-
korczak
Pozdrówki dla wszystkich z moich czasów.........
Fajnie było!!!!!!!!!!!1 -
Krynia
zgadzam sie z kolego powyzej, chociaz krotko razem,ale zarabiscie bylo!!!!!!!!! noi tez pozdrowionka dla wszystkich za moich czasow;););) -
korczak
-
Krynia
no gdzie sa te ludziska z#813??? watpie zeby ich tu nie bylo :)no????? -
-
Anonim
-
Krynia
hej pablo wariatto:) wkoncu jakas znajoma mordka jeszcze raz :)czemu mamy uwazac na siebie?pozdrawiam -
korczak
lepiej na siebie niż na kogoś ..
ooooooooo Pablo:)
Stary wpadam na weekend do Wawki i z M. planujemy balety.. piszesz się?
No ale musze najpierw wyzdrowieć bo gardziołko boleć:-(
POZDRÓWKI.
acha.. nie ogladajcie sie za siebie....
... bo Wam z przodu ktoś zaj.... hihiihihih -
Anonim
Krysiu "uwazajcie na siebie" tak na wszelki wypadek;)
Robert wiesz ze ja na balety zawsze chetny:) Bo w moim przypadku jest tak ze glowa siwieje a dupa szaleje;) -
Krynia
ojej,balety!!ale wam zazdroszcze...a z wami to bym sie z checia wybrala,no ale kilometry robia swoje.... :( a mialo byc tak pieknie... -
Anonim
nie smuc sie Ziuta;) napewno bedzie okazja jeszcze wspolnie zabalowac ktoregos dnia:) -
korczak
-
Krynia
no ja mam nadzieje :p jak nie tym razem ,to nastepnym ,co sie odwlecze to nie uciecze... i na piwko darmowe pojdziemy....hehe -
korczak
a gdzie daja darmowe pifko????????????????????????? ?????????????????????????????? ??????????????????????????
dobra ja koncze prace zabieram zabaweczki i lecem do domku...
od poniedz. bede mial neta w domku wiec wiecej popiszemy bo w pracy to tak tylko troszke mam czas
-
Krynia
ha!!!! gdzie??tajemnica moja i chrobaczka,hihi:) ale mysle ze ciebie mozemy wtajemniczyc...no ale nie przy swiadkach;)i lec do domku wkoncu, pozdrawiam;)