New Yorker [493]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .Dusia.

uwielbiam emo, a w new yorker jest mnóstwo rzeczy w tym stylu!
  • Megg

no!! Poprostu boskie :P:P
  • żwawy wawrzyn

...i dlatego przestałam lubić NY.
  • angie

ja też :P przerzuciłam sie na house; ]
  • Ulcia

a ja na h&m
  • kalicińska

Macię rację,Emo przeważa w tym sklepie.Dlatego też zwątpiłam,i przeżuciłam się na croppa,house...
  • Śmiech na sali

new yoorker schodzi na psy, emo to kurwy.
  • Anonim

emo rzeczy stają sie nudne. wszędzie tego pełno .
    ale nadal pozostałam przy NY. rzadziej co prawda. ale, zawsze to zerkne. Co prawda teraz częściej wole zerknąć do croppa, albo przejrzeć fajne ciuchy na allegro.
  • psychonauta.

i połowa wawy (i nie tylko) w nich śmiga... ah. ale jest jedna bluza taka słitaśna; D
  • O.

ja sobie kupiłam koszulkę emo... jest dosyć fajna chociaż nie jestem nosicielką tego stylu. Niektóre ciuchy sa wporzadku...
  • Anonim

Emo to nie styl...
  • R U D Z I Ń S K A.

Ale to zależy... Niektóre bluzki sa po prostu boskie, ale w połączeniu z innymi ciuchami może wyjść coś zupełnie innego niż tkz. "EMO". Trzeba po prostu dobrac, ale racja takie ciuchy przeważają, ale jeśli je połączyć z ubraniami z croppa czy housea to wygląda to moim zdaniem dobrze. :)
  • O.

Dokładnie;]

a powracając do koleżanki powyżej to np. moja koleżanka ubiera się w "stylu" emo, a wcale nie jest osobą pesymistyczną, nie tnie się, itp. Po prostu ma taki wizerunek... Chyba można go nazwać stylem ubierania?

jak nie to przepraszam z gory:P
  • Anonim

hmmmmm
  • Cindy <33

wg. mnie emo tost fajne ale bez przesady jak idzie takie "emo" przez ulice i pokazuje swoje rany po podcinaniu to jest ciut zalosne.ale styl jako styl ubierania jest git :D.a co do NY i tych "emo" ciuszkow to jest ich coraz wiecej...i to jest fajne xD bo duzo osobek teraz sie tak ubiera i im sie to podoba :) min np., tez emo sie podoba. :D
  • Anonim

ahh..
    emo.
    no tak.
    lubie. naprawde podobają mi sie ubrania w tym e..jak wy to lubicie nayzwać,,stylu'',ale bez przesady

• Anonim

Każdy uważa, że ajk EMO to sie tnie ...
    Może nak spojrzycie na to, że jakoś większość tak nie robi !!!!
    To jest dopiero żałozsne ...; / Naprawde to nie jest Ok .
    A jeśli komuś nie pasuje to niech się zajmie sobą ... nie rozumiem takich !!!! Gadaa o kims a sami zle robia ...
    Eh; /
  • .Dusia.

Pociełam się bo wszyscy myśleli, że tylko udaję, że jestam emo... Teraz strasznie tego, zaluje!!! A wszyscy mieli racje... Nigdy nie sluchalam, ani nie lubilam emo. Dlatego przeszlam na róż. Bo świat jest piękny i uroczy, kiedy jest różowy =)
  • Anonim

No to wspólczuje ... xDD
  • Cindy <33

hihi^^rozow jest slodki :)
  • 1
  • 2