Na Wspólnej [2034]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja widziałam Kamila...
  • asque

GRZESIA ZIĘBĘ!!! wygrałam???;D
  • Michal

Wystarczy pojechac na turniej Strong Manow, tam na pewno bedzie Pudzian; -)
  • Anonim

Hehe :P
  • Sylvik.

Ja kiedys widzialam Asie Jablczynska (serialowa MArte) w Carrefourze Reduta=P
  • Tom

widziałem Kamila i Igora. ale wolałbym zobaczyc kogoś innego =)
  • Anonim

widzialam też Igorka,w galerii mokotów.
  • §°Sylwuś°§

hehe a ja widzialam wszystkich :D dlatego ze czesto przechodze tamtedy gdzie nagrywaja :D
  • Marja

czesto nagrywaja odcinki pod moim własnym balkonem. kiedys krecili scene z Konradem i Moniką to elegancko obsępiałam co sie dzieje z góry.... :D dla Konrada warto bylo tam wystac :P
  • ஜPłetwaஜ

Serialowa Marta jest tak beznadziejna na żywo jak w serialu
  • Anonim

Serialową Marte i Marie!
  • Grono.Net

NIe zgadzam się Marta jest bardzooo fajna :P tytlko ma toką role, a to już nie jest jej wina :] a co do tego, czy kogos widzialaaam tak... Włodka Ziębe; D pod moim bloczkiem stał z fotelef i z żoną... no i widziałam tysz... Ewe Gawryluk i Romana :D
  • Anonim

A ja widzialam tą dziewczyna igorka co gala w tenisa.. hyla dawno... no i jeszcze anie korcz :D (kogos pominelam?)
    A propos. Jest taka ulica wspolna?
    Jak tak to gdzie, przejade sobie tamtedy :)
  • inż. SJ

Ja widzialam tego (zapomnialam imienia) z dlugimi wlosami, ktory sie bodajze malarstwem zajmuje. W empiku. Tak na niego spojrzalam - pomyslalam: kurcze, znajoma twarz, znajomy pewnie jakis.wiec podeszlam i sie usmiechnelam. A on sie tylko dziwnie popatrzyl na mnie. I dopiero potem dotarlo do mnie, ze przeciez to nie zaden znajomy, tylko poprostu z serialu go kojarze. Ale mi glupio bylo:] zonk
  • .asia

ja widziałam Karoline, Kondrada, Romana i tą Asie (koleżanke Daniela)...; ))))
  • Anonim

Ja widziałam Michała :D
  • *.::Monia::.*

...ja widziałam Maxa w Teatrze Dramatycznym - występował wtedy Bartek (też z Na Wspólnej)...a i jeszcze spotkałam parę razy Julię (byłą dziewczynę Kamila)...
  • Anonim

Ja osobiście znam Martę, Maxa widziałem w metrze i w Zakopanym, Michała w jednym z centrów handlowych w Wawie. Malczewskiego (widzialem go wiele razy) a reszty nie kojarze.
  • magda

jest ulica wspolna, przy placu 3 krzyzy.
    ale serial kręcą na chełmskiej czy jak ona tam sie zwie :)
    widziałam nieraz asie jabłczyńską ( marte ) i matylde damiecka ( karoline ), a poza tym kręcili kilka odcinków serialu niedaleko mojego domu.
    a! i matylda mieszka tez kolo mnie; ]
  • Mrs M

Ja widziałam Igora, MArte, Włodka, Michała, Marie, Włodka i Izabele; ]