- 1
- 2
-
ninka
Ostatnio przejechałam się na jakości ubrań kupionych w NY.
Zrobiły mi się dziurki w bluzkach gladkich amisu- pomyślałam, że to możę byc wina pralki (bo pralke miala starą)
Ale ostatnio zauważyłam (a pralke mam juz nową), że na mojej różowej bluzce fishb. robi się dziurka :/ a jadąc na rowerze zauważyłam ze robi się na rybaczkach.
świetnie. -
bahni
Zależy od ciuchu,niektóre są naprawde marnej jakości(te tanie najczęściej po kilku pranich nadają sie na szmaty) -
Anonim
kochana to powinnas tam isc i zglosic do reklamacji napewno ci przyjmiemy hehe tzn nie ja ale szefostwo raczej tak bo po tym co mowisz to to jest wina ubrania a nie twoja =) -
ninka
taaaa.
tyle, ze mam tendencję do wywalania rachunków..... ale jak teraz coś kupię to paragon zachowam. -
-
ninka
>bahni napisał
>Zależy od ciuchu,niektóre są naprawde marnej jakości(te
>tanie najczęściej po kilku pranich nadają sie na szmaty)
owszem dwie bluzki były chyba z przeceny, ale rybaczki i inna bluzka nie; / -
..
Co do zakupów w NewYorkerze to trzeba sie zastanowić czasami ponieważ można się oszukać. Później jest gorzej z ewentualnym zwrotem jakiejś rzeczy bo kasy nie zwrócą i tylko można wymienić.
Bez względu na to czy coś jest na przecenie czy nie to i tak oglądajcie dokładnie te rzeczy, które chcecie kupić żeby później się nie rozczarować.
Warto także zawsze porównać oferty z innych sklepów które czasami proponują lepszą jakość za nieco niższą lub wyższą cenę.
Pozdrawiam;)
-
★ ϚмеrƑеτĸα ★
Ja jakoś jeszcze nie zawiodłam się na ich ciuszkach.
Fakt trzeba oblookac żeby potem lipy nie było że O_o -
~:Mar┼yn:~
-
Krynia
to nie kupuj,kazdy ma swoj gust,nie?ale rzeczy sa bardzo fajne i czesto mozesz kupic cos extra i z przeceny;) -
Aлина.
to zależy jaki ciuch... niektóre żeczywiście mają bardzo niską jakość... ale ja kupuję takie które są warte kupienia... a jakość ubrania można poznać odrazu, prznajmniej ja poznaję;] -
terefere
hehehe:) Mi tam sie nie niszczą, ale to może dlatego że co tydzień kupuję nowe i o starszych zapominiam;p:) -
Cytrynka
ja jestem jakas dziwna zauwazylam ze mi sie ciuchy szybko nudza i kupuje sobie nowe a w tatmtych nie chodze bo wydaja mi sie obciachowe..czy wy tez tak macie??czy to tylko ja mam jakis problem ze soba?? -
Anonim
mi się raczej nie nudzą. a co do jakości. moim zdaniem jest dobra. na razie nic mi się nie porwało itd. -
Anonim
...a ja kupiła taką zarąbistą czarną bluzę ze srebrną żabą :) moja ulubiona bluza...ale starsznie szybko się sprała...;/ -
o s a a a
>~~~Paulka~~~ napisała:
>...a ja kupiła taką zarąbistą czarną bluzę ze srebrną
>żabą :) moja ulubiona bluza...ale starsznie szybko się
>sprała...;/
moja koleznka ja. ma.. i chyba juz po 3 praniach ten kolor srebny zszedł.
ja nie narzekam na nic jak narazie; P
-
have fun!
kupiłam czerwoną bluzę. strasznie puszcza kolor :/
Muszę prać ją w ręku... <buu> :( -
Krynia
czasem tak jest...kolory sier pierze w 30°C a czasem recznie.albo pierz z czerwonymi,hehe -
o s a a a
ioooooooooo zrobila mi sie spora dziura ^^ w bluzie. z przeceny.
no ale jednego dnia kosztowala 100 cos a po przecenie 60 ^.. -
Krynia
-
o s a a a
- 1
- 2