-
Krynia
-
krzemien
Zgadzam sie z krynią,Ja osobiście jeszcze nic nie rozwaliłam z NY i zamiaru nie mam!Mają strasznie fajne bluzy :P -
Krynia
bluzy,bluzeczki i nie tylko!! :) wszystko fajne ,jeszcze zalezy jaki kto ma gust... :) -
o s a a a
>Krynia napisała:
>dziurki same sie nie robia...
chyba sama sobie nie zrobiłam :|
-
-
Krynia
-
have fun!
>Krynia napisała:
>dziurki same sie nie robia...
ale mi też się w jednej bluzce dziurka mała zrobiła... o! -
Krynia
no kurde,bo to od klipsa moze!! tak jest czasami,od materialu zalezy.o!; ) -
żwawy wawrzyn
-
o s a a a
>Krynia napisała:
>no kurde,bo to od klipsa moze!! tak jest czasami,od
>materialu zalezy.o!; )
nie od klipsa. ! poprostu sie zrobiła sama. w parniuuu -
Anonim
Z jakością jest róznie. Najgorsze są ubrania fishbone'a. Mam jedną fajna bluzę, czerwoną... tyle ze jak kiedyś założyłem podkoszulek i nieco się spociłem to podkoszulek gdzieniegdzie zrobił się czerwony; ) -
heyah!
-
Anonim
Ja kupiłem fajną bluzę i musiałem ją reklamować bo była dziura na przodzie przy kieszeni i nie zauważyłem jej ale reklamacja w Arkadii była spoko i wymieniłem na ten sam model bez dziury :):)
Ale czasem nawet na sklepie widzę niektóre ciuchy z wadami wiec jakość różna bywa ale i promocji sporo fajnych często jest :):)
I mogli by jakieś modele ciuchów robić bez kaptura bo każdy model go ma; /;/ -
PinaColadka^^
jakość nie jest zadowalająca, ale można znależć fajne ciuszki w przyzwoitych cenach -
Agat.
Ja bardzo często widzę,jakieś rzeczy w przecenie tylko dlatego,że np.coś ma plamy albo jest dziura.Dawno już temu,widziałam bluzę upapraną jakimś czymś pomarańczowym.Normala kosztowała 80zł,a ta brudna ze 40-60zł...