Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krynia

dziurki same sie nie robia...
  • krzemien

Zgadzam sie z krynią,Ja osobiście jeszcze nic nie rozwaliłam z NY i zamiaru nie mam!Mają strasznie fajne bluzy :P
  • Krynia

bluzy,bluzeczki i nie tylko!! :) wszystko fajne ,jeszcze zalezy jaki kto ma gust... :)
  • o s a a a

>Krynia napisała:
    >dziurki same sie nie robia...

chyba sama sobie nie zrobiłam :|
  • Krynia

zle zrozumialas...
  • have fun!

>Krynia napisała:
    >dziurki same sie nie robia...

ale mi też się w jednej bluzce dziurka mała zrobiła... o!
  • Krynia

no kurde,bo to od klipsa moze!! tak jest czasami,od materialu zalezy.o!; )
  • żwawy wawrzyn

Szczerze, to ostatnio coraz gorsze jakosciowo te rzeczy...
  • o s a a a

>Krynia napisała:
    >no kurde,bo to od klipsa moze!! tak jest czasami,od
    >materialu zalezy.o!; )

nie od klipsa. ! poprostu sie zrobiła sama. w parniuuu
  • Anonim

Z jakością jest róznie. Najgorsze są ubrania fishbone'a. Mam jedną fajna bluzę, czerwoną... tyle ze jak kiedyś założyłem podkoszulek i nieco się spociłem to podkoszulek gdzieniegdzie zrobił się czerwony; )
  • heyah!

potwierdzam.. mi bluza fishbone'a sie mechaci że tak powiem :P
  • Anonim

Ja kupiłem fajną bluzę i musiałem ją reklamować bo była dziura na przodzie przy kieszeni i nie zauważyłem jej ale reklamacja w Arkadii była spoko i wymieniłem na ten sam model bez dziury :):)
    Ale czasem nawet na sklepie widzę niektóre ciuchy z wadami wiec jakość różna bywa ale i promocji sporo fajnych często jest :):)
    I mogli by jakieś modele ciuchów robić bez kaptura bo każdy model go ma; /;/
  • PinaColadka^^

jakość nie jest zadowalająca, ale można znależć fajne ciuszki w przyzwoitych cenach
  • Agat.

Ja bardzo często widzę,jakieś rzeczy w przecenie tylko dlatego,że np.coś ma plamy albo jest dziura.Dawno już temu,widziałam bluzę upapraną jakimś czymś pomarańczowym.Normala kosztowała 80zł,a ta brudna ze 40-60zł...