NHL [154]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

... Detroit Red Wings!!! Niespełniony, zawsze postrzegany jako faworyt... ale ze względu na gwiazdy jak chelios, shanahan, thomas, hasek zawsze będą i są potęgą!!! Czerwone Skrzydła zdobywcami Pucharu Stanley'a, byleby zaczeli tylko grać... :-)
  • Krzynio

New Jersey Devils... to sa goscie - Elias, Satan, no i Brodeur.... Oraz Gomez rzecz jasna... Zeby tylko ci idioci z Colorado nie byli tak dobrzy :D
  • Krzynio

chyba niestety nie ma na Gronie zbyt wielu fanow NHL - to na serio chujowo... ale bywa
  • Anonim

NHL, ludzie nie wiedząco tracą, ale podejrzewam że większość co sportem się nie interesuje nawet nie wie co to jest... a szkoda
  • Anonim

Ja jestem fanem Montreal Canadiens. A co do fanów NHL na gronie to jest ich wieu. Wystarczy wejść na grono Hokej i zrobić reklame grona NHL
  • Anonim

Toronto Maple Leafs, Mats Sundin rulezzz
  • Anonim

Jeśli jesteście fanami nhl zapraszam na http://www.nhl.com.pl
  • Michaś//Dallas Stars

Dallas Stars - Mike Modano, Marty Turco, Serigei Zubov, Brendem Morrow....ech czekam na powtroke sily Dallas jak w latach 1997-2000 w tym jeden Stanley Cup w 1999
  • Anonim

Nie ma mowy :D. W tym roku młodzież Canadiens pokazuje swoją klase i wygrywa Stana. Co najwyżej możecie sobie pograć z nami w finale :)
  • Anonim

he liga ruszy najprawdopodobniej od października a kłótnie o zarobiki zawodników nhl podnoszący cały szum na nic się zdały bo paniowie zmiękli bez grania i zgodzą się na warunki jakie mieli wcześniej. Chyba tylko my na tym straciliśy
  • Anonim

ciekawie zapowiada się phoenix. Mike ricci, bert hull, pavel nedved, shean doan :). ale chuja tam, mają dennych bramkarzy
  • Anonim

MAJĄ JESZCZE TROCHE CZASU NIM RUSZY LIGA
  • Drążek

Red Wings

GO WINGS! GO!
  • Krzysiek

Ja jestem od 2000 roku wielkim fanem Anaheim Mighty Ducks :]. <boski sezon 2003; )>.
  • Jan Marek

oooh... jasne, ze klub ze wspaniala historia, wielkimi gwiazdami i wielkimi sukcesami oczywiscie ... :D Jednym slowem TORONTO MEAPLE LEAFS ... GO LEAFS GO (TO) :D
  • Anonim

A kiedy ostatni raz Leafs odnieśli wielki sukces?? <lol>
  • Grono.Net

Pingwiny:D i tyle:)
  • Jan Marek

i tak mamy bogatsza historie, niz w tam w ubogim Montrealu :P; -)))
  • Anonim

No to chyba masz mocno okrojoną wiedzę <lol> 24 stany, najwięcej w lidze. Kłaniać się w pas proszę :P
  • Jan Marek

WIEM :] co Ci mialem powiedziec, jak Montreal z TO tak sie nie nawidza, ze szok :P W ogole Toronto jest fajniejszym miastem, mamy lepsza publicznosc i hale :D
| |

każdy wie czyn jest NHL więc tym bardziej żal że trwa lockout w lidze. Piszcie ...

Fotki

Miejsca grona (0)