-
Ulcia
Wiecie czy w Ny są jakies fajne kurtki jesienne ? Tzn nie takie bardzo grube :P
Albo w jakichs innych sklepach ? -
książę, kurwa, ciemności.
pojedz sobie do Arkadii, Galerii Mokotow, Zlotych Tarasow, Promenady, Wola Park'u, Factory, Blue City itp. i sobie poszukaj. mam Ci pomoc?:P -
Ulcia
eh, byłam juz w Galerii, teraz sie musze wybrac do centrum, na chmielna i do ZT. A jak tam nbie znajde to pojade do arkadii.
:P A za pomoc dziekuje :) :P -
-
-
Ulcia
-
-
Ulcia
-
-
Ulcia
no to skoro byłes to jak ci sie mogło nudzic w domu ? :P
Chyba troche offtopujemy :P -
-
Cytrynka
a ja mam male zapytanie bo ostatnio byla w galerii wilenskiej i widzialam taka fajna jesienna kurteczke czarna z guzikami czarnymi i wygladala nie raczek jak kurtka tylko marynarka jak taki krotki plaszczyk chyba cos okolo 130zl nie wiem czy ktos mnie zrozumie hehe bo tak super tlumacze ale ogolem to chcialam sie dowiedziec czy jeszcze sa? a i tak ogolem ostatnio podobny widzialam w reserved no przepiekny ale niestety nie bylo mojego rozmiaru, juz myslalam nawet zeby sobie kupic odrobine za duzy ale to bez sensu, nie chce wygladac jakbym zakladala ciuchy po starszej sjiostrze..czekam na info co do tej paltka -
Ulcia
ja ten płaszczyk widziałam dzisiaj w ZT i było ich duzo. Jezeli mówimy o tych samych :P -
Cytrynka
-
Ulcia
-
Cytrynka
-
Ulcia
czarna, na suwak, z takim czyms jeszcze wystającego z rekawów i u dołu kurtki. ma kaptur z przypinanym takim futerkiem na zatrzaski (?) Taka srednia na grubosc. ALe mi sie podoba :) za 159zł w ZT kupilam. -
Sonitta :)
Zajebiste kurtki są w tym sezonie w Housie! Ja sobie kupiłam... Są też super płaszczyki! Bombowe! Także pierwsze co to leć do Housa! Ale w NY tesh są niezłe... xD -
Sonitta :)