- 1
- 2
-
.Dusia.
-
Megg
-
żwawy wawrzyn
-
angie
-
-
Ulcia
-
kalicińska
Macię rację,Emo przeważa w tym sklepie.Dlatego też zwątpiłam,i przeżuciłam się na croppa,house... -
Śmiech na sali
-
Anonim
emo rzeczy stają sie nudne. wszędzie tego pełno .
ale nadal pozostałam przy NY. rzadziej co prawda. ale, zawsze to zerkne. Co prawda teraz częściej wole zerknąć do croppa, albo przejrzeć fajne ciuchy na allegro. -
psychonauta.
i połowa wawy (i nie tylko) w nich śmiga... ah. ale jest jedna bluza taka słitaśna; D -
O.
ja sobie kupiłam koszulkę emo... jest dosyć fajna chociaż nie jestem nosicielką tego stylu. Niektóre ciuchy sa wporzadku... -
Anonim
-
R U D Z I Ń S K A.
Ale to zależy... Niektóre bluzki sa po prostu boskie, ale w połączeniu z innymi ciuchami może wyjść coś zupełnie innego niż tkz. "EMO". Trzeba po prostu dobrac, ale racja takie ciuchy przeważają, ale jeśli je połączyć z ubraniami z croppa czy housea to wygląda to moim zdaniem dobrze. :) -
O.
Dokładnie;]
a powracając do koleżanki powyżej to np. moja koleżanka ubiera się w "stylu" emo, a wcale nie jest osobą pesymistyczną, nie tnie się, itp. Po prostu ma taki wizerunek... Chyba można go nazwać stylem ubierania?
jak nie to przepraszam z gory:P -
Anonim
-
Cindy <33
wg. mnie emo tost fajne ale bez przesady jak idzie takie "emo" przez ulice i pokazuje swoje rany po podcinaniu to jest ciut zalosne.ale styl jako styl ubierania jest git :D.a co do NY i tych "emo" ciuszkow to jest ich coraz wiecej...i to jest fajne xD bo duzo osobek teraz sie tak ubiera i im sie to podoba :) min np., tez emo sie podoba. :D -
Anonim
ahh..
emo.
no tak.
lubie. naprawde podobają mi sie ubrania w tym e..jak wy to lubicie nayzwać,,stylu'',ale bez przesady
-
Anonim
Każdy uważa, że ajk EMO to sie tnie ...
Może nak spojrzycie na to, że jakoś większość tak nie robi !!!!
To jest dopiero żałozsne ...; / Naprawde to nie jest Ok .
A jeśli komuś nie pasuje to niech się zajmie sobą ... nie rozumiem takich !!!! Gadaa o kims a sami zle robia ...
Eh; / -
.Dusia.
Pociełam się bo wszyscy myśleli, że tylko udaję, że jestam emo... Teraz strasznie tego, zaluje!!! A wszyscy mieli racje... Nigdy nie sluchalam, ani nie lubilam emo. Dlatego przeszlam na róż. Bo świat jest piękny i uroczy, kiedy jest różowy =) -
Anonim
-
Cindy <33
- 1
- 2