-
żwawy wawrzyn
Jak wiecie, dzis, tj 7.02.2007 r. zostalo otwarte nowe centrum handlowe w centrum Warszawy, Zlote Tarasy. Mimo tego, ze ludzi bylo tam tyle, ze nie dalo sie normalnie tam poruszac, do New Yorkera dotarlam, choc nie weszlam :P
Jaki tam NY jest WIEEEEEEEELKI! Na pewno najwiekszy w Warszawie :)
Jak juz zwiedzicie to nowe zacne miejsce kolo dworca centralnego, to pochwalcie sie.
Rosnie konkurencja dla Arkadii, juz to widze :P -
Olga
Szczerze mówiąc Arkadii nic nie pobije :P A w Złotych Tarasach dziś byłam i szczerze mówiąc trudno mi ocenić bo było mnóstwo ludzi i nigdzie nie można było się dostać. A New Yorker?? Miodzio... :))Więcej rzeczy niż w arkadi, których zresztą nie widziałam do tej pory. Tylko kurcze 30 minut szukałam kibla :/ -
..
-
Fαdα.
-
-
ninka
ja nie byłam i się prędko nie pojawię. poczekam "aż przejdą pierwsze tłumy" i zrobi sie luźniej :P -
zuzia.
>**Tomek** napisał
>Jeśli chodzi o sklep to spory i jest w czym wybierać:)))
przeciez jest to samo co w NY w arakdii chyba ze choddzi Ci o to ze w NY ogolnie jest w czym wybierać -
..
-
zuzia.
-
..
-
zuzia.
-
..
-
Kolman
A ja jeszcze nie wiem czy mi sie tam podoba. Nie byłam jeszcze. Ale chyba w ten weekend pojade -
Anonim
a ja widzialam tam ktoregos Mroczka:D:D hehehe fajnie tam, strasznie ogromny ten new yorker:P -
Śmiech na sali
W złotych tarasach byłem dzisiaj zamiast w szkole :P hmm... Arkadia zdecydowanie lepsza!!!!! ale tu tez było w czym poprzebierać, fajne czapki, mało spodni, zajebiste dodatki :) -
nie ogarniam
NY jest tam beznadziejny troszeczke tam nic nie ma :((
arkadia lepsza.! (; -
wawka
witam;) new yorker w tarasach super ale nie ma to jak arkadia........;)
może wpływają na to zajebiści sprzedawcy;)no i jedna najukochańsza asystentka......he he he;)-oczywiscie mowa o MaRzCe;)
a wracając do new yorka w tarasach to chyba najbardziej podobaja mi sie kasy....bardzo dobre położenie..... -
sylwestra
ja tam bede jezdzic i do arkadii , i na tarasy ...oba NY sa fajne ...zawsze siedze tam okolo godizny i nie moge sie zdecydowac ..... w innych sklepach przymeirzam 2 rzeczy , w New Yorkerze 20 rzeczy ...:P -
Anonim
Byłam w New Yorkerze...wielki; D i dotego strasznie tam duszno;D...Ale jak zwykle coś się kupiło^^...chociaż mówili że będą przeceny, ale wcale nie były:/ zawsze drogie jak licho;p -
zuzia.
bo w złotych tarasach nie ma a w arkadii sa widzialam spodnie (rurki)dlugie za 9.90 mi tam sie niepodobaly ale inni je przymierzali + jakis sweterko-golf za 3.90 ha ha ha; p nie no serio kto tu mowi ze nie ma przecen :p tylko... wyszłam wtedy z NY z niczym hehe... ale mozecie zobaczc co tam jets; p -
Fαdα.