New Yorker [493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • korczak

Pozdrówki dla wszystkich z moich czasów.........
    Fajnie było!!!!!!!!!!!1
  • Krynia

zgadzam sie z kolego powyzej, chociaz krotko razem,ale zarabiscie bylo!!!!!!!!! noi tez pozdrowionka dla wszystkich za moich czasow;););)
  • korczak

oj Krynia Krynia.....; )))))
  • Krynia

no gdzie sa te ludziska z#813??? watpie zeby ich tu nie bylo :)no?????
  • Anonim

krysiu pewnie że są:) uważajcie na siebie;) pozdrawiam:)
  • Krynia

hej pablo wariatto:) wkoncu jakas znajoma mordka jeszcze raz :)czemu mamy uwazac na siebie?pozdrawiam
  • korczak

lepiej na siebie niż na kogoś ..

ooooooooo Pablo:)
    Stary wpadam na weekend do Wawki i z M. planujemy balety.. piszesz się?
    No ale musze najpierw wyzdrowieć bo gardziołko boleć:-(
    POZDRÓWKI.
    acha.. nie ogladajcie sie za siebie....
    ... bo Wam z przodu ktoś zaj.... hihiihihih
  • Anonim

Krysiu "uwazajcie na siebie" tak na wszelki wypadek;)

Robert wiesz ze ja na balety zawsze chetny:) Bo w moim przypadku jest tak ze glowa siwieje a dupa szaleje;)
  • Krynia

ojej,balety!!ale wam zazdroszcze...a z wami to bym sie z checia wybrala,no ale kilometry robia swoje.... :( a mialo byc tak pieknie...
  • Anonim

nie smuc sie Ziuta;) napewno bedzie okazja jeszcze wspolnie zabalowac ktoregos dnia:)
  • korczak

albo wieczora; )
  • Krynia

no ja mam nadzieje :p jak nie tym razem ,to nastepnym ,co sie odwlecze to nie uciecze... i na piwko darmowe pojdziemy....hehe
  • korczak

a gdzie daja darmowe pifko????????????????????????? ?????????????????????????????? ??????????????????????????
    dobra ja koncze prace zabieram zabaweczki i lecem do domku...
    od poniedz. bede mial neta w domku wiec wiecej popiszemy bo w pracy to tak tylko troszke mam czas
  • Krynia

ha!!!! gdzie??tajemnica moja i chrobaczka,hihi:) ale mysle ze ciebie mozemy wtajemniczyc...no ale nie przy swiadkach;)i lec do domku wkoncu, pozdrawiam;)