Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Podobaja wam sie te małe duperele...
    korale,spinki,torebki,szaliki, kolczyki,branzoletki i takie rózne...!!!
    Ja je poprostu ubustwiam,sa sweet:D
    A wam sie podobaja...???
  • Anonim

powiem szczerze ze dodatki nie sa dla mnie szczegolnie wspaniale, choc nie powiem, sa calkiem fajne. no ale ciuchy wymiataja sa zajebiste (nie wszystkie, ale większość)!!! a, ostatnio kupilam bluzke za 10 zl!! byla przeceniana 59.95->49.95->39.95->29.95->19 .95->9.95 :D bo byly na nich kolejno takie metki poprzykejane :D no ale patrzcie, firmowy ciuch, fajny, a za 10zl!! New Yorker wymiata!!
  • Anonim

też go kocham;] wogle zawsze są wszystkie rozmiary zawsze tam sobie coś kupie. A ceny są świetne też, a co do akcesoriów to też są zajebiste na przykład kupiłam sobie ostatnio super kolczyki za 10 zł. Ale jest jedna wada nie można tam zwracać ciuchów, ale nic jeszcze tam nie kupiłam co bym chciała zwrucić:D
  • kamila

zajebiste, elo, kolczyki.
    moja cala szkola moze to poswiadczyc.
    wystarczylo, ze tylko weszlam od razu zostalam oblepiona "ale fajne, gdzie kupilas".
    no i paski z cwiekami- tanie i nie rozwalajace sie po pierwszym zalozeniu.
    polecam rowniez.
  • Anonim

Ostatnio kupiłam czarny pasek z tzw. ćwiekami. Jest śliczny :)
  • Anonim

dodatki są niezle; ]
    zwlaszcza podobaja mi sie paski, niektore modele torebek, kolczyki do pepka i inne gadżety :))
  • Cytrynka

>>> mozna trafic na fajne kolczyki a ostatnio kupilam sobie korale czarne zajebiste.... za 9.95

• Fαdα.

mi sie torebki jeszcze bardzo podobaja (niektore) ale nie posiadam zadnej z NY narazie :(
  • żwawy wawrzyn

Ja mam kilka torebek, jakościowo są świetne, więc polecam :)
    Kupiłam sobie ostatnio z dodatków broszkę w kształcie korony za 3,95, fajna jeeest; ) I czaję się na kolczyk do pępka z krzyżykiem ze skrzydełkami, śliczny!; )
  • zuzia.

a ja mam z NY bransoletkew na noge z tego co wiem kosztowała 9,95(bo dostałam ja na urodzinki) i to wszystko co mam z dodatków
  • Cytrynka

>Gdzie najczęsciej kupujecie kolczyki??? ja za kolczykami moglabym pojsc wszedzie, uwielbiam je... bez nich czuje sie jak bez bielizny. hehe co za przyklad przytaczam!!

• Anonim

paseczki są git..; )
  • zuzia.

ja lubie te z bijou brigitte
  • Fαdα.

a ja wiele sklepików lubie... ostatnio kupilam sobie kolczyki w Colloseum, ale lubie tez z Alexi Andriotti czy Bijou Brigitte... :)
  • Anonim

ja mam taka slodka broszeczke :P a takto dodatki są spoko:P
  • zuzia.

a ja dzisiaj kupiłam takie koraliki niebieskie za 15zł
  • Fαdα.

niebieskie czy turkusowe?? bo mi potrzebne turkusowe i nie wiem gdzie kupic....... tanie :P
  • zuzia.

no turkusowe takie dłudie że na szyii trzeba ze 2/3 razy zakręcić i maja w dwuch końcachtakie fajne większe korakiki (małe motylki żółte kuleczki srebrne tyrkusowe ) nie no fajne i tanie bo jak weszłam do tych innych sklepów to najbrdziej zaskoczyła mni ecena 159 za koraliki
  • Fαdα.

no to fakt... fajne :) gdzie je kupilas? w NY??
  • zuzia.

nom jasne że w NY