-
Anonim
Czy ktoś już był w tym roku?? Jak jest przygotowany stok?? Duże kolejki?? -
młody
-
Anonim
>młody napisał
>Kolejek brak. Przygotowany... jak to szczotka. Cały
>czas nawadniają.
no to jutro pojade :] -
młody
-
-
Anonim
ja trenuje od poczatku i pwoeim szczerze tak...szanowni panowie wyciagowi puszczaja wode w zależnosci od ilosci osób z tego co widze i jak sie ich prosi o właczenie pomp bo jest tępo i narty sie pala to maja to za przeproszeniem w dupie...no i fajnie było tylko wczoraj jak złapał lekki mrozik i zrobił sie lód...No ale i tak fajnie ze jest gdzie jeździc -
Anonim
>młody napisał
>Pojedz. I odwiedz serwis narciarski przy okazji; )
Wezme stare narty... szkoda by mi bylo nowego sprzetu... -
Anonim
-
xxx
czy przed rozpoczeciem sezonu musze isc jakos przygotowac snowboard?(kupilem wczoraj deske)ale tak ogulnie np.w przyszlym roku czy musze chodzic do serwisu i ja przygotowac a sezon????? -
)) PAN BANAN ((
Ja na twoim miejscu zakonserwowalbym ja po sezonie, a przed tylko na goraco przesmarowal. -
Dr (S)TĘPIEŃ
-
Anonim
-
młody
Strona na razie jest w planach (nie mam za bardzo kiedy się tym zająć :( ).
Co do cenniku. Powiedz co cie interesuje to ci wszystko powiem :) -
Anonim
Jak liczone sa ceny za zjazdy na ilosc zjazdow czy mozna wykupic czasowe??I jakie sa ceny?? -
Anonim
-
Anonim
-
czerwiumc
>Koczar napisał
>dzieki:D
zapraszam w niedzielę od 18.30 do 20.30 na tyczki
http://www.strefa-ruchu.pl
-
Dr (S)TĘPIEŃ
generalnie to chyba jedyne miejsce w wawie gdzie tak dobrze zrobią ręcznie narty, ja dostalem kontakt tam z polecenia kumpel skorzystał już i genialnie nartki zrobione więc przed wyjazdem pod koniec stycznia na bank oddam, młody mam pytanie jak długo wczesniej lepiej oddać narty żeby zdążyć je zrobić? tydzień wczesniej? 2 dni? -
młody
-
Dr (S)TĘPIEŃ
-
Anonim
>młody napisał
>Strona na razie jest w planach (nie mam za bardzo kiedy
>się tym zająć :( ).
>
>Co do cenniku. Powiedz co cie interesuje to ci wszystko
>powiem :)
mnie interesowałoby smarowanie i montaż wiązań na płycie! chciałbym się też upewnić co do ostrzenia nowych nart, czy trzeba coś z nimi robić czy od nowości są wystarczająco ostre by pośmigać sobie rekreacyjnie?!
z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam! :)