-
inż. Buber-Turbo
czesc...
gdzie w tym roku jedziecie psmigac na stokach narciarskich czy snowborddowych...
Je jade do Austrii... potem napisze dokłądniej jaki region... -
Anonim
ja jak co roku udarzam w Beskid Sądecki - Tylicz, Jaworzyna Krynicka-pierwszy raz... ogólnie jestem mocno początkująca:) -
Magda.
-
Domi
bylam z powodow finansowych w polsce w Wierchomli warto pojechac na prawde fajne warunki i niskie ceny i na slowacje blisko; ) -
-
Anonim
-
Urka-Burka
-
Anonim
Co roczna kombinacja
Słowacja a potem Szczyrk
Słowacje juz zaliczylem dokaldniej region tej lawinki co ostatnio spadla
a do szczyrku w styczniu
Moze jeszcze gdzies jak finanse pozwolą ??
-
jezioranka
ja jade do Korbielowa;) naprawde fajnie i nie takie tłoki jak w Szczyrku... Potem moze do Włoch sie zobaczy; ) -
Anonim
ja jak na dzień dzisiejszy tylko do Białki...przyjemnie sie jeździ, trasy nie są jakieś super trudne, ale można się najeździć jak się chce...
jak się uda to pod koniec marca do Austrii się wybiorę :] -
inż. Buber-Turbo
Jeździłem kiedyś w Korbielowie.. ale to było kupe lat temu... od kliku lat Austri , Francja lub Włochy...
Lecz do Włoch nigdy więcej...
Może sie uda kiedys Szwajacarie odwiedzic; )) -
Star
-
Gasior
-
pacholak
-
miss M.
na ferie do włoch męczyć dzieciaki :] nawet nie wiem dokładnie gdzie, ważne że nie muszę za to płacić -
if I only
-
if I only
-
Anonim
Dzis wrocilem z Korbielowa, za 1,5 tygodnia wyjezdzam do Wloch (Val di Sole). Ehhh..... To jest zycie.... :) -
pietruszencja:D
-
...
-
Anonim
ej bez przesady :) bialka jest kiepsciutka pod wzgledem stokow. co innego infrastruktura (gastronomia itp).
poza tym wiecznie sakramenckie kolejki i ta wszechogarniajaca lansera.