Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • qba

słuchajcie ludzie! tego tu jeszcze nie bylo ! ja bym chcial zjesc ramen! i znalazlem tylko jeden przepis i nie jest on jakos super dokladny http://hyuga.kgb.pl/ramen.htm tu go znajdziecie.bylbym wdzieczny jesli ktos dalby mi link gdzie dokladnie jest to opisane!z gory wielkie dzieki;)
  • YAroslaw

Kiedys sam szukalem przepisu(tak z ciekawosci) i duzo wiecej znalazlem na zagranicznych stronkach(w tej chwili nie podam, bo zadnej sobie nie zapisalem)
  • Ganja ^^

hahaha a ja mam ramen w arkaaadii hehehe....jutro ide z kumpelą obrabować restaurację hjehjehje;D
  • Rukia

Ja jadlam ramen w restauracji. Juz wiem dlaczego Naruto to tak bardzo lubi; ). Polecam. Mozna znalesc w arkadii, w jankach i w praktycznie kazdej innej japonskej restauracjii.
  • Kenai

A gdzie dokładnie w Arkadii i ile kosztuje porcja? :P
  • Werka Pajewska

Ja niestety nie wiem gdzie w Arkadii, ale mam o tyle szczęścia że niedalego mojego doma xD jest restauracja i tam jest ramen.
    Jeszcze go nie jadłam, ale niedługo mam zamiar właśnie go zjeść.
    ;)
  • Ganja ^^

W Arkadii w w-wie to koło Sphinxa(nie pamietam jak sie pisze;/) a porcja(duza micha) cos koło 20 ilus zeta
  • Anonim

A czy ktokolwiek wie, czy można dostać Ramen w Łodzi? :>
  • Anonim

Przez was zrobiłem sie głodny w ten weekend ide do Arkadi na Ramen :d
  • Anonim

ramen to tylko wege moge zjesc a nie wiem czy takowe są;p
    ale ostatnio miso jadłam, sushi wegetarianskie i piłam sake <3 odjazd. no. i nauczyla sie jesc paleczkami. znaczy nie musialam sie uczyc wlasnie bo jak je wzięłam do reki to od razu umialam. no! zawsze wiedzialam ze japonie to ja mam we krwi;p
  • źrebak

a czy ramen to nie jest przypadkiem zupka chinska, cos w rodzaju rosołu, tylko po prostu z dodatkami?? nie wiem czy jest to cos az tak wyjatkowego, ale powaznie, zrobiliscie mi smaka :D, tylko nie wiem gdzie jest ICHIRAKU w radomiu :PP
  • Ganja ^^

he..ja też nie wiem...jestem z W-wy.. ale ostrzegam bo ten ramen co jadłam w Arkadii mało mnie nie zabił( zwykle uwielbiam ostre rzeczy i wogle ale bez przesady...wszystko ma swoje granice) mimo to był pyszny....
  • suna-onna

ja mam ramen w domu... vifon znaczy:>
  • Ganja ^^

heh..a ja jutro będe robić z krewetkami; ] ciekawe jak będzie smakowac...eh aż się głodna zrobiłam...
  • Namida

Ja jak patrze na ramen to mi sie źle robi to wygląda jak nie wiem co resztki z obiadu!
  • Ganja ^^

a kto powiedział że resztki z obiadu są złe??...;D...
  • Namida

Haha!
    Nie wiem nie jadłam xD
  • Ganja ^^

to musisz sprubować...niekiedy są lepsze niz zwykły obiad XD
  • Namida

U mie w podstawówce zawsze w piątek na obiad były resztki z tygodnia xD Nie były zasmaczne xD
  • źrebak

a gdy ja kiedys pojechalem na oboz to co tydzien w piatek byla zupa gospodarcza - co tydzien byla to inna zupa, bo skladala sie resztek calotygodniowych. koszmar :|
| |

Naruto. lubisz? wejdz. dyskutuj. broń swego zdania. Zanim coś napiszesz : 1. Nie zakładaj now...

Fotki

Miejsca grona (0)