• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ninka

Ostatnio przejechałam się na jakości ubrań kupionych w NY.

Zrobiły mi się dziurki w bluzkach gladkich amisu- pomyślałam, że to możę byc wina pralki (bo pralke miala starą)
    Ale ostatnio zauważyłam (a pralke mam juz nową), że na mojej różowej bluzce fishb. robi się dziurka :/ a jadąc na rowerze zauważyłam ze robi się na rybaczkach.

świetnie.
  • bahni

Zależy od ciuchu,niektóre są naprawde marnej jakości(te tanie najczęściej po kilku pranich nadają sie na szmaty)
  • Anonim

kochana to powinnas tam isc i zglosic do reklamacji napewno ci przyjmiemy hehe tzn nie ja ale szefostwo raczej tak bo po tym co mowisz to to jest wina ubrania a nie twoja =)
  • ninka

taaaa.
    tyle, ze mam tendencję do wywalania rachunków..... ale jak teraz coś kupię to paragon zachowam.
  • ninka

>bahni napisał
    >Zależy od ciuchu,niektóre są naprawde marnej jakości(te
    >tanie najczęściej po kilku pranich nadają sie na szmaty)

owszem dwie bluzki były chyba z przeceny, ale rybaczki i inna bluzka nie; /
  • ..

Co do zakupów w NewYorkerze to trzeba sie zastanowić czasami ponieważ można się oszukać. Później jest gorzej z ewentualnym zwrotem jakiejś rzeczy bo kasy nie zwrócą i tylko można wymienić.
    Bez względu na to czy coś jest na przecenie czy nie to i tak oglądajcie dokładnie te rzeczy, które chcecie kupić żeby później się nie rozczarować.
    Warto także zawsze porównać oferty z innych sklepów które czasami proponują lepszą jakość za nieco niższą lub wyższą cenę.
    Pozdrawiam;)
  • ★ ϚмеrƑеτĸα ★

Ja jakoś jeszcze nie zawiodłam się na ich ciuszkach.
    Fakt trzeba oblookac żeby potem lipy nie było że O_o
  • ~:Mar┼yn:~

choojowe maja rzeczy niestety;/
  • Krynia

to nie kupuj,kazdy ma swoj gust,nie?ale rzeczy sa bardzo fajne i czesto mozesz kupic cos extra i z przeceny;)
  • Aлина.

to zależy jaki ciuch... niektóre żeczywiście mają bardzo niską jakość... ale ja kupuję takie które są warte kupienia... a jakość ubrania można poznać odrazu, prznajmniej ja poznaję;]
  • terefere

hehehe:) Mi tam sie nie niszczą, ale to może dlatego że co tydzień kupuję nowe i o starszych zapominiam;p:)
  • Cytrynka

ja jestem jakas dziwna zauwazylam ze mi sie ciuchy szybko nudza i kupuje sobie nowe a w tatmtych nie chodze bo wydaja mi sie obciachowe..czy wy tez tak macie??czy to tylko ja mam jakis problem ze soba??
  • Anonim

mi się raczej nie nudzą. a co do jakości. moim zdaniem jest dobra. na razie nic mi się nie porwało itd.
  • Anonim

...a ja kupiła taką zarąbistą czarną bluzę ze srebrną żabą :) moja ulubiona bluza...ale starsznie szybko się sprała...;/
  • o s a a a

>~~~Paulka~~~ napisała:
    >...a ja kupiła taką zarąbistą czarną bluzę ze srebrną
    >żabą :) moja ulubiona bluza...ale starsznie szybko się
    >sprała...;/
    moja koleznka ja. ma.. i chyba juz po 3 praniach ten kolor srebny zszedł.

ja nie narzekam na nic jak narazie; P
  • have fun!

kupiłam czerwoną bluzę. strasznie puszcza kolor :/
    Muszę prać ją w ręku... <buu> :(
  • Krynia

czasem tak jest...kolory sier pierze w 30°C a czasem recznie.albo pierz z czerwonymi,hehe
  • o s a a a

ioooooooooo zrobila mi sie spora dziura ^^ w bluzie. z przeceny.
    no ale jednego dnia kosztowala 100 cos a po przecenie 60 ^..
  • Krynia

moze to byla dziura po klipsie?czasem tak sie zdarza...
  • o s a a a

nieee.. wczesniej jej nie bylo tak jakos po 3 praniu zobaczylam.; P
  • 1
  • 2