa, przystojny jak Olejniczak". To wiele wyjasnia. -
-
Lokepine
-
1=2
-
Anonim
>Silverhands napisała:
>i ona tak na serio?????
Widzalem tylko jedna wypowiedz podczas konkursu... miss intelektu to one na pewno nie byly. Jesli sie ma problemy z prosta odmiana przez przypadki... -
Marta
koronowana panna ma spore problemy z wypowiedzią po polsku - widziałam w niedzielę jakiś teleturniej, w którym zadawała pytania i było to raczej załamujące.
eh, żeby chociaż była piękna...
a jaka w końcu jest jej ulubiona książka? czyżby alchemik? :D -
Anonim
Wybor tej szkarady moze oznaczac tylko jedno - w jury zasiadal Paolo :< -
Rocki
Zdradzę wam wreszcie tę straszną tajemnicę...
To oczywiście:
ALCHEMIK!!! -
AA
-
Marta
ja się spodziewam, że paulo wybrałby kogoś ładniejszego... podejrzewam, że w kwestii pięknych dziewcząt może mieć równie dobre rozeznanie jak w sprawie robienia pieniędzy.
nietrudno było zgadnąć, że to właśnie alchemik, chociaż 11 minut i weronika też wchodziły w grę :)
chociaż może 11 minut jest za bardzo zbereźne i nie pasowałoby do wizerunku miss. -
Lokepine
-
strofa
Nie ogladałam, ale znalazłam ten link:
http://www.itvp.pl/misspolonia2006/...
- Jakie są Twoje umiejętności, co potrafisz w życiu robić najlepiej?
- Hmm... [przerwa, ściśnięte gardło] Myślę, że wiele jest takich rzeczy.
- Ale co najbardziej?
- Na pewno bardzo dobre piekę ciasta.
- Jakie?
- Różne.
:))))) -
zakia
heheh dobre :))
ciekawe co czytaja kandydatki do tytulu miss swiata? moze jakies nowe perelki wylapiemy :) -
Agata
-
strofa
-
Sonia
Powiatowa moze i tak. Ale nie wyglada jak Wenus zrodzona z morskiej pianki u wybrzezy Cypru. Bardziej jak zrodzona w poblizu solarium i salonu niewidomego fryzjera :) -
Ewa T
nie powinnam sie smiac, bo sama mam dosc szeroki usmiech, mocna szczeke i duze zeby, ale SZCZEŻUJA to dla niej najlepsza ksywka :))) -
Ewa T