-
Anonim
-
asque
-
Michal
Wystarczy pojechac na turniej Strong Manow, tam na pewno bedzie Pudzian; -) -
Anonim
-
-
Sylvik.
Ja kiedys widzialam Asie Jablczynska (serialowa MArte) w Carrefourze Reduta=P -
Tom
-
Anonim
-
§°Sylwuś°§
hehe a ja widzialam wszystkich :D dlatego ze czesto przechodze tamtedy gdzie nagrywaja :D -
Marja
czesto nagrywaja odcinki pod moim własnym balkonem. kiedys krecili scene z Konradem i Moniką to elegancko obsępiałam co sie dzieje z góry.... :D dla Konrada warto bylo tam wystac :P -
ஜPłetwaஜ
-
Anonim
-
Grono.Net
NIe zgadzam się Marta jest bardzooo fajna :P tytlko ma toką role, a to już nie jest jej wina :] a co do tego, czy kogos widzialaaam tak... Włodka Ziębe; D pod moim bloczkiem stał z fotelef i z żoną... no i widziałam tysz... Ewe Gawryluk i Romana :D -
Anonim
A ja widzialam tą dziewczyna igorka co gala w tenisa.. hyla dawno... no i jeszcze anie korcz :D (kogos pominelam?)
A propos. Jest taka ulica wspolna?
Jak tak to gdzie, przejade sobie tamtedy :) -
inż. SJ
Ja widzialam tego (zapomnialam imienia) z dlugimi wlosami, ktory sie bodajze malarstwem zajmuje. W empiku. Tak na niego spojrzalam - pomyslalam: kurcze, znajoma twarz, znajomy pewnie jakis.wiec podeszlam i sie usmiechnelam. A on sie tylko dziwnie popatrzyl na mnie. I dopiero potem dotarlo do mnie, ze przeciez to nie zaden znajomy, tylko poprostu z serialu go kojarze. Ale mi glupio bylo:] zonk -
.asia
ja widziałam Karoline, Kondrada, Romana i tą Asie (koleżanke Daniela)...; )))) -
Anonim
-
*.::Monia::.*
...ja widziałam Maxa w Teatrze Dramatycznym - występował wtedy Bartek (też z Na Wspólnej)...a i jeszcze spotkałam parę razy Julię (byłą dziewczynę Kamila)... -
Anonim
Ja osobiście znam Martę, Maxa widziałem w metrze i w Zakopanym, Michała w jednym z centrów handlowych w Wawie. Malczewskiego (widzialem go wiele razy) a reszty nie kojarze. -
magda
jest ulica wspolna, przy placu 3 krzyzy.
ale serial kręcą na chełmskiej czy jak ona tam sie zwie :)
widziałam nieraz asie jabłczyńską ( marte ) i matylde damiecka ( karoline ), a poza tym kręcili kilka odcinków serialu niedaleko mojego domu.
a! i matylda mieszka tez kolo mnie; ] -
Mrs M
Ja widziałam Igora, MArte, Włodka, Michała, Marie, Włodka i Izabele; ]