Na Wspólnej [2034]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Słyszeliście, Ze Leszek Lichota chce zrezygnować z serialu i jako grzesiek wyjedzie do Irlandi i zaginie :((((
  • Daniel

oooo, szkoda ale jak tak to przyjedzie Wiesiek na na wspólną powie że kupił zmywarkę i pralkę i sie oświadczy Żanecie:P
  • Anonim

na prawde?? szkoda;/

chociaż by mogli kogoś zamiast Grzesia wstawić.....
  • Daniel

nie tam już jak tak to wole jak on zginie niż mają kogoś wstawiać za niego ale go naprawdę szkoda bo grał fajna postać...
  • Aga

a skąd macie takie info? gdzieś są przyszłe odcinki zapisane czy to wiadomość z prasy?
  • a.

Nie podoba mi się to jak ekipa zamierzała rozwiązać wątek Grześka.
    Zaginięcie? Przecież Żanetka się załamie, Pani Maria pewnie kolejnego zawału dostanie i w ogóle będą same smęty
  • Anonim

Ja z gazety, ale jak moja kol. podeszłą w dzień dobry tvn po autograf, to jakiś chłopak powiedział do niej o tym odejściu, a ANIA odpowiedziała, że już nie musi oglądać, ja wie wszystko.....
  • Anonim

• Alex Bosh Mastercook

>a. napisała:
    >Nie podoba mi się to jak ekipa zamierzała rozwiązać
    >wątek Grześka.
    >Zaginięcie? Przecież Żanetka się załamie, Pani Maria
    >pewnie kolejnego zawału dostanie i w ogóle będą same
    >smęty

Dokładnie!
  • Anonim

Mogliby przynajmniej wstawić innego aktora:)
  • Daniel

z innym aktorem by było jeszcze gorzej:P
  • ღ¤SaShA¤ღ

Wieszyć mi się nie chce :(
  • Anonim

no nie?? <plakac mi sie chce>
  • wampirzyca

Hmm.. ja też o tym słyszałam i to już dawno. I moim zdaniem to jest totalna głupota. Ja rozumiem że ten aktor chce odejść z serialu ale nie musieli tego robić tak drastycznie i akurat teraz kiedy wszystko sie im zaczyna sie układać. Tak trochę głupio. Pojedzie do tej Irlandii i już nie wróci nie zbyt fajnie. ehh.. a ich wesele takie było fajne xD :D ehh.. :( szkoda bo Grzesiek to naprawdę bardzo fajna postać; (
  • Daniel

w 100% sie zgadzam z osobą wyżej:)
  • xx

to że Grzesiek ma odejść wiadomo było już od roku, i od roku już pisano scenariusz "pod jego odejście", sprawa z jego odejściem miała zostać zakończona do końca roku i tak się stanie niestety...
  • Anonim

no ale innego aktora nie mogą wsadzić??
  • Anonim

nie bo to bedzie tak ze grzes zaginie i wrócą z irlandi tylko jego bagarze...
    a teraz w nw jest hujowo wszyscy nie szczesliwi; [ a marta urodzi dziecko ktyóre umrze przy porodzie
  • Anonim

właśńie, ale jak on odejdzie wszyscy jeszcze gorzej będą nieszczęśliwi <pewni p.Maria znowu dostanie zawału>
  • Anonim

>:* Paulinka :* napisała:
    a marta
    >urodzi dziecko ktyóre umrze przy porodzie

naprawde???