-
Anonim
podobają Wam sie ?? Bo ja ostatnio jak bylam w NY na Wileniaku (100lica) to byl taki bajzel w tych kostiumach ze nie szło nic zobaczyc =] ale ogolnie niezle byly, z tego co widzialam =P -
Marcelka
nie ma co ukrywać...w NY jest jeden wielki bałagan :)
dzisiaj jednej kobitki slyszalam takie slowa "czuje sie jakby tu tydzien nie sprzątane było"
a co do kostiumów kąpielowych to mi się tam podobają :) sama mam z NY, co prawda z zeszłego sezonu ale ładniusi -
Fαdα.
mi tez siepodobaja...ale mam juz 2 kostiumy... i nie mam kasy na nowy... a szkoda bo bym se w NY kupila; / -
zuzia.
ja mam nowy własnie z NY :D
bałagan to tam jest spory... hehe
ale to nie jest wina NY tylko ludzi... ludzie tyle przymierzają bo te kostiumy są naprawde ładne a no i w innych sklepach nie ma takiego bałaganu bo... nie ma takich ładnych kostiumow :D i nikt ich nie przymierza... :P -
-
Fαdα.
-
zuzia.
no przyznali mi rację ... :D..
ja sie dopiero wypowim za 2 tyg. jad3e sobie na wakacje... :D
papa :* pozdr 4 all :* -
żwawy wawrzyn
Ja mam z tamtego roku kostium i jest super; )
Ogólnie są bardzo ładne. -
Marcelka
powiem szczerze ze dzisiaj na WIlenskim z kostiumow nic specjalnego nie widzialam ale ogolnie w NY sa bardzo ladne -
I'm no angel, but.....
Bardzo mi sie podobaly stroje kapielowe..wiec kupilam komplecik.. prezentuje sie rewelacyjnie :) ale mam jedno zastrzezenie.. powlazily za material drobne, ciemne smietki.. i nawet w pralce nie chca sie wyprac :( a niestety stroj jest w jasnym kolorze i borykam sie z roznymi spsobami ich trudnego usuniecia :P -
Anonim
mi sie szczerze mówiąc w tym roku nie bardzo podobaja........ale w tamtymbyły swietne kupiłam taki pomarańczowo-biały wszysczy mówili, ze zajebisty:) a w tym......nie wiem gdzie kupic jak nie w NY:D nie no cos sie znajdzie.........:P -
zuzia.
a ja jakiś czas byłam to nie bylo nic ciekawego oczywiscie moj oczywiscie sie wyrozniał .... :P
a widziałam dziewczyne w Grecji w kostiumie z NY :D -
Kati :)
Ja ostatnio, w niedziele kupiłam kostium z NY taki czarny z biało, błekitnymi kwiatkami...jeszcze go nie wypróbowałam ale wydaje mi sie ze będe z niego zadowolona -
gośka kowalska
-
ღYour Pearlღ
Ja mam kostium NY z tego rocznej kolekcji i jestem bardzo zadwolona ; ) -
Anka
mi sie bardzo podoba kostium z NY brazowy z ptkiem i napisem beach :)