-
Antonio
Ile czasu stoicie w kolejce do wyciągu? W weekend, a ile w dzień powszedni? Gdzie? -
Anonim
-
Alex Bosh Mastercook
-
Alex Bosh Mastercook
Np. W Szklarskiej Porębie stoje z 5 minut.
W Ustrzykach Dolnych - ok. 3 minut.
W Szczyrku - ok. 4 min.
Różnie. :) -
-
Ralf
-
Pablo
W Zakopcu nawet 10 min.
W Witowie 1-2 min to max. Nie cierpię kolejek; ) -
Paulina :)
-
Maciek
i zależy o której godzinie. zależy czy kotoś się wpycha. zależy od bramki (można komercyjną :P). -
Oliveczka
na Chopku na Słowacji w godzinach szczytu to można stać nawet 45 min..:P -
Ralf
>Mачeк :P wrote:
>i zależy o której godzinie. zależy czy kotoś się
>wpycha. zależy od bramki (można komercyjną :P).
Piękna pozostałość po komuniźmie :P
-
Alex Bosh Mastercook
>Mачeк :P napisał
>i zależy o której godzinie. zależy czy kotoś się
>wpycha. zależy od bramki (można komercyjną :P).
Dokładnie tak. :P -
Anonim
ja w Brennej stałam jakieś 30 sekund w dni powszednie a w niedzielę jakąś minutkę! -
o!
hmm...zależy gdzie najdłużej to sie stoi w Polsce....chociaz w sumie to nawet nie wiem bo nie jeżdżę..... we Włoszech Austrii Słowacji w ogole sie nie czeka...chociaz czasami jak jest weekend zdarzy sie ze 2 3minutki...... -
ChrustAA
Zawsze jezdze na samym otwarciu. Jak kolejka przekracza dwu trzy krpotny czas zjazdu sprzedaje karnet. Na slowacji w swieta wyglada to tak ze jezdzi sie od 8:30 do max 12 a potem do domu. Generlanie stanie 20 minut w klejce by wjechac krzeslem 10 minut i zjechac na zatloczonej trasie 3 4 minuty uwazam ze bezsens -
Oliveczka
Dokładnie, zgadzam sie:) na Słowacji jeżdzić można tylko do jakiejś 11-12 bo później to już sa takie kolejki, że ich widok tylko odstrasza..:P -
Dżony z Arizony
-
Maciej
-
Krystian
-
Ola
w Bukowinie Tatrzańskiej w najgorszych godzinach stoi sie 10, góra 15 minut. a tak to krócej; ] -
zet
a staliście kiedyś w kolejce do kolejki (:D) na kasprowy? tak to się zdarza ze 2 godziny :O