Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Słyszałam, że zwroty są przyjmowane dosyć niechętnie... czy to prawda? W ciągu ilu dni można dokonać zwrotu?
  • Anonim

w ciągu 2 tygodni można dokonać zwrotu :D
  • zuzia.

nie mozna dokonac zwrotu...; / przynajmniej w arkadii.... mozna wymienic na cos innego ...
  • Anonim

Zwrotów w NY nie ma wogóle. Można wymienić na cokolwiek innego w tej samej cenie albo wyższej z dopłatą. Wymiana jest w ciągu 2 tygodni tylko z paragonem, więc lepiej je zachować.
  • Ulcia

I za to nie lubie NY; / Nie ma zwrotow....
  • bożenka

no tak, najlepiej to kupić, ubrać się na imprezkę a potem zwrócić. GŁUPOTA.
  • Krynia

Mysli sie zanim sie kupuje,a nie potem sie odechcialo i zwrocic sie chce,a tu kiszka-nie ma zwrotow.Potem pretensje do sprzedawcy,a przeciez wisi informacja za kasa :"...zwrotow nie przyjmujemy".
    Okulary na nosek i czytac informacje,ktore w kazdym sklepie sa obok kasy,a dopiero potem kupowac albo i nie.I nie narzekac;bo to wasz wybor,nikt na sile nie kaze wam kupowac.
  • Anonim

No wiesz... istnieją pewne prawa dotyczące zwrotu... poza tym zapytać się o nie to nie przestępstwo, skoro ktoś ładnie się zapytał, to można mu odpowiadzieć jak człowiek... Nie sądzę byś zawsze kupiła to co chciała i byłabyś z tego zawsze zadowolona, jeżeli tak to masz niezłego farta...
  • Magda eM :D

ja nie mam pojęcia...nie miałam jak narazie potrzeby zwracania czegokolwiek co kupiłam;)
  • Krynia

nie mialas potrzeby zwracania,bo wiesz co chcesz i co si sie podoba:) pozdro i oby tak dalej:):):)
  • Ulcia

Ja tez jeszcze nigdy niczego nie zwróciłam, ale zawsze wole miec pewnosc ze jak mi sie jednak odwidzi to bede mogła zwrócic :P
  • Krynia

ze zwrotami jest naprawde ciezko,pracowalam w sklepach z odzieza,wiec wiem;)ale wymienic zawsze mozna w ciagu tygodnia i z paragonem oczywiscie:)
  • korczak

Ja też czasem zwracam ale głównie po imprezie; -)))))
    A tak poważnie to po odejściu od kasy zwroty nie będą przyjmowane- bo od zwrotów sprzedawca może dostać zawrotów hihihihiihihihihi
  • Krynia

wariat ; );) ale zgadzam sie w 100% z wypowiedzia kolegi powyzej:):):):):):):):):)
  • Nicolandia

moja siorka ostatnio chciala zwrocic torebke bo znalazla lepsza:) i powiedzialy jej babki, ze kasy nieoddaja tylko moze na inne rzeczy za te sama lub wyzej cene wziac
  • Krynia

to prawda;KASJERKI lub raczej kierowniczki mialy racje,rzeczy zakupione nie podlegaja zwrotom tylko wymiana.i nawet bardzo dobrze,trzeba sie zastanowic nad kupnem zeby nie zalowac pozniej zlej decyzji:)
  • Anonim

Niom w New Yorker reklamacje sie zdarzają. Mi się zdarzyła bluzy co miała dziurę wiec czasem się trafia na różnej jakości ciuszki więc są podstawy do reklamacji.
    Towar raczej wymienią na ten sam bez wad ale raczej kasy nie zwracają chyba że w wyjątkowych przypadkach hehe :)
  • Andy

Różnie jest z tymi zwrotami. Zazwyczaj niechętnie albo wogole nie podejmują się zwrotów. W NY w Rzeszowie wycwanili sie doi tego stopnia, żde wywiesili przy kasie kartke z taka info; D
  • ewelina Ka

HEJ! Ja mam taki problem, że po tygodniu noszenia torebki z NY poszły szwy i suwak sie rozleciał i tu właśnie mam pytanie, czy będę mogła takie cos reklamować? Czy wymienią mi na nową lub naprawią?